Arama sonuçlarınız

1. lokosit

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Araç muhteşem duruyor, elinize emeğinize sağlık.. Senin araca bakınca iyiki satmışım diyorum:))

2. lokosit

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın..
  3. lokosit

Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Çok teşekkürler Siz ne yaptınız? Profil fotoğrafınız değişmemiş?? :)

4. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Teşekkürler bu 17. aracımdı hiçbiri bu kadar hızlı satılmıştı:)) en çokda verso ile takasa toyota bayinin 28bin vermesi koymuştu. Gittim toyotaya da söyledim, kendi arabalarına düşük fiyat verdim, azıcık oynadım heriflerle:)) Yeni aracım da...
  5. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 oooo 2 gün oldu:)) Antalya da av turizmi yapmaya başlamıştır bile. Garibimi çok yoracaklar. Ne alacağıma bi türlü karar veremedim. Arazi aracı olmayacak ama büyük ve geniş bir araç arıyorum. Ben bu L200 ü çok arayacağım galiba. Adamlar...

6. lokosit

2008 Mitsubishi L200 4x4 RDLOCK 'lu model orijinal ralliart takılı 167 hp

Ynt: 2008 Mitsubishi L200 4x4 RDLOCK 'lu model orijinal ralliart takılı 167 hp Amin, aracım artık Antalyada Av Turizminde kullanılacak.

7. lokosit

Ynt: 2008 Mitsubishi L200 4x4 RDLOCK 'lu model orijinal ralliart takılı 167 hp Aracım değerinde satıldı silinebilir.
  8. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Maalesef başında duramadığım için fotoğraf çekemedim, su deposunu daha uzun bir hortum ile aekada göğüse yakın bir yere taşıdık. Eli yatkın, yetenekli bir usta kolaylıkla yapar. montaj çokda zor değil.
  9. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 ;D ;D ;D İLYASSS GÜLME :))) DEĞERİNDE SATILDI

10. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Haydi yemeğe ;D ;D kolesterol için ceviz badem fındık tüketmeyi ihmal etmeyin ;D ;D

11. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Bugün nedense herkes yiyecekten bahsediyor, az önce bir hastamda gezlemeden bahsetti içim kıyıldı, şimdide tulum deyince offf Neyse tükanı kapatayımda bişiler yiyeyim:)) Niyazi bey Konya tuluğunu bilirmisin? Hele birde küflenmişse ;D ;D
  12. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 İlyasssss Balıkesirin galericileri gibi konuştun.

13. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Çok teşekkürler Kıyamıyorum kerataya ama koca arabayla trafikte dolaşmak da olmuyor:) Buna binenin değerini bileceğini sanıyorum.
  14. lokosit

Ynt: 2008 Mitsubishi L200 4x4 RDLOCK 'lu model orijinal ralliart takılı 167 hp Teşekkürler :)
  15. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Pajerodan sonra sıkmasın? ;D ;D

16. lokosit

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Umarım gönlüne göre bulursun Linkteki araç benim, söylediğine göre bir vinç eksik, silverston yerine 31x10,5x15 kumho MT lastik ve jantları ve daha fazlası var. Belki ilgilenirsin. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80658.0
  17. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Zamanla hepsi hallolur hiç dert etme para da arabada gönlüne göre olur. Bu arada pajeroda araba yani.98 yılında L300 alırken bitane sıfır pajero vardı vayy be demiştim. 15 sene önce ladaya binerdik, broadwaylere imrenerek bakardık:)) Diyorum ya...
  18. lokosit

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Vallahi haklısında dağa bayıra çıkamadıktan sonra bu kadar donanım..vs olsa neye yarar. Kafaya koydum satacağım. Senin araç bundan farklımı ki? Sen ona nasıl kıyacan:))

19. lokosit

Araç tamamen orijinaldir, değişeni, boya, rötuş vs yoktur 2008 model ralliartlı, rdlock lu model. sahibindendeki ilanım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2008-l200-4x4-ralliart-snorkel-vs-doktordan-63094312/detay/?source=directSearch
  20. lokosit

Ynt: 2008 Mitsubishi L200 4x4 RDLOCK 'lu model orijinal ralliart takılı 167 hp Haklısın yazmamışım.Ekledim. Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri