Arama sonuçlarınız

1. okitay

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar ;D

2. okitay

3. okitay

4. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar bu hafta akyaka daki arkadaşlarla offroad yaptık çok keyifliydi....
  5. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar teşekkür ederiz ilginiz için sitenin gazabına ugradık bir dahaki sefere inşallah ;)

6. okitay

silvestone mt 117 (31/10.50/15)

Ynt: silvestone mt 117 (31/10.50/15) ;)

7. okitay

WARN 12000 lik Vinç

Ynt: WARN 12000 lik Vinç takip ;)
  8. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar 05.02.pazar ANTALYA offrot gurubuyla buluşma katılmak isteyenler listeye ismini eklesin :) buluşma saati ve yeri 09:00 ESENTEPE köyü YÖRÜK ALİ pide salonu ;) yarım saat kahvaltı 09:30 hareket saati 1.oktay 1967 landrover series IIA petrol 2.sadık 1984...
  9. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar ben varım ;) gelmek isteyenler listeye ismini yazdırsın :)

10. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar sorun yok ;)

11. okitay

series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması şu an elektrikli zaten passat fanı ;D fan müşürüde tofaş ;D kış girerken orjinal fanı söküyorum...çok faydası oluyor...motorun çabuk ısınmasında ve içerdekilerin ısınmasında ;) ;) ;) ;) ;D
  12. okitay

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması ;D ;D ;D ;D ;D o zaman fırlatma koltugu ve 5. silindiri en sona bırakayım ;D çünkü yapacagım daha baya şeyler var... ;)

13. okitay

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması ilk fırsatta öne krank tan arkayada şanzumandan tahrikli vinç yapacagım..... ;D
  14. okitay

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması çok farklı bir şey :D çamurda denemedim fakat kaygan zeminde güzel ;) otluk yerde arkayı nereye atmak istersen oraya atıyorsun....4x4 de çıkamadıgım bir yerde bu sistemle çıktım....sonrada kahkahayı patlattım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  15. okitay

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar merhaba arkadaşlar ile degerlendirmeye alalım ....güzel bir fırsat her zaman denk gelmeye bilir ;) saygılar

16. okitay

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması fırat sistem çok güzel çalışıyor.... ;) uygulamada denemesini yaptım 2 çekerde ve 4 çekerde mükemmel
  17. okitay

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG çok orjinal duruyor ;)
  18. okitay

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG hayırlı olsun keyifle kullanmanız dilegi ile ;)

19. okitay

zirvede series

Ynt: zirvede series aynen öyle ;)
  20. okitay

Ynt: series disk fren & manuel APS (anti patinaj sistemi) uygulaması ;D hangi teker patinaj yaparsa onu durdurup diyerine hareketi aktarıyoruz ;) uygulama mükemmel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri