Arama sonuçlarınız

1. N

SİLVERSTONE MT117 XTREME 35X11,5 R 15 5 ADET SIFIR LASTİK ARIYORUM

Ynt: SİLVERSTONE MT117 XTREME 35X11,5 R 15 5 ADET SIFIR LASTİK ARIYORUM tkp

2. N

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Selam Mehmet hocam araç güzel memnunum , yalnız niye çekme kancasını şasiye bağlamadın? Direk tampondaymış öğrendikkkk... :D :D :D
  3. N

VX-100

Ynt: VX-100 ben de vx100 almayı düşünen birisi olarak bu aracı bu fiyata alırsan seni vurum ;D Tabi ki şaka ama sebebine gelince : Fiyat abartı yüksek . ... Ben şunu söyleyeyim: Güzel bir bj60 aldım. Yaklaşık 3 hafta önce ... Bu sırada diğer alternatif binek aracımı satıp vx100 almaktı...

4. N

vx100 arıyorum

Ynt: vx100 arıyorum Bence de fiyat bu aralık daha mantıklı gibi. Ama malum sitede son dönem fiyatlarında belirgin artış izleniyor. Belki pazarlık ile makul düşünülebilir. Eğer mantıklı vx100 seçeneği olursa ben de düşünebiliririm. Konu hakkında bilgisi olanların dikkatine diyeyim de belki...
  5. N

BJ 60 Tercihi

Ynt: BJ 60 Tercihi Selamlar nasılsınız ? Benden daha tecrübeli arkadaşlar size yanıt verirler eminim ama ben de yeni bir bj60 kullanıcısı olarak nacizane tavsiyede bulunayım dedim. Hem toyota kardeşliği olur hem de ilgimi çekti dalışı ben de severim eğer yakınsak ekibi kurarız... Açtığım linki...

6. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Önerileriniz için çok teşekkür ederim. İnsan bazı şeyleri yaşayınca öğreniyor bazılarını da tecrübe eden arkadaşlardan . Bilgilerini esirgemeyen sizlerden Allah razı olsun. Mehmet Hocam tam mjacera olmuş senin ki. Benim ki de öyle oldu. Ama suç arabada...

7. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Eksik olmayın, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cümlemize... Yok hocam olay öyle değil. Bu mıntıkaya sabah 6:30 gibi gittim.Balık oltası atma, batma,kurtulma falan 12'yibuldu. Seni aradığım öğleden sonra kalan kurtları dökmek içindi...
  8. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Evet bana iyi oldu. Bir kaç şey öğrendim. Başta viç kullanmasını :D Şakası bir yana ne olursa olsun en ufak bir aksam bile olsa aracı iyi tanımak gerektiğini öğrendim . Ben aracı Kadir Usta'nın dükkandan alırken kendi yoktu . Geçmiş olsun dileklerimi...
  9. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Eksik olmasın Kadir Usta'da hasta yatağından kalkmış Bülent Hocamla beraber gelmiş. Yine benim kendi kendime kurtulmamı sağladılar. Vincin kumandası torpidodaymış. Bağlantı yeri ise kaput altında. Taktık ufak bir vinç operasyonuyla kısa zamanda çıktım. Ama...

10. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Çıkabilmek için yaptığım uzun uğraşlardan sonra biraz önce Müdürü'mün belirttiği gibi teker kaynaklı ufak bir sorun yaşadım . Dişler doldu tamamen kabak havasını aldı yer tutmaz oldu. Napayım napayım derken vinçleyey,im bakalım dedim ama vinç bana bakaaaar...

11. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi İsmail Bey ben de aracın gücüne güvendim biraz. İnanın debelendim bayağı ama aracın gücüne ve yapabildiklerine gerçekten hayran oldum...
  12. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Beyhude bir hayal imiş benimkisi asıl sürpriz orada saklıymış. Biraz önce hafif dört çeker geçtim diye size hava attım ya ; aha da işte bat da gör büyük konuşmanın ne olduğunu...

13. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Benim manevralarım sonucu araç biraz kaltı. İleri geri yaparken bir şekilde kalkışı becerdim ama sorun şu bir kere kanal açıldı. Araç kanaldan çıkamıyor. Ben geri geri geleyim dedikçe araç bendin yanına kayıtor yan veriyor. Açı tehlikeli mazallha takla...
  14. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Hani biraz üstteki mesajda yanlış park cezayı yemedim diye sevindiğim yer var ya asıl cezanın büyüğü kalkışta saklıymış. Araç ağır yer yumuşak eee dumuşuz geriden hız ile gelsek belki sorun yok ama süre geçtikçe kanımca araç da biraz batmış. Başladı bizim...
  15. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Neyse asıl hikayeyi sona bırakalım biraza av manzarası verelim... Ankara simidine benzemez ama napalım Ankara'dan Hüdaverdi'yi getirdik ya daha ne... ;) Kurbişler bile uyanmış ama bu göldeki balıklarında gündemden haberi yok . :P Eee kalkma vakti...

16. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Görüldüğü gibi yol hayli çamurlu ama neredeyse yolun 3/4 'ünü iki çeker kalanı da yüksek dört çeker ile rahat geldim. Aracım ile göle vardığımda hemen olta atma telaşı ile aracımı umursamadan park ettim . Aslında daha o zaman sinyal vermişti durmak için gazı...
  17. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Cumartesi günkü balık maceramız fotolarını kendisi de doğaya aşık ve av,balık merakı olan Alican arkadaşımız çekti. Galiba kendisine de virüs bulaştı :o ::) :D Sonra pazar günü sabah biraz geç kalkarak da olsa belki av mevisimi açıldığından haberi olan...
  18. N

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi Allah utandırmasın inşallah araca sağlıkla binmek nasip olur. Gerçekten Allah Mehmet Bey'den razı olsun. Ben kendine duacıyım. İnşallah Allah kendine daha iyilerini verir. Bu arada Mehmet Hocam ben balık mevsimini açtım . :) (laf aramızda balıklar daha...

19. N

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

Tamam İlhami Hocam neden olmasın? En kısa zamanda ekibi kuralım biz de...
  20. N

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (Nisan 2012)

Bolu'ya yeni taşınan biri olarak imrenerek izledim. Valla en kısa sürede irtibat kurmayı isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri