Arama sonuçlarınız

1. lokosit

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Yunus bey sayfayı buradanda paylaşırmısınız?

2. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Teşekkürler Ali bey :) Evin tadilatı bir bitsin turuncu yada sarı olarak görebilirsiniz aracımı:))
  3. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Yok yaa satarmıyım hiç aracımı :D

4. lokosit

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Tamam yazdıklarınızın bir bölümüne katılıyorum, ama astc li model ile kendi aracım olan kilitli modeli arazide standart lastikler ile görmesem Yiğit bey yanlış anlatmış diyeceğim. Offroad low da yapılır demek ne derece doğru? Her yerde olduğu gibi...
  5. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Tam 1 ay sürdü. Normalde 15 günde gelmesi lazım, gümrükte çok beklettiler. Eleman Tracking number gönderiyor ve snorkelin nerede olduğunu izleyebiliyorsunuz.

6. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! ben çok pişmanım astc li almadığıma:(( aynı zamanda esp görevide varmış. Standart lastiklerimizle gittiğimiz bir gezide astc li olan bir L200 çamurda benim araçtan çok daha iyiydi.

7. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Turgay Bey bu tür araçlar, asvalttaki katlantılar ve tümseklerde zıplama eğilimindeler ve zıpladıktan sonra aracın arkası sağa sola sallanmakta. Bu durum kuru zeminde sorun yaratmıyor ama ıslak zeminde ise kendini kolaylıkla yolun dışında...
  8. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Daha fazla işe yarıyor :)
  9. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Turgay bey uzun yolda 2H ile 4H modunda kullanarak yakıt farkını görmeyi denedinmi? Bende yaklaşık 1lt fark ediyor. Ben tüm kışı 4H modunda geçiriyorum

10. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Sanırım magnum toplamayı düşünüyorsun, yerinde olsam 35' lastikli bi cj8 toplardım :) elinde nasıl olsa bir tane L200 var :D

11. lokosit

Bende L200'cü Oldum!

Ynt: Bende L200'cü Oldum! Magnumda astc standart. Eğer 5.2 cheroke standart ise modifikasyon yok ise L200 den daha fazla keyif alacaksınız:))
  12. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Bir gezimizde önüm bir cj5 onun önünde de cj6 vardı ve bir tarlada peşlerinden(izlerinden) ilerliyordum, onların 5cm lastik derinlik izi yaptığı yerde benim araç göbeğinin üzerine oturuverdi. Bana sorarsanız arazi aracı çokda ağır olmamalı.

13. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Daha yüksekler ve dingil mesafeleri daha kısa olduğu için çamura oturmuyorlar, zaten L200 karnının üzrine oturmazsa mt lastikle onu batırmak çok zor.
  14. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? İnşallah:)) Araçları çamura saplayalım şööölee:)) Şaka bir yana bizim araçlar çamura saplanırsa çıkarmak çok zor çünkü ağırlar:)) Geçen sene bir gezide kopara kopara halat kalmamıştı en son çare bir traktör bulmuştuk. Batma sebebimde düşük devirde...
  15. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Patinaja düşüyorsunuz doğru ama tekerdeki çamuru boşaltabiliyorsunuz. Saplandığınız yerden düşük devirde kalmaya kalkarsanız lastikteki çamuru boşaltamayabilirsiniz, ve patinajdan kurtulamayabilirsiniz. Yüksek viteste 4Ll ilede gidersiniz, 4hlc de...

16. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Ben 4Llc yi güç gerektiren yerlerde, balataları korumak için kullanıyorum.
  17. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Mt lastiklerle çamura girdiğinizde, çıkabilmek için 4hlc bence daha iyi performans verir. Çünkü tekeri daha hızlı döndürür ve bu lastik diş aralarının çamurdan boşalması için gereklidir. Çamura düşük devirle girdiğinizde çıkmanız daha zor olabilir...
  18. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Yiğit Günermengi Bu yazıyı beni ve bir kaç arkadaşımı araçlarımızı daha bilinçli kullanmamız için yazdı ve kullandıkça ne kadar doğru yazdığını görüyoruz. Ama siz olaya anladığım kadarıyla sadece kilit ve kilit maliyeti açısından bakmışsınız ama...

19. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? 150euro uzeri gümrüğe takılır(karko hariç) Eleman bana eksiksiz gönderdi. Bunda sorun yok. Eleman Fiber olduğunu söylüyor zaten, plastik kalitesinden anlamam ama dandik bişeye benzemiyor. Unutmadan yazayım; bugün yağmurda bayağı bir dolaştım filtre...
  20. lokosit

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mitsubishi-Triton-L200-Storm-96-06-MK-4M40-2-8L-SNORKEL-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4145ec8d47QQitemZ280346004807QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories Benim aldığım satıcıda mevcut. Malezya dan 1 ayda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri