Arama sonuçlarınız

1. lokosit

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi asvaltta astc (ESP) avantajlı ama 4H modunda giderkende esp ye ihtiyaç neredeyse yok gibi, çünkü araç kaymıyor.

2. lokosit

Ynt: l200 astc mi super select mi Bende intense (R/D LOCK) modelini kullanıyorum ama standart lastikle çamurlu bir tarlada izlediğim astc li model oldukça iyiydi.
  3. lokosit

Ynt: l200 astc mi super select mi Düzeltme yapayım ;) süper select yeniL200 ün tüm modellerinde zaten mevcut. Başka hiç bir pickup ta yok.

4. lokosit

http://www.rockauto.com/ bu siteyi yeni buldum ben

Ynt: http://www.rockauto.com/ bu siteyi yeni buldum ben 150 euro diye biliyorum :)
  5. lokosit

L200 Kasa Kapağı için Kilit

Ynt: L200 Kasa Kapağı için Kilit Tuncay bey merkezi kilit motoru sığsa ben kabinin kilitinide bağlayacaktım. Bir arkadaşın fullboxuna sığdığı için merkezi kilite bağladık ve çok güzel oldu.

6. lokosit

L200 4x4 sistem hakkında acil yardım

Ynt: L200 4x4 sistem hakkında acil yardım Fatih bey 4h modunda istediğiniz gibi ,istediğiniz ortamda ,istediğiniz açıda kullanabilirsiniz. 4Hlc ve 4Llc modlarında lsd devrede olduğundan, kuru zeminde açılı dönmekten kaçının Ben kış mevsiminde her zaman 4H modunda kullanıyorum.

7. lokosit

Ynt: L200 Kasa Kapağı için Kilit devamı
  8. lokosit

Ynt: L200 Kasa Kapağı için Kilit bir adet doğan slx yada broadvey merkezi kilit motoru alıyorsunuz (10 tl) iki adet sac levha, birine motor vidalanacak, diğerine 2 adet yani 1 ve 2 numaralı somunlar kaynak yapılacak ve levha resimdeki gibi tutturulacak. bir adet uygun ebatta çelik cubuk...
  9. lokosit

Ynt: L200 Kasa Kapağı için Kilit Sayfanın devamınada bakın http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_73/key_l200,kasa,kilit/tm.htm

10. lokosit

Ynt: L200 Kasa Kapağı için Kilit Ben kasa kapağını merkezi kilite bağlatım. Olay çok basit. Bir tane broadway merkei kilit motoru alıyorsunuz ve onu kasa kilidine monte ediyorsunuz. Bir yerde fotolarını paylaşmıştım. Bulursam linki atarım

11. lokosit

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı 2008 model 4x4 L200 vergisi 1227 tl değil, 1490 tl oluyor. ben ilk aldığım sene 2500cc den ödedim, bir dahada üst dilime çıkmadı, çıkacağını da sanmıyorum
  12. lokosit

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım Tarık bey aracınız harika görünüyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Hafta içinde benim araçda aynı renk ile kaplanacak.Tavanı mat siyah düşünüyorum, dodikler konusunda kararsızım, ne dersiniz dodikleri ve tampon korumayı orijinal rengindemi bıraksam?

13. lokosit

Britpart DB9000C Vinç

Ynt: Britpart DB9000C Vinç ARB tipi tamponlar, orijinal tampon sökülüp yerine montajlanıyor. L200 lerde bu işlem çok zor. Ancak orijinal tamponun önüne monte ediyorlar.Buda aracın boyunu uzatıyor. Aşağıdaki linkteki arkadaşlarla görüşebilirsiniz...
  14. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Sinan bey resimleri ben göremiyorum.
  15. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Vinci gizleyen arkadaşlar, vinci sararken sıkıntyı yaşıyorlarmı acaba? Yani halat düzgün sarılabiliyormu?

16. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Teşekkürler bu sene işten güçten çamura dalamadım bir türlü. Maalesef büyük şehirler dışında bunları yapacak usta çok az. Elemanın usta olması yetmiyor, offroada da ilgisi olması lazım.
  17. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! KAZASIZ BELASIZ BULLANIN. Aracınız güzel duruyor. Vinçi Turgay beyinki gibi saklayabilseniz tam olacak. Bu şekilde zaten yeterince uzun olan aracı dahada uzatmış oluyor.
  18. lokosit

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Fatura ile TÜV den geçtikten sonra ruhsata işlenecekmiş. Sadece yükseltme yapmak yetmiyorki, yükselttikten sonra lastikde ister. Zaten elimde 3 takım lastik ve jant var.Yükseltmeyi daha sonra düşünüyorum.

19. lokosit

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? İyice araştırayım bari, orijinal dakar versiyonuda kamuflajlı değilmi?Polisinde birinin dediği diğerine uymuyor maalesef.
  20. lokosit

L200 Tool Box veya Secure Box

Ynt: L200 Tool Box veya Secure Box http://www.pickart.com.tr/grup.php?id=4&u=3 bunlarda olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri