Arama sonuçlarınız

1. N

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im İsmail Bey hayırlı olsun. Topiği yanlış hatırlamıyorsam aracı satmıştınız geri mi aldınız? İnanın o kadar çok sevindim ki yalan olmasın kendim alsam bu kadar sevinirim :) Bildiğim kadarıyla set halinde yüksltme mevcut. A'dan z' ye herşeyi ile. 10 bin dolar diye duymuştum...

2. N

bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ?

Ynt: bu aracı almayı düşünüyorum ,tanıyan varmı ? Ben de hayırlısı olsun diyeyim. Sonuçta sizin de kısmetiniz bir yerde vardır. Site içerisinde güzel arkadaşların güzel araçları var inşallah biri size kısmet olur... Hem linki biz de takip edelim belki refere edilenlerden size uymayan başka...
  3. N

Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)

Ynt: Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli) Selamlar Mustafa Bey. Ben de sizinki gibi bir avatar istiyorum :D ;)

4. N

Satılık Toyota VX80

Ynt: Satılık Toyota VX80 sabah sabah sitede dolaşırken gördüm. Güncel mi diyeyim bari :D
  5. N

Toyota VX80 Böyle Kullanılır

Ynt: Toyota VX80 Böyle Kullanılır konu uzun süre önce açılmış ama ben yine de sorayım. Video bende açılmıyor...Başka yöntemi var mı?

6. N

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Öncelikli olarak topiğini kullandığımız arkadaşımıza hayırlı satışlar dilerim... Malesef ülkemizde çok yanlış anlaşılma var. Malı olan istediği fiyatı ister gibi ...Ama şunu unutmamak lazım ki satılan mal gibi o mal karşılığında verilen para da ticari bir...

7. N

Land Cruıser VX80 Kullanım Klavuzu (Station Wagon)

Ynt: Land Cruıser VX80 Kullanım Klavuzu (Station Wagon) gerçekten çok uğraşmışsınız teşekkürler. İnşallah bir de vx80'im olursa...
  8. N

Bu VX100 için bilgi

Ynt: Bu VX100 için bilgi Antalya kökenli diye biliyorum. Oradaki arkadaşlar bilirler herhalde....Bakalım ne diyecekler...
  9. N

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz Kusura bakmayın jeep konusu blimiyorum o yüzden sizin değerli görüşlerinizden yararlanmak istiyorum. Öncelikle arkadaşımız için bakarken gördüğüm bir ilan hakkında sormak isterim...

10. N

Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)

Ynt: Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli) Evet bir önceki satışında benim de gözüm kalmıştı. Araç hemen benim aramamdan önce satıldığı için başka araba aldım. Alana da satana da hayırlı olsun . Zannedersem benim aracı takip ettiğim zamandan sonra yeni ilaveler de...

11. N

BJ 60 Tercihi

Ynt: BJ 60 Tercihi Bu arada sormak istediğim motorun gücü , durumu , yakıt sarfiyatı , arazi gücü nasıl? ''Çekiş problemin bunlarla ilgili de olabilir mi acaba?'' diye aklıma geldi.
  12. N

2003 2004 model vx100 ariyorum ve 2001 vx100 u satiyorum :)

Ynt: 2003 2004 model vx100 ariyorum ve 2001 vx100 u satiyorum :) Foto ve fiyat bilgilerinizi girerseniz seviniriz...Herşey gönlünüzce olsun inşallah...

13. N

Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Evet buna kesin katılıyorum . Bir TOYOTA'n varsa normal yolda giderken suya ,dağa ,taşa sapıyorsun
  14. N

BJ 60 Tercihi

Ynt: BJ 60 Tercihi kusura bakmayın yukarıdaki mesajımda alıntı yapmak istediğim cevap buydu.İş yerinde ancak bu kadar oluyor :D ;) Kısacası 35 lastik bu araç için tam idealdir. Evet 35 ile yol lastiği arasında mutlaka fark oluyor ve olacaktır da... Büyük lastik ile yakıt sarfiyatın yükselecek...
  15. N

BJ 60 Tercihi

Ynt: BJ 60 Tercihi Yukarıda size cevap veren Mehmet bey'in arabasını ben almıştım. Şu an Allah kendisinden razı olsun çok severek kullanıyorum. Bunu niye yazdım ; Benim açtığım linkte belirttiğim gibi önceki lastikleri ile araba 120'yi rahat görüyordu. Şu an hiçbir ek işlem yapmadan (sadece...

16. N

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Uzun yol ölçümü ile de ilgilenirim ama ileride satacak olursanız da ilgileniriz ;D ;D ;D
  17. N

Bisiklet Askısı

Ynt: Bisiklet Askısı fotoları göremiyorum belki sorun bende olabillir, fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz?
  18. N

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun tekrardan...

19. N

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Alana da satana da hayırlı olsun
  20. N

Tırmanış ve İniş

Ynt: Tırmanış ve İniş Kusura bakmayın yukarıdaki sabit konularda da geçmişti ama tam anlamadığımdan sormak isterim; Yokuş çıkarken bir süre sonra araç bayıldı ve olduğu yerde kaldı. Bu sırada araba eğer debriyaja basmaz isek stop eder. Anladığım kadarıyla denmek istenen araba stop ederse etsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri