Arama sonuçlarınız

1. onkel

CJ5'ime Makas

Ynt: CJ5'ime Makas Öncelikle kolay gelsin,sorunun eski makaslara kavis vererek çözülmediğini öğrendiğine göre şimdi de nerede olduğunu yani aracın ve kendin bu ülkenin neresindesiniz onu belirtsen de yakın çevrende yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı görelim.Şayet bana yakınsa senin...

2. onkel

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi Güzel fikir ve uygulama daha da güzel , tebrikler,maliyetin de düşük olması hepsinden güzel.Bir de el freni uygulamasını yapın da sonucu görelim bakalım.Çalışmalarınızda başarılar , bekliyoruz sonuçları..... :)
  3. onkel

Difflock Yerine Kaynak..?

Ynt: Difflock Yerine Kaynak..? İlginç bir konu ama son mesajdan bu yana neler oldu ,yani deneyen oldumu kaynak işini merak ettim.Aslında hiç fena fikir değil ,aklım yattı bu ön diferansiyeli kaynaklama olayına.dronder arkadaşın dediği gibi ise mükemmel olacaktır.Zaten sadece off-roadda...

4. onkel

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 Nereden nereye ,Tarık bey epey uğraştırmış sizi ama insan zevk alarak yaptığı için bundan yorulmuyor ve bıkmıyor değil mi?Fikirlerinize ve emeklerinize sağlık,ayrıca paylaşım için de teşekkürler........ :)
  5. onkel

Ferrari'ye Selektör Yapan Transporter

Ynt: Ferrari'ye Selektör Yapan Transporter Haddini bilmeyene,birgün haddini bildirecek bir muhakkak çıkar....

6. onkel

Aziz Nesinlik Avea Müşteri Hizmetleri!

Ynt: Aziz Nesinlik Avea Müşteri Hizmetleri! Geçmiş olsun ,yazdıklarınıza bakılırsa işiniz epey zor , Allah kolaylık versin umarım bir çözüm bulunur.....

7. onkel

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ben Cengizhan 46 yaşında ve üç çocuklu bir aile babasıyım,iki tane de köpeğimiz var.Asıl işim oto tamir ve alım-satım olduğundan ilgili her tür formdan bilgi almaya meraklıyım.İmkanlarım dahilinde buggy aracımla orman yollarında gezmeyi severim.Herkese...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri