Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bostancidayim ayni zamanda engelli ogrencilerimiz icin rehabilitasyon merkezim devar adalara karsi cay veya kahve icmeye beklerim bostanci tren istasyonun ordayim herzaman beklerim simdiden tsk edrim
Merhaba ben istabuldayim ama ankaraya gidip geliyorum ailem orada yasiyor
Aracin parcasi olarak simdiye kadar bir sikinti yasamadim kendime ait arac bakim yerimde
Var oyuzden tum bakimlarini zamaninda yaptim yeni bakimlarini satin alan arkadasin
Yaninda yaptirip teslim edecem ben calismaktan...
Teşekur ederim dostlar birazda utandim aracin birde yikanmis haliyle resimliyim :) bu arada guzel dilekleriniz icin tsk ederim suan icin malum siteye araci koymadim cunku burdaki bir arkadasimda kalsin istiyorum. Ben pek vakit ayiramadim belki burdaki arkadaslardan biri tam anlamiyla hakkini...
Arkadaşlar öncelikle merhaba aracımı umarım sitede bir arkadasa nasip olur.aracımı yaklasık 4,5 yıldır ben kullanmaktayım.Aracı gündelik işime gidip gelirken kullanıyorum.herhangi bir kazası vesaire yok diyemem çünkü var ama kaza dedimse büyük felan degil çamurluk gibi sonuçta istanbulda arac...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
tşk ederiz en ön sayfada yer aldı konu şimdi daha cok kişi gelme sansı dogdu süper
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İstanbul (24 Nisan 2011)
sayın sayfa yöneticisi arkadaslar sizden ricam bu projenin daha cok duyulması için ana sayfada yer alan Anıtkabir ziyaretinin altına yerleştirme sansımız varmıdır acaba böylece cok daha fazla...
merhaba arkadaşalar engelli cocuklarımıza grup derslerinde yaptıgı cok çeşitli malzemeler var biz bu malzemeleri okulumuzun kapısının önünde satarak onların yapması için yeniden malzeme alıyoruz düşündümki sizlerde bu konuya destek vermeyi düşürmüsünüz yani kısaca biz hiç birşey için fiyat...
bir rehabilitasyon merkezi sahibi olarak orada olamamak ayıp olur eger bizlerin sizlere yardımcı olacagım bir şey varsa lütfen söyleyin eger cok buyuk bir aksilik olmazsa aranızda olacagım...