Arama sonuçlarınız

1. e.jon

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz Sanırım bu ve diğer liklerdeki çantalar belirttiğin fiyatlar arasında işini görecektir ( The North Face ) http://www.everestoutdoors.com/urun/the-north-face-alteo-50-sirt-cantasi_9973.aspx?CatId=286 290 TL - 50 L...

2. e.jon

Çanta Önerileriniz

Ynt: Çanta Önerileriniz Merhaba arkadaşım uzun süreli ve profsyonel bir extreme çanta istiyor isen biraz söylediğin fiyatların üzerine çıkarak The North Face alabilirsin
  3. e.jon

Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 Merhaba arkadaşlar, bende birkez daha yürüye bilirim e.cangurkan@aol.com e-mail aresim tarihi ve günü söyleyin yeter yeni insanlarla tekrarlanacak bu yürüşte varım NOT: ( AYrıca kışında müsaitim zaman ile ilgili bir sorunum yok dilediğiniz zaman...

4. e.jon

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ahhh haa hiç olur mu öyle şey, ben hep burdayıımmm
  5. e.jon

Kampa Giden ?

Ynt: Kampa Giden ? Bende gidiyom takılırsan 3-5 çapulcu bulurum bizimkisi biraz uzun sürecek ama 3-4 günde olsa takılabilirsin eğer vaktin varsa 3-4 ay kadar takılıcaz kızlar, ayı, domuz, sivrisinek, akrep, alkol, deniz, çalılara sıçmak vs.. aktiviteler arasında uyumsağlarım demiştin biz...

6. e.jon

Muğla Ve Antalya Kamp Alanları

Ynt: Muğla Ve Antalya Kamp Alanları Merhaba arkadaşım, Muğla içerisinde bir çok noktada ücretsiz kamp alanı bulabilirsin lakin uzun süreli kamp yapabileceğinden emin değilim zira çok fazla yaban domuzu var ve açlar yani tercihen ücretli alanları seçmen konusunda seni uyarmak istedim lakin...

7. e.jon

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum wooooow esen 10 günlük kamp maceranı 2 kare fotografla muhteşem özetlemişsin, :) yani buradan da anlayacağımız gibi, kaş içerisinde belirli bir zeytin ağacı altında, aswalta sıfır bir koyda çimmiş , yemiş uyumuç ve biraz prelerini dökmüşsün kaş içinde ne diyebilirim...
  8. e.jon

Çok Fazla Bilinmeyen Kamp Yerleri

Ynt: Çok Fazla Bilinmeyen Kamp Yerleri Öncelikle Merhabalar, :) Sana önerebileceğim güzel keşfedilmemiş bir çok ye var, öncelikle bu konuda hangi bölgeler de yapmak istediğini belirtmediğin için sana biraz derleme yapacağım 1- Datça - Kartallar vadisi, içinde yeşillik ve gizli kanyonların...
  9. e.jon

Muğla Kamp Alanları

Ynt: Muğla Kamp Alanları Not: Alternatif olarak ( Akbükde Ağustos ayında Deniz şenlikleri mevcuttur eğlenceli gibi görünsede ir sürü kro ve öküzün bir araya geldiği bir gündür oldukça kalabalık olur ihtişamlı ismine kapılıp yanlışlıkla gitmeni istemem ) Ayrıca eğer istersen ailen ile birlikte...

10. e.jon

Muğla Kamp Alanları

Ynt: Muğla Kamp Alanları Merhaba; Arkadaşım, elbette olağan üstü kamp alanları mevcut. Bunlar; 1-) Akyaka Orman Kampı ( muhteşem koyları olan içerisinde marketi, tuvaleti, duşları, elektrik , vb.. bir çok imkana sahipsin akyaka plajınada oldukça yakındır, merkezine de elbette yürüyerek 10 dk...

11. e.jon

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Önemli Not ( Kamp ekipmanların hakkında, yolculuğumuza başlamadan önce beni bilgilendirirsen doğru ekipmanları seçmen konusunda yardımcı olabilirim ) " Elbette henüz çok geç değil ise "
  12. e.jon

17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp

Ynt: 17-18 Mayıs Yedigöller De Kamp Merhaba, Arkadaşım belirttiğin tarihler arasında kampa gitmeyi planlıyorum eğer senin için de sorun değil ise birlikte gitmek ve tanışmak isterim Not: ( amatör bi kampçı değilim sertifikalıyım ) bu kamp ile ilk defa kamp yapan birine çok şey katacağımı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri