Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç
Ayrıca 93 95 model ZJ ler ile XJ ler aynı difransiyele sahiptirler. Tek fark XJlerde arkada helezon yerine makas bulunur
Ynt: Jeep Grand Cherokee / Cherokee 4.0 almayı düşünüyorum, tecrübelerinize ihtiyaç
17.500 tl ye aldım. bu rakam biraz fazla çünkü aldığım kişi herşeyi yaptırmış araçtaki. sadece şanzımanı komple revize ettim o kadar. o da arabayla 3 4 bin km lik geziler yaptığımdan kaynaklı yolda bırakmasın...
Ynt: fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum
aslında ön panjur ön arka tampon değişmiş. araç 93 model değil bilerek öyle yazmışlar. araç komple boyalı. kapıların çıtalarına dikkat ederseniz 96 98 kapıları var. alınacak araç değil bence :)
Vallahi şu anda 5.2 ile şehir içi 22 23 lt civarı lpg yakıyorum. Benzinde sürdüğümde aşağı yukarı 20 litre yakıyorum. 4.0 alacağım arkadaş ta bu değerleri söylemişti. Uzun yolda ise lpgde 13.5 litreye kadar...
Mehabalar. Foruma yeni üyeyim ve yeni bir grand cherokee 5.2 v8 sahibiyim. forum üyesi bir arkadaştan aldım aracı. Yaptığım araştırmalarda 4.0 ile 5.2 nin neredeyse aynı yaktığına şahit oldum. Rampası bol rota...
Ankaradan katılıyorum aranıza. Sitedeki mjeliada eski bir kullanıcıdan 5.2 v8 grand cherokee aldım. Açıkçası kendisi ilgili biriydi. Bayada birşey yapılmış arabaya. Ben de buraları okuya okuya heves edip katıldım aranıza :)