Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhaba , sitenin yeni araç alım,satım sayfasına bir türlü yükleyemediğimden burada konuyu açtım. Kusura bakmayın.
Orjinal yükseltme ( fotoda görüldüğü gibi takoz değil orjinal kit ile yükseltme )
ön - arka özel yapım offroad tampon
aktif çalışan ön vinç...
Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..
Hayırlı olsun Hüseyin Bey. Nasılsınız? Avcılarda ben ve eşim sizin eski aracı denemiştik.Nasılsınız? Yeni aracınız hayırlı olsun.
Ynt: Ford Ranger 4x4
Ah Erdinç Hocam az mı gezdik o araçla!!!...Hele hatırlıyorum da bizim evin oradaki çamur parkurda çocuklarla beraberken vinçlememizi :)
Valla yazarken hem gülümsüyorum hem de üzülüyorum. Gülümsüyorum çünkü , çok güzel vakit geçirmiştik ; üzülüyorum hem sizleri özledim...
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Selamlar hoşgeliyorsunuz. Düzce ve alçak rakımlarda sorun yok. Sabah Bolu dağı sisli ve kar yağışlıydı. Bolu merkezde hava bir gün öncesine göre daha soğuk ve ayaz hakimdi. Bilginize ...
İyi yolculuklar...
Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013)
Ooooo Menderes Hocam gönderdiniz beni , şimdi de yapın cillop gibi parkurları :D ;)
Bak bu da benim yeni oğlan ... ;)
Ynt: Yağışlı Havalarda Dikkat Edilmesi Gereken Konular
Konu eski belki ama daha bugün başıma geldi. Düzce'ye gelirken kalın bir sis tabakası vardı. Ben de d.100'de seyrederken (sol tarafta levhalara özellikle dikkat ediyordum Ben mi kaçırdım yoksa levha yok muydu bilemiyorum ) birden trafik...
Ynt: SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI
Eksik olmayın . Bugün Düzce'ye gelirken siste son anda ışığı farkettim. Bana kırmızı yanıyor ; diğer taraftan da karşıdan araçlar geçiyor. Ben de biraz da panikle frene asılınca kızakladı.... Tretuvara çıktım. Galiba rod mili ile kurtardım gibi bakalım şu an...
Ynt: SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI
Öncelikli olarak maşallah diyeyeyim.
Benim size sormak istediğim ben de yeni bir jlx 99 aldım. Araç arazide süper (bu arada ben de ufak bir nazarlık kazası geçirdim :) )
Sizden özellikle motoru nerede yaptırdığınız bilgisini rica edecektim . Bende ki aracın...
Ynt: Vitara'da Yakıt Sorunsalı
Konuyu ilgiyle takip ediyorum. Yeni aldığım 99 suzuki , yapılı, yükseltme var ve şu an MT lastik takılı. Aldığımdan beri bir kaç sefer olsa da depoyu tam fullayıp yaptığım ölçümlerde 200 km'de (ki depo yaklaşık bu civarda bitiyor.) 26 lt gibi gidyor. Yalnız en...
Ynt: Galloper mi Defender mi? Kararsız kaldım
Öncelikle cevaben yazdığınız yazıdaki nezaket için teşekkür ederim. Çoğu zaman insanlar bir şekilde yazılanlara aşırı reaksiyon gösterebiliyorlar.
Tabi bunda sanal ortamda olmamız sebebiyle birbirimizin ifade ve mimiklerini de görmememiz neden...
Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi
Herkese selam...
Oldukça iyi bir fırsattan haberdar edildiğimden dolayı aracımın satışını hızlandırmak için bu hafta boyunca indirimli bir satış düşünüyorum. Şu an bir prensip anlaşması yapmış olduğumdan dolayı ilgili satışı yapan arkadaşımdan biraz zaman...