Arama sonuçlarınız

1. lokosit

Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Teşekkürler

2. lokosit

Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 :)) Aslında hızımdan değil, L200 ü 4,5 yıl kullanmışım, bunuda o kadar kullanabilirim ama büyük bagaja alışmışız, bagajı 1 bavul daha fazladan alabilecek bir araç bakıyorum. Olmazsa tavana portbagaj alırım. Amarok, transporter düşünüyordum ama...
  3. lokosit

Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Sağolun Niyazi bey yenisinde satılık:))

4. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos güncel
  5. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos güncel

6. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos .......

7. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos .........
  8. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos .......
  9. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Nasıl ikinci elde tutuluyormu bari?

10. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos O lastiklere artık bi powerbox ister

11. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Ralliart yada powerbox takılımı?
  12. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Bugün bi özelliğini daha farkettim aynalarda elektrikliymiş ;D En iyisi bir romork takıp binmek galiba ;D ;D

13. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Qashqai'nin 2000cc 4wd sinin 2. elinin iyi olması tartışılır. Ayrıca benim bildiğim Renault'da sağlam ve güvenilir bir firma.Sanırım Koleos ile motor ve şanzıman da aynı ama bakım ücretlerinin renoda daha uygun olacağını sanıyorum. Ben gurbetçiler...
  14. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Temiz bir araç arıyordum, 6400km de idi ve hatasızdı, bayram tatili içinde büyük bir araç lazımdı. Yeterince büyük değilmiş:))(L200 den sonra) Siz olsaydınız bu gruptan hangisini seçerdiniz? Neden?
  15. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Ben 31x10,5x15 mt leri taktığımda yakıt tüketimi 245/70/16 ya nazaran 1lt den fazla artıyordu, haliyle çekişde fark ediyordu.

16. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Teşekkürler :D Sizin aracı ilgiyle izliyorum, özellikle lastik aracın duruşunu çok değiştirdi..
  17. lokosit

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Bence Belçika Mavi'si iyi gibi, zaten oda mavi değil ;D
  18. lokosit

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Kesinlikle haklısın, kaşınmaya başladım bile :D

19. lokosit

Ynt: Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos Büyük harf oldu :(( Kusura bakmayın sahibinden de kopyaladığım için böyle oldu..
  20. lokosit

2011 30 mayıs trafik çıkışlı, herşeyiyle orijinal, alındığı günkü gibi 7500km de sigara içilmemiş servis bakımlı çiziksiz. Bu aracın en büyük özelliği hem 4x2,hemde 4x4 gidebilmesi ve arazide 4x4 lock tuşunun bulunmasıdır. Diğer birçok krossoverda bu özellik yoktur, sürrekli 4x4 giderler ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri