Arama sonuçlarınız

1. ceritiplik

alçak sele

arkadaşlar bmw gs 1200 alçak seleye ihtiyacım var . orjinal seleyi alçatabileceğim bir adres varsa işimi görür şimdiden tşk ler.

2. ceritiplik

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? bmw 1200 gs hafta sonları hava durumuna göre kullanıyorum
  3. ceritiplik

2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi

Ynt: 2006 L200 Magnum Yakıt Tüketimi yenisinde çok mu değişiceğini sanıyorsun bu araba yakıyor malesef

4. ceritiplik

kle 500

değerli arkadaşlar kle 500 makinanın marşı sıyırıyor marş dişlisi diyorlar dişlinin biri sıyırıyor marşı nerden ve kaçparaya alabilirim saygılar
  5. ceritiplik

Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş kardeşim seni tebrik ediyorum bu arada senle bu yolu paylaşan arkadaşınıda takdir ediyorum çok güzel hareketler bunlar ... Ben bu sene yanılmıyorsam asya motor 100 lük mini scotor la istanbuldan - gürcistan tiflise gelen bir bey le tanıştım eğer gürcistanda...

6. ceritiplik

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot herkese selam benimde l200 de Midland 248 Halk Bandı CB Telsiz AM/FM orjinal takoz ve anten aldım malesf ayarlarınıda yaptırmama rağmen kesinlikle sonuç alamadım seyir halindeyken kesinlikle uzak mesafelerle yani uzun yolda 7-8 km de haberleşmek çok zor daha önce cobra...

7. ceritiplik

l200

Ynt: l200 bu sorunu nasıl çözeceğiz servis bu konuda yetersiz kaldı
  8. ceritiplik

l200

selam l200 magnum otomatik vites aracım 2000 mt re ve üstünde durduktan sonra araç çekimden düşüyor yani kesinlikle gaz yemiyor. Hava filitresi kısacası tüm bakımlar sonuna kadar yapılıyor ama araç hareket etmiyor hele 4x4 de malesef bana bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden tşk ler..
  9. ceritiplik

Zırhlı L200

Ynt: Zırhlı L200 bayayhana katılıyorum kesinlikle l200 budur bir çok arazi aracı kullandım sınıfının abartmıyorum iyilerinden biri kesin benim aracım 2009-- l200 magnum full ve modifiye yapılmış ralliart vinç alt komple çeik saçlarla kapandı kısacası jantlar amartüsörler lastikler kısacası...

10. ceritiplik

Zırhlı L200

Ynt: Zırhlı L200 yanlızca yakıt artıyor başka kesin sorun yok

11. ceritiplik

Nerelerde Mola Verirsiniz?

Ynt: Nerelerde Mola Verirsiniz? eğer imkanım varsa büyük benzinciler temiz wc ler güvenlik açık alış veriş merkezi kısacası ihtiyaçların çogunu karşılama imkanı büyük benzinciler
  12. ceritiplik

jetski

Ynt: jetski öncelikle yamaha iyi tercih su sporlarından çıkma ise ne diyebilirimki genelde bu modeller ticari kullanılıyor. makinayı en son nerede bakıma götürdükleri yerden bilgi alabilirsin motor rektefe görmüşmü. motor kulakçıkları. makian nerde

13. ceritiplik

jetski

merhaba ben samsunda yaşıyorum ben yamaha marka jetski sahibiyim jetle ilgili her konuyu paylaşmak isterim diğer jet sahibi arkadaşlarla
  14. ceritiplik

l200 4x4 taşıt vergisi

Ynt: l200 4x4 taşıt vergisi ben bugün pes dedim ve indirim almadan ödedim gerekçe aracın ruhsatında aracın cinsi bölümünde kamyonet yazdığı için indirime girmiyormuş ne yazsaydık hususi arç dersek olurmuş ozamanda kasko yani sigortada sorun çıkıyor çünki bu araç kamyonet diye geçiyor yani sonuç...
  15. ceritiplik

l200 4x4 taşıt vergisi

Ynt: l200 4x4 taşıt vergisi ok tşkler..

16. ceritiplik

l200 4x4 taşıt vergisi

Ynt: l200 4x4 taşıt vergisi arkadaşla çok ilginç ama l200 ler kamyonet geçtiği için vergi dairesi kasko bedelini kabul etmiyor . mtv indirim yapabilmeleri için hususi olması lazımmış...
  17. ceritiplik

Çorum'dan Herkese Merhaba

Ynt: Çorum'dan Herkese Merhaba merhaba varn vinç ithalatçılarında gine varn ın yaptırdığı fason vinç var ben 24,01,2010 tarihinde bin tl aldım ...bilgine
  18. ceritiplik

Yeni L200 alt koruma

Ynt: Yeni L200 alt koruma ben muhafazayı samsunda 150 tl boyasıda dahil yaptırdım ve çok memnunum kesinlikle mükemmel oldu hidrolik cakası olan heryerde kesinlikle yapılır bilginize

19. ceritiplik

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. yalın bey merhaba vinç taktırırken çok önemli dikkat edilecek bir husus varmı benim aracım 2009 magnum ön spoyler farklı ...2 ci bir aküye ihtiyaç duyuluyormu tşk ler
  20. ceritiplik

yeni kasa l200 kullananlar

Ynt: yeni kasa l200 kullananlar güzel bir araç

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı