Arama sonuçlarınız

1. lokosit

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Burak Bey maliyet 1500-2000tl arası tutacakmış. Fıstık yeşili hiç düşünmemiştim ama kaplamadan önce bir photoshop çalışması olacak. Bu rengide değerlendireceğim. Balıkesir sonax da yapılacak. Trafikte rahat vermeyecekler derken polisimi kasdettiniz...

2. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Güle güle, derin sularda kullanmanı dilerim. :) kesme işleminden sonra boyatmayı unutma. Sanırım 1-2 haftaya kadar aracım turuncu renkle kaplanacak:)) renk konusunda önerisi olanlar varsa lütfen belirtsin. şu anki fikrim tavan, dodikler ve ön tampon...
  3. lokosit

motorlu taşıt vergisi zamanı

Ynt: motorlu taşıt vergisi zamanı Ben 5.keredir 2000cc den ödeme yapıyorum ve hiç sorun yaşamadım.

4. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! İleveten 2008 ve 2009 model Magnum diye satılanlarda ralliart da standarttı.
  5. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Sanırım yazdıklarımı yanlış anlıyorsunuz:)) Triton ismi tr de kullanılmıyor. Ben kullanmam tr de üretiliyor anlamına gelmiyor. şöyle söyleyeyim kısa yeniL200 modelde belirtiyorum dikkat ediniz. 2008 ve 2009 model 4x4 kısa L200 lerde magnum modeli vardır ve astc onlarda...

6. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Size katılıyorum pilotaj tabiiki önemli. Aracınız yere daha yakınsa (standart cherokeden bahsediyoyum) istediğiniz kadar pilotajınız iyi olsun sonuç bellidir. Pilotaj her zaman 1cm açıyla girmenize uygun olmayabilir. Hem benim yazdığım yazıdan neden pilotaj ile alakalı...

7. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Cherokeyi arayacaksın:)) Bakalım aynı parkurdan bu geçecekmi:D
  8. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! İyi günlerde kullanın, kaza bela uzak olsun...
  9. lokosit

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi ebay.com linki üstte var oradan getirtebilirseniz daha uygun, tr de ise aşağıdaki linktekilerle bir görüşüverin http://www.powersystem.com.tr/

10. lokosit

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

:D :D :DTÜM ARKADAŞLARIN YENİ YILLARI MUTLU, SAĞLIKLI, KAZASIZ, ARIZASIZ, BOL MAZOTLU, BOL PARALI, BOL AKSESUARLI, AYRICA BOL ÇAMURLU OLSUN :D :D :D

11. lokosit

2010 Model L200 Instyle

Ynt: 2010 Model L200 Instyle Doğrusun 4x4 modunda giderken aracın arkası da stabil olduğu için ağırlık gereksiz. Ancak 4x2 modunda iken ağırlık yoksa her zaman tehlikedesiniz.
  12. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Mert klavyene sağlık, kısaca öztlemişsin. Ben en son seçeneğe dahil olduğum için L200 ü seçtim zaten :)

13. lokosit

2010 Model L200 Instyle

Ynt: 2010 Model L200 Instyle :)) estağfurullah :D
  14. lokosit

2010 Model L200 Instyle

Ynt: 2010 Model L200 Instyle Ayrıca actyon ile sürekli 4x4 seyahat edemezsiniz. 4x2 gidersiniz ve ancak gerektiğinde 4x4 kullanabilirsiniz. Ancak L200 de hem sürekli 4x4 hemde 4x2 kullanabilirsiniz.
  15. lokosit

2010 Model L200 Instyle

Ynt: 2010 Model L200 Instyle Ayrıca hem otm vites hemde pnömatik kilit aynı anda çok az araçta var.

16. lokosit

2010 Model L200 Instyle

Ynt: 2010 Model L200 Instyle Benim aracımda ağırlık yok ama kabinin ağırlığı var ayrıca makaslardan 1 tanesini çıkarttım ve şu an binek otomobilden farksız ama tonajı düşürdük tabiiki. Bence arkada oturanları düşünüyorsanız L200 den başka pickupa bakmayın, actyon zıplamıyor olabilir ama uzun...
  17. lokosit

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot face de baya bir L200 sayfası var, oradanda faydalanabilirsiniz.
  18. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! keşke cherokede kalsaydınız:))

19. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Evet 4hlc ve 4llc modlarında tümm L200 lerde lsd devreye giriyor. Şu ana kadar kiliti devreye alacak bir durum olmadı, battığımda ise zaten araç karnının üstne oturduğu için kilitte fayda etmiyor. Ama muhakkaki onuda kullanacağım zaman olacak.:)...
  20. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? benim araç intense modeli en baz model yani LSD+R/D Lock mevcut.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri