Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kara Panter' im
İsmail Bey hayırlı olsun. Topiği yanlış hatırlamıyorsam aracı satmıştınız geri mi aldınız?
İnanın o kadar çok sevindim ki yalan olmasın kendim alsam bu kadar sevinirim :)
Bildiğim kadarıyla set halinde yüksltme mevcut. A'dan z' ye herşeyi ile. 10 bin dolar diye duymuştum...
Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ?
Ben de hayırlısı olsun diyeyim. Sonuçta sizin de kısmetiniz bir yerde vardır.
Site içerisinde güzel arkadaşların güzel araçları var inşallah biri size kısmet olur...
Hem linki biz de takip edelim belki refere edilenlerden size uymayan başka...
Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT
Öncelikli olarak topiğini kullandığımız arkadaşımıza hayırlı satışlar dilerim...
Malesef ülkemizde çok yanlış anlaşılma var. Malı olan istediği fiyatı ister gibi ...Ama şunu unutmamak lazım ki satılan mal gibi o mal karşılığında verilen para da ticari bir...
Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz
Kusura bakmayın jeep konusu blimiyorum o yüzden sizin değerli görüşlerinizden yararlanmak istiyorum.
Öncelikle arkadaşımız için bakarken gördüğüm bir ilan hakkında sormak isterim...
Ynt: Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)
Evet bir önceki satışında benim de gözüm kalmıştı. Araç hemen benim aramamdan önce satıldığı için başka araba aldım. Alana da satana da hayırlı olsun .
Zannedersem benim aracı takip ettiğim zamandan sonra yeni ilaveler de...
Ynt: BJ 60 Tercihi
Bu arada sormak istediğim motorun gücü , durumu , yakıt sarfiyatı , arazi gücü nasıl? ''Çekiş problemin bunlarla ilgili de olabilir mi acaba?'' diye aklıma geldi.
Ynt: 2003 2004 model vx100 ariyorum ve 2001 vx100 u satiyorum :)
Foto ve fiyat bilgilerinizi girerseniz seviniriz...Herşey gönlünüzce olsun inşallah...
kusura bakmayın yukarıdaki mesajımda alıntı yapmak istediğim cevap buydu.İş yerinde ancak bu kadar oluyor :D ;)
Kısacası 35 lastik bu araç için tam idealdir. Evet 35 ile yol lastiği arasında mutlaka fark oluyor ve olacaktır da...
Büyük lastik ile yakıt sarfiyatın yükselecek...
Yukarıda size cevap veren Mehmet bey'in arabasını ben almıştım. Şu an Allah kendisinden razı olsun çok severek kullanıyorum. Bunu niye yazdım ;
Benim açtığım linkte belirttiğim gibi önceki lastikleri ile araba 120'yi rahat görüyordu. Şu an hiçbir ek işlem yapmadan (sadece...
Ynt: Tırmanış ve İniş
Kusura bakmayın yukarıdaki sabit konularda da geçmişti ama tam anlamadığımdan sormak isterim;
Yokuş çıkarken bir süre sonra araç bayıldı ve olduğu yerde kaldı. Bu sırada araba eğer debriyaja basmaz isek stop eder. Anladığım kadarıyla denmek istenen araba stop ederse etsin...