Arama sonuçlarınız

1. okitay

Land Rover Series III

bir çırpıda okudum :) benden başka bu kadar series bagımlısı yok diyordum...neler varmış....teşekkür ederim paylaşım için ;) buda benimki kimlerle aşık atıyorum ;D

2. okitay

Bir elektronik ateşleme macerası

Ynt: Bir elektronik ateşleme macerası hayırlısı olsun fırat....yaparız seninkinide yerli olur biter... ;) senin sipariş ettigin parçalar altın dı herhalde ;D
  3. okitay

Parça konusunda yardım ?

Ynt: Parça konusunda yardım ? merhaba bu parça elimde var....çıkma işinize yararsa 50TL veririm...

4. okitay

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası kolay gelsin .....bir seferde baştan sona her kelimeyi okuttunuz bana ;D çok keyif aldım....allah sabır versin ....''snolker takmakla offrod cu olunmuyor ''lafını çok sevdim ;) saygılar
  5. okitay

GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ

Ynt: GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ parkur bu sefer zorladı bizi...fakat çok keyifli.... ;) unumog bile terledi ;D ;D ;D ;D ;D

6. okitay

Ynt: GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ bu araçların hepsi bir şekilde unumog un kancasına takıldı.... ;D ;D ;D ;D ;D

7. okitay

Ynt: GÖKOFF ESENTEPE-GÖKÇE-AKYAKA GEZİSİ çoooook güzel bir gündü ;) emeği geçenlere teşekkür ederim.... :)
  8. okitay

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması her zaman :) haber ver yeter ;)
  9. okitay

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması teşekkür ederim barış ;) darısı seninkinin başana..... :)

10. okitay

Series ile İlk Orman Gezintim

Ynt: Series ile İlk Orman Gezintim güzel kareler keyfini ;) çıkarın............ :)

11. okitay

GÖKOVA OFFROAD AKYAKA BELDESİ -GÖKÇE KÖYÜ

Ynt: GÖKOVA OFFROAD AKYAKA BELDESİ -GÖKÇE KÖYÜ abi çok keyifli bir gün geçirdim....arkadaşlara teşekkür ediyorum...bende de videolar var nasıl yükleriz ;)
  12. okitay

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar mert naber ;) sen her zaman listenin başındasın zaten ;D ;D ;D ;D ;D

13. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar ilk tanışmada arkadaşlar fazla uzak mesafeye gitmeye gerek yok...ilk etapta eşlerin gelmesine de gerek yok....önce birbirimizi tanıyalım...araçları tanıyalım......bazı arkadaşlar aracını çamura ve sert araziye sokmak istemeye bilir ....saygı duymak...
  14. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar bence sorun yok ben katılırım ;)
  15. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar ;D

16. okitay

17. okitay

18. okitay