Arama sonuçlarınız

1. Mlh_Zj

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Ynt: Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu? Aslında çok iyiniyetli bir milletiz biz. Bu konular yurtdışında mahkemelerde çözülüyor... Bir kazıklanma hikayesi daha , bu eski usta karttan çekiyorsa eğer üste %18 fark koyuyordu. Acı gerçek ise faturadaki parça...

2. Mlh_Zj

Aramızda kaç kişi dürüst olmayan yada dert anlamayan ustadan mağdur oldu?

Merhabalar. Biliyorsunuz forumda yeniyim. Bir süredir de zj sahibiyim. Aracımı seviyorum ancak bu araçlar için en iyi denilen ustalar bile can sıkıyor. Siz de bu dertten muzdaripmisiniz? Misal , direksiyonda titreşim ( düşük hızlarda ) , boşluk hissi , gezinme ve fren pedalında sertlik vardı...
  3. Mlh_Zj

2.7 gc için enjektör

Ynt: 2.7 gc için enjektör Yakında değişmelisin olayına katılmıyorum. Mümkünse 'amerikancı' yada 'jeepçi' olmayan bir servise gösterin. Şu aracı aldığımdan beri bu tür esnaflardan neler çektiğimi yazsam destan olur üstadım..

4. Mlh_Zj

Yedek Parça

Ynt: Yedek Parça Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Şimdilik showroomda görmem daha iyi olacağından kaya oto ya uğrayacağım bugün.
  5. Mlh_Zj

Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon

Ynt: Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon cevabınız için teşekkürler. krank kasnağı değişeli hemen hemen bir yıl olmuş ( kayıtlara baktım ) ancak yine böyle yapması ilginç...

6. Mlh_Zj

Ynt: Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon bir de alakalımıdır bilmiyorum ama , krank kasnagı çalışırken sanki tam düzgün çalışmıyor. gergi bilyası sürekli kasılıyor filan , krank kasnağı sanki böyle 8 çiziyor gibi.. acaba ilgisi varmıdır?

7. Mlh_Zj

Ynt: Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon baktım. hidrolik pompa bu yaz değişmişti ve yağ o zaman konulmuştu. po nun kırmızı yağı koyulmuştu.
  8. Mlh_Zj

Öncelikle yardımcı olan üstadlara çok teşekkür ederim. Araçta son viteste 70 km civarı , hafif gaz verip bırakınca sürtme sesi gibi bir ses yapıyor ve çok hafif vibrasyon oluşturuyor. Bir de araç çok yavaşken ve motor sıcakken , çok hafif yüke bindiğinde , direksiyona ciddi bir vibrasyon...
  9. Mlh_Zj

Yedek Parça

Merhabalar , Ankarada Jeep Grand Cherokee için yedek parça satan yer arıyorum. Mevcut servislerdeki yedek parçalar gerçekten pahalı. Parçayı alıp ustaya gitmek en iyisi. Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ediyorum.

10. Mlh_Zj

Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç 3-4 bin tl ye şanzımanı sizin servisiniz yapıyorsa bilemem. ankarada yada istanbulda nereye götürürseniz götürün 1500 - 2500 tl masrafı aşmaz. XJ'lerde 4.0 kasada AW-4 şanzıman kullanıldı. Bu şanzıman ZJ lerin...

11. Mlh_Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Ankara'da ikamet ediyorum ancak iş için afyon , muğla , istanbul geziyorum
  12. Mlh_Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Maslakta oldukça ehil yerler var. Size özelden yazarım bir kaç yer.

13. Mlh_Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Şehir neresi? İstanbul yada Ankara ise yardımcı olabilirim
  14. Mlh_Zj

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... vallahi Zj için sorsanız sanırım cevaplayabilirdim , ancak WJ için bilemeyeceğim. Yine de hayırlı olanı , 2.el araç aldıysanız tüm yağlarını , hidroliklerini , hava filtresini , bujileri , buji kablolarını değiştirin derim ben. ne olur ne olmaz
  15. Mlh_Zj

Merhabalar..

Ynt: Merhabalar.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin

16. Mlh_Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç o zaman size bir adres vereyim. servis kitapçığıı var ZJ'nin. Yetkili serviste çalıştığınıza göre baştan toplayabilirsiniz bile. www.jeepzj.hamcar.info
  17. Mlh_Zj

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... difransiyel yağı değişmez diyen katiller tanıyorum :) yada frene balata spreyi diye wd 40 sıkmaya çalışan servisler. gresörle 12.000 km de bir bakım uygulaması var aslında. parçanın içinde kalıyor gres o yüzden dayanıyor. periyodik yapılmalı yani. wj ler çok güzel...
  18. Mlh_Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç evet var ancak cin fikirli bazı satıcılar çıkma beyin takıp düşük kilometre gösterebiliyor. anlama şansımız yok değil. mesela döşemenin durumundan , direksiyon simidinden , şanzıman revizyon görmüş mü , falan...

19. Mlh_Zj

acil yardım....

Ynt: acil yardım.... yalnız disklere kesinlikle gres uygulaması yapılmaz , o işte bir yanlış var. benim dediğim gres uygulaması taşıyıcı kollara burçlara filan. gresörle basılabilecek parçalar. onun dışında sakın frenlere gres sürmeyin , frenleriniz tutmaz. aman ha
  20. Mlh_Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç Ben halen 5.2 almanız konusunda ısrarcıyım. 4.0 alıp pişman olan çok tanıyorum gerçekten. Şanzıman revizyonu tork konvertörü , şanzıman yağı , işçiliği , tamir takımı vs.. hepsi 1.800 tlye çıktı. Sensörlere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri