Arama sonuçlarınız

1. sgd

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi yaklaşık 25 sayfa okudum baştan.Ancak kendime göre bir bot bulamadım.Yada çok çelişkili geldi.4 Mevsim,su geçirmeyen,ayağı yormayan,kaymayan,soğuktan koruyan,uzun seneler giyeceğim beni üzmeyecek bir bot arıyorum.Bütçe limiti yok.Bu sanırım 3.mesajım halen geri dönüş alamadım.

2. sgd

Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi

Ynt: Karrimor X Lite X 1 Tek Kişilik Çadır İncelemesi Merhabalar çok güzel bir inceleme tebrik ederim.Ancak almayı planlıyan arkadaşlara bir uyarı yapmak istiyorum.Bu çadır ilk gördüğümde tamam dedim çadır arayışım bitti bunu alıyorum.1.9 Kg olması çok büyük avantaj idi...Çadırın resimlerinden...
  3. sgd

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhabalar Bütçe sınırım yok.Yaz ve kış dağ,bisiklet faliyetlerinde kullanabileceğim bir bot-ayakkabı arıyorum.Tam olarak aradığım şeyin ne olduğunu bilmiyorum.Yazında kullanabileceğim,Kışında sırıtmayacak(ayağı üşütmesin,su geçirmesin) bir ayakkabı arıyorum.Eğer dediğim...

4. sgd

Hangi Bisiklet

Merhabalar Şimdilik türkiye içinde ancak daha sonra dünya turu için bisiklet arıyorum.Çok pahalı olmaması tercihim.Bana bu isteğime uygun bir marka-model tavsiyesi yapabilirmisiniz ?
  5. sgd

Malzeme Temini

Ynt: Malzeme Temini Halen yanıt bekliyorum

6. sgd

Doğru İlk Yardım Çantası Hazırlanması

Ynt: Doğru İlk Yardım Çantası Hazırlanması Cevap bekliyorum

7. sgd

Malzeme Temini

Ynt: Malzeme Temini Takip...
  8. sgd

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ayrıca bir yönetici abimin benimle iletişime geçmesini rica edebilirmiyim özel mesaj ile ?
  9. sgd

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Sami.Bursadayım.20 Yaşındayım.Solo kampçılık ve gezi ilgi alanım(Henüz bir aktiviteye katılmış değilim tamamen teoriğim)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri