Arama sonuçlarınız

1. aegeanbreeze

Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Merhaba, ben de Ankara'da yaşıyorum ve trekking etkinliklerine katılmaya istekliyim. Şu an için fazla tecrübem yok ama bu durum fazla uzun sürmeyecek :) Ankara civarları yanında İzmit, Bolu civarları ve Likya yolunda da yürüyüş yapmak istiyorum. Bu hafta...

2. aegeanbreeze

Antalya'da Trekking Parkurları

Ynt: Antalya'da Trekking Parkurları Wow Likya Yolunu 6 St Paul Yolunu 2 kez yürüdünüz? Siz benim idolümsünüz, lol. Ben aylardır likya yolunda birkaç gün olsun yürümek için fırsat kolluyorum ve antalyaya uygun mevsimde 3 kez gelmeme rağmen bir türlü fırsat bulamadım. Ben de solo yada en fazla 3...
  3. aegeanbreeze

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hmm yazdığım mesaj biraz yanlış anlaşıldı sanırım, alınganlık gösterenler olmuş. Ankara'ya hakaret manasında birşey söylemedim, sadece kişisel tercihimi belirttim o kadar. Denizi olan şehirleri, denizi seviyorum, sadece bu. Ankara'ya deniz getirin buraya...

4. aegeanbreeze

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu sitedeki coğu alana ilgim var ve günümü tanışma platformalarına mesaj yazmakla geçireceğim galiba, hadi hayırlısı. Bu arada herkese merhaba, Fikret ben, Ankara'da yaşamak durumunda kalan bedbaht İzmir'lilerdenim. :P (Ankaralılar alınmasın lütfen). Ne...
  5. aegeanbreeze

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Herkese merhaba, Amatör olarak aşağı yukarı 10 yılldır fotoğraf çekiyorum. Sitedeki trekking ve foto grupları ilgimi çekiyor, oldukçada uyumlu. Ankara'dayım, bu grupta ne gibi etkinlikler düzenleniyor henüz pek bilmiyorum ama katılmayı düşünüyorum...

6. aegeanbreeze

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar Merhaba, foruma yeni sayılırım. 2003 yılından bu yana amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Body: Canon 20D DSLR, Canon Elan 7E Film Lensler : 1 - Canon 85mm f:1.8 2 - Canon 50mm f:1.8 3 - Canon 24-85mm f...

7. aegeanbreeze

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Merhaba, ben 2003 yılından bu yana DSLR ile daha çok portre, sokak ve manzara çektim. Önümüzdeki günlerde Manyas kuş cennetine bir aile gezisi yapacağız, elimde en telephoto lens bir 70-200f4, bununla idare edicez artık :)
  8. aegeanbreeze

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, Ben Ankara'dan Fikret. Daha önce izmiri, aydın, balıkesir ve manisa civarlarında arkadaş gruplarımla doğa yürüyüşleri yaptım ve bu siteyi bugün likya yolunu araştırırken keşfettim. Aslında pek "doğa yürüyüşü" sayılmasada bir çok...
  9. aegeanbreeze

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor 28-30 mayıs tarihleri arasında bir konferans sonrası fırsat bulmuşken değerlendirmeyi düşünüyorum. Adrasan civarında likya yolunda olmayı planlıyorum. Yukarıda mesaj bırakanlara tarih olarak pek uymuyor gibi ama bu seferlik ancak bu kadar vakit...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri