Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu da benim ufaklık...
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi çok önde durmuyor diğer çelik tamponlar gibi.Benim sıkıntım trafik açısından değil estetik açıdan.Sizinki gibi çok önde durmayan tamponlar çok daha hoş geliyor gözüme
Ynt: Sadece D Modu Olan Otomatik Vitesle Rampa İnme
Arkadaşda 2009 Megane var.Araç triptronik .Ama sorumun cevabını aldım.Triptronik moddaki vitesleri kullanıp rampa inme veya çıkma hızını ayarlayabiliyormuşuz.
Teşekkürler
Selamlar
Yeni nesil otomatik vitesli araçlarda L veya 2 gibi vites seçenekleri yok Aracı sadece D moduna atıp gidiyoruz.Düz yolda tamam da uzunca meyilli bir rampadan aşağı inerken L veya 2 seçenekler sunulmadığı için araç D modunda motor freni yapamıyor ve devamlı frene basarak ilerlemek...
Ynt: Bu da benim ufaklık...
Aracınız gerçekten çok ama çok güzel olmuş.Bende de 98 2.5 V6 var.Sizlerden kopya çeke çeke yavaş yavaş aracı yapacağım :)
Özellikle ön tamponun modeli çok hoşuma gitti.Bir ricam olacak sizden.Aracın tam olarak yandan bir fotoğrafınızı çekebilirmisiniz?Çelik ön...
Bende yaklaşık 2 ay önce hiç hesapta yokken 98 grand vitara 2.5 V6 otm. aldım.Hani herkese malı değerli gelir ya; arabaya öyle bir ısındım ki anlatamam.Bu kadarını hiç beklemiyordum.
Aracı aldıktan sonra Trabzon'da kaç kişi benle pazarlık attıysa kimseye satmaya gönlüm razı olmadı.
Özellikle...
Bu aracı az önce sahibinden'de gördüm.Şimiye kadar grand vitara için gördüğüm en güzel çelik tampon uygulaması diyebilirim.
Acaba fiyat olarak ne tutuyor bu tampon?
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
Bu kadar emeğin karşılığını bulması çok güzel.Güle güle kullanın.
Şöyle hafif bir sahra kamuflajı da daha bir güzel gösterir aracı.
Arkadaşlar selamlar
Bende aranıza 98 Grand Vitara 2.5 V6 otomatik alarak 2 ay önce katıldım.Aracı aldığımda kullanım kılavuzu benzeri birşey yoktu araçta.Merak ettiğim birkaç konu var.
1-Otomatik vitesin yanında A/T M/T Power yazan bir tuş var.Ne işe yarıyor acaba ?
2-Benim bildiğim...