Arama sonuçlarınız

1. benbeni

Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz Bu sabah fotoğrafları çektim.Kanisterden çıkan hortumlardan biri depoya biride enjektörlere gidiyor.Fotoğraflarda da gözüküyor zaten

2. benbeni

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz 1. Grand Vitara 2004 model 2000 cc 5 kapı araçlar v6 mıdır? - Hayır düz 4 silindirlidir 2. 1998 1999 gibi yukarıdaki yeşil araç grand mı yoksa vitara mı ve farkları nedir? -Resimdeki araç Grand Vitara'dır.Grand Vitara olarak...
  3. benbeni

98 Grand Vitara 2.5 Otomatik Power Tuşu

Ynt: 98 Grand Vitara 2.5 Otomatik Power Tuşu Cevaplar için teşekkürler

4. benbeni

Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar

Ynt: Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar Evet bu alarmın hoparlörü galiba.Onun için ciyaklamıyor alarm.Olay çözülmüştür.Teşekkürler
  5. benbeni

Ynt: Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar Şimdi internetten motor resimlerine bakıyorumda, hiçbir GV'nin kaputunun altında böyle birşey görmedim.Galiba bu sonradan takılan bir parça ama ne işe yarıyor?

6. benbeni

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz Murat Usta sağolsun bize bayağı yardımcı oldu.Zaten İstanbul tarafına yolum bir düşse araca iyi bakım yaptıracağım orada.Ne yazık ki bildiğin gibi bizim araçlardan burada anlayan yok.

7. benbeni

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz Gökhan araç 10 numara oldu.Tabi ki senin yardımlarınla.Şimdilik yükseltme kiti uygulamadım araca.Yazın sonuna doğru ufak ufak başlamayı düşünüyorum modifikasyonlara.
  8. benbeni

Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz Az önce kendi aracımda baktım.Enjektörlere giden bir boru var.Bu hortum oraya takılıyor.Yarın fotolarını çekip koyarım.
  9. benbeni

Geçen gün motorun yağını kontrol ederken resimdeki parça dikkatimi çekti.Bu parçaya giden kablo kopmuş bir halde duruyor.Ne işe yaradığını bilmediğimden onarmak da istemiyorum.Şimdi bu parça ne işe yarar ve kopmuş olan bu kabloyu birleştireyim mi?

10. benbeni

2005 gran vitara için yardım

Ynt: 2005 gran vitara için yardım malum sitedeki arabadan mı bahsediyorsun ?

11. benbeni

Ynt: 2005 gran vitara için yardım 3k Grand Vitara'nın 2.0 motorlu modeli olduğunu yeni öğrendim.3k 1.6 araçların off-road başarıları anlatılır durur ama motorun yetersiz olduğundan bahsedilirdi.2.0 motorlu bu aracın çok dehşet bir makine olduğunu düşünüyorum.Gelecek hedeflerim arasına koydum...
  12. benbeni

Ynt: 2005 gran vitara için yardım 3 kapı grand vitara'nın 2.0 motorlu modeli yok diye biliyorum.Sorunun yanıtına gelirsek 5 kapı grand vitara'mın orjinal lastikleri 235-60-16.Şu anda ise üzerinde 225-70-16 var.Yükseltme yapmadan bundan büyük lastik takmam da imkansız gibi.En iyi ihtimal belki...

13. benbeni

98 Grand Vitara Sertleşen Gaz Pedalı

Ynt: 98 Grand Vitara Sertleşen Gaz Pedalı Gaz teli sertleştikten sonra 2-3 defa gazı köklersem gaz pedalı yine yumuşuyor.Ama sadece bir süreliğine.Sonra yine sertleşiyor.Dediğim gibi araç zaten bu hafta bakıma girecek.Ak koyun kara koyun belli olur.Cevap için teşekkürler ;)
  14. benbeni

Suzuki Grand Vitara 2.5 84.000 km'de 2001 yılı trafiğe çıkışlı, yapılı

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 84.000 km'de 2001 yılı trafiğe çıkışlı, yapılı Fiyat gerçekten çok güzel.Aracın km'side düşük.Alan karlıdır.
  15. benbeni

98 Grand Vitara Sertleşen Gaz Pedalı

98 Grand Vitara 2.5 Otm. aracı ilk çalıştırdığımda gaz pedalı son derece hafif dokunuşlarla gaz alıyor.Yani tam istediğim gibi. Ama araçla beraber 500m. kadar gittikten sonra pedal birden sertleşiyor.Sanki ayağımın altında ağaç kütüğü var gibi oluyor.Önümüzdeki hafta aracı bakıma...

16. benbeni

aranıza hoş gelmek istiyorum...

Ynt: aranıza hoş gelmek istiyorum... Biz 2 seneden beri Trabzon'da çoğu yaylaya 2000 model Saxo ile çok rahat gittik.Bunların arasında son 2-3 km.'si çok bozuk Çakırgöl' de var.
  17. benbeni

Hummer'ı Bir de Bunlarla Kapıştırsınlar da Görelim!!! 6X6

Ynt: Hummer'ı Bir de Bunlarla Kapıştırsınlar da Görelim!!! 6X6 Güzel video.İşin sırrı balon lastiklerde gibi gözüküyor.
  18. benbeni

1968 model Jeep pick up

Ynt: 1968 model Jeep pick up Ben bu araçları ön görünüş olarak hep Rolls Royce'a benzetirim ;D Güzel günlerde kullanın

19. benbeni

aranıza hoş gelmek istiyorum...

Ynt: aranıza hoş gelmek istiyorum... Sevgili arkadaşım bende buralarda yeniyim.Ama aracımı almadan önce bütün forumu konu ayırt etmeksizin inceledim.Forumda arama yaparsan sorduğun bütün soruların cevabını fazlasıyla bulmuş olursun.Sadece Vitara'yla ilgili bölümleri değil, bütün konuları...
  20. benbeni

ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi Araç gerçekten 10 numara.Güzel günlerde kullanın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri