Arama sonuçlarınız

1. H

2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında arkadaşar bugün aracı jeep control servise götürdüm mehmet ustaya expertiz için 2001 model 3.1 dizellerin 22 milyardan fazla etmediğini ve her yıl 6 milyar masraf çıkarttığını anlattı aracı 30 milyara alıcaktım ondan dolayı vazgeçtim expertizide...

2. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında teşekkürler aynen sorun yok
  3. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında karar verdim diye bir olay yok araştırma yapıyorum ben asfaltta sürcem şehirde yaşıyorum off road merakım yok arazide işim olmaz ve çok sakin araç kullanırım araç yaramaz diyenlerede saygı duyarım şu sen karar vermişsin diyorsunuz öle bişe yok bi...

4. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında ben belki burda 3.1 td kullanıcısı vardır diye konu açtım karar verilmiş yada verilmemiş bumu önemli olan burda bilgi paylaşımı için konu açtım işe yaramaz diyenlerden bahsettik yukarda da zaten kulanan şuan 3 kişiye sordum 2 si hiç bi sorun...
  5. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında bugün bir servise daha sordum kullanan bi kaç müşterisi varmış zamanında bakımlarını yaptır düzgün kullan motorda arıza sıkıntısı olmaz tek sorunu hararet problemidir dedi.. bende bugün bi wj 3.1 baktım büyük bi fan takmış eski sahibi ve bu şekilde...

6. H

Nissan Pathfinder Almak İstiyorum Fakat...

Ynt: Nissan Pathfinder Almak İstiyorum Fakat... nissan ın yetkili servisinde yaptırırsanız en az 5000-6000tl arası tutar fakat rektifiye olmamış bi nissan motoru gibi verimli olmaz ve satarkende zor satılır...

7. H

Nissan.. Ama Hangisi?

Ynt: Nissan.. Ama Hangisi? terrano nun motorlarında hararet sorunu var çoğu rektifiye görüyor zaten.... kesinlikle eski bile olsa pathfinder alın derim
  8. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında haklısınız yardımlarınız için teşekkür ederim..
  9. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında şöle söliyim şimdiye kadar araç için sorunlu yaramaz diyen herkez araca binmişliğii bile olmayan duyumlar ile eleştiren kişilerdi forumlarda vs vs yukarda yazdım kullanan biri var konuştum gayet sorunsuz demişti sadece bi servisci yaramaz dedi...

10. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında evet bi jeep servisi 3.1 deki sorunların dizeli bilmeyen aracı tanımayan kullanıcıların kullanım hatalarından olduğunu söylemişti

11. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında bu benim görüşüm ben kendi garajıma deil akmerkez vs vs herhangi bi alışveriş merkezinin garajınada sokamam arama yapıyorlar.... motor 4.7 lt benim görüşüm o kasaya çok büyük adamlar jeep in 2 misli ebatındaki 2004 yeni kasa range rover e bile 4.4...
  12. H

Ynt: 2001 Model Grand Cherokee 3.1 TD Hakkında sakin kullanımda su kaynatmıyormuş dikkat edilirse sorunsuz binilebileceğini duydum bu fiyata 25-30 milyar arası az yakan ve prestijli konforlu bi jip yok arkadaşlar 4.7 ler çok büyük motor aşırı luzumsuz lpg taksak kapalı garajıma koyamıycam...

13. H

Acemi WJ Adayı Yardım Bekler...

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... jeep control ekrem topallı ,mehmet mercan tel -- 577 21 00 -- gsm 0532 640 40 00, adres: değirmen yolu E5 yan yol no:25/A gülseren üçüncü iş merkezi bostancı sanayi sitesi .. arkadaşım bostancı sanayiye girdikden sora dümdüz aşağı in yolun sonunda yol sola...
  14. H

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... dostum.. benim sana tavsiyem bostancı oto sanayide jeep control servis var aşkın jeep inde kendi servisidir aracı mutlak oraya götür bence masterde falan hiç paranı harcama.... neden dersen işi bilen anadolu ve avrupa yakasında mehmet ustayı tanımayan...
  15. H

Ynt: Acemi WJ Adayı Yardım Bekler... bence 99''cherokee gibi ufak kasa bi araca 4.7 lt motor çok büyük o küçük kasaya fazla yakıt sarfiyatına bence deymez.. onun yerine bence 98 model lincoln navigator tarzı bişe düşünsen lpg ile km de gc 400 yakıyosa navigator 450-490krş yakar ama değer...

16. H

arkadaşlar bu araç hakkında italyan motor yaramaz başına bela olur diyor kimi servisler... kulananlarda var hatta kullanan biri ile konuştum gayet iyi sorunsuz demişti fakat içime kurt düştü fiyatları çok uygun bu fiyata da böle konforlu prestijli bi jep yok piyasada 1 ay içersinde alıcam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri