Arama sonuçlarınız

1. teks53

Modifiyeli Kun26 - Toyota Hilux

Ynt: Modifiyeli Kun26 - Toyota Hilux +1

2. teks53

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında +1

3. teks53

Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi?

Ynt: Hangisi.? Toyota mı.? Cj 6 - Cj 8 mi? +1
  4. teks53

Toyota Gibi Takım :)

Ynt: Toyota Gibi Takım :) yeni siyah TOYOTA formamız..

5. teks53

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

takip.. 10 numara düşünce valla..merakla yeni resimleri bekliyoruz..allah kolaylık versin..

6. teks53

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster güvenli olmadığı konusu.. adamlar duster i taksi yapmışlar.. karadenizde cirit atıyorlar.. yaylalara turist taşıyorlar.. güvenlik degil tercihleri tamamen fiyat..
  7. teks53

Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında

Ynt: Off Road Etkinliğinin Piknik Moduna Dönmesi Hakkında agır şartlarda foto çekilemediğine katılıyorum..mesela ben 2 gün önce 1.5 ton yükle, power wagonun çıkamayıp iki aracı halatıyla çektiği yerden, 3 takviye kabak lastikli toyotoyla çamurlar havada uçuşurken çıktım.. resmide çıktıktan...
  8. teks53

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster yalandır kesin.. bide bizim buradaki taksicilere sorsunlar..bir sürü taksi gördüm..paraya bakar dostum güvenlik:)

9. teks53

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi -----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı...

10. teks53

1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e Jant arıyorum..

1989 Model - 2.8 Tek Kabin Hilux e jant arıyorum.. 15 veya 16 tam karar veremedim.. şu an üstünde 15 jant var.. ben geniş lastik takmak istiyorum.. hem şekil hemde arazide kullanmak için..
  11. teks53

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

hayalimdeki araçlardan birisi bu..şu vergi işini halledebilirsek bitane alıcam inşalllah..

12. teks53

neden pw 250 ler pw 100 lere göre daha az tercih ediliyor

Ynt: neden pw 250 ler pw 100 lere göre daha az tercih ediliyor bence vergisi nedeniyle..250 ler 4000cc oldugundan yüksek vergi alıyorlar..kimsede 16 yaşından buyuk arabaya 1000 tl yakın vegi vermek istemiyor.. yoksa orjinal bi 250 hiç bişeye degişilmez..kendisi tam bir canavardır..
  13. teks53

Bunlar Arazi Araçlarının Şahı

Ynt: Bunlar Arazi Araçlarının Şahı Rizede bizim mahallede bunlardan 3 adet vardı.. şu an sadece 1 tane kaldı.. oda şimdi arazide kalan araçları kurtarma yarışında.. kimin başı sıkışsa onu arar.. bizim oralarda herkes en kötü yola istediği araçla dalabiliyor.. nasılsa power var kalırsak gelir...
  14. teks53

Ynt: Toyota Gibi Takım :) On numara forma..bide yazının üstüne toyota logosu olsa keske.. boyle cok sade olmus..

15. teks53

Ynt: Toyota Gibi Takım :) Kartalım Toyotayla anlaştı..bende bir hilux sahibi oldum.. bu aralar işler yolunda gidiyor.. birde şu şike işleri bitse :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri