Arama sonuçlarınız

1. Mlh_Zj

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Haberleşme için telsiz mi kullanıyoruz arkadaşlar??

2. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Melih & Emine Nur ZJ v8 yalnız mt lastiklerin karda at lere göre daha dezavantajlı olduklarını unutmamak gerek :)
  3. Mlh_Zj

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad : İbrahim Melih Can B. Doğum Tarihi 28.04.1986 Semt: Çukurambar / Yıldız Meslek: Özel bir asfalt döşeme ve imal - endüstriyel hammaddeler şirketinde yönetim kurulu üyesi ve iç anadolu bölge genel müdürüyüm. Arazi araçlarına uzun zamandır ilgi...

4. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sağolun Murat Bey hoşbulduk.
  5. Mlh_Zj

Kar offroad'u rota tavsiyesi olan?

Ynt: Kar offroad'u rota tavsiyesi olan? Teşekkürler Ömer Bey muhabbet sayfasına yazıyorum birşeyler

6. Mlh_Zj

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhabalar. İsmim Melih. Ankaradan katılıyorum :) 1.5 aydır zj sahibiyim. site üyelerinden olan bir arkadaştan 93 zj aldım. Gezilerinizde aranızda olmak isterim

7. Mlh_Zj

ZJ min ve ailemin fotografları

Ynt: ZJ min ve ailemin fotografları
  8. Mlh_Zj

Ynt: ZJ min ve ailemin fotografları
  9. Mlh_Zj

10. Mlh_Zj

Ynt: Kar offroad'u rota tavsiyesi olan? Ankaradayım Ömer Bey. İkametgahım Ankara. İstanbul ve Muğla iş için sık sık gittiğim yerler olduğundan öyle yazdım.

11. Mlh_Zj

merhabalar. kar offroad'u yapılabilecek ve tabiki kamp yapılabilecek bir rota tavsiyesi istiyorum :) tabiki katılmak isteyen olursa katılımcı arkadaşları da bekliyorum.
  12. Mlh_Zj

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? şiddetle katılıyorum. üniversite bilincine herhangi birinin bile açacağı bir tamirhane , güzel standartlarda olacaktır. en basitinden , service manual okuya okuya ekipman olsa aracı tamir edebilecek bilgi kaynağım...

13. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? İstanbulda olduğumda muhakkak uğrayacağım bu ustaya o halde
  14. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? bu %18 lik kdv üstüne birdaha %18 lik kdv ekleme mevzusunda sanırım mahkemede hesaplaşacağız
  15. Mlh_Zj

2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri

Ynt: 2012 MTV....4.0 L ve Üzerindeki Araçların Vergileri sayın cabrioss , konudan çok alakasız olacak ama sanırım komşuyuz. 1431. caddeden yunus markete giden yoldaki disco sahibi sizmisiniz? :)

16. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? Haklısınız Ali Bey. Ancak bu tür şeyleri kurumsal sayılabilecek özel servislerden daha çok gördüm. Sanırım iyi niyetin ve kurumsal görünmenin güvenilirliğinin kullanılması diyebilirim buna..
  17. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? :) hehe aslında haklısınız ama bu gruptaki uyanıklar bence diğer sektörlere göre daha fazla. burada hem arızalarımızı paylaşmak hemde bunları paylaşırken hiç olmazsa gülmek iyi gelebilir diye düşündüm. Allah allah...
  18. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? insan deli olur herhalde.. araç dizel büyük ihtimal. kızdırma bujisi yada pompanın yeterli basıncı sağlayamama sorunu olabilir mi??

19. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? üstadım bende de bunun tersi var. araba soğukken yarım marşta çalışıyor ama motor ısınınca 2 3 marşta çalışıyor :) eski ustanın cevabı olmaz öyle şey olmuştu. şu anda olası nedenleri araştırılıyor bakalım.
  20. Mlh_Zj

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? evet bu gözle bakıldığından kesinlikle isim vermeyeceğimi belirttim. aynı ustadan bir kişi çok memnun olurken , başka bir kişi hiç ama hiç memnun olmayabiliyor , bu nedenle bu başlıkta isim vermeden başımızdan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri