Arama sonuçlarınız

1. recep_altay

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi ----TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 4.Ali ilkbahar 1978 Land Cruiser FJ 40 Mersin 5.Halis Başaran...

2. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo 1- her düz dizele turbo bi şelikde takılabilir mi, Acikcasi bilmiyorum, dedigim gibi direk 3b uzerine yogunlastim, cunku motorda hicbir degisiklik yapmak gerekmiyordu 2- turbonun büyüklüğü motor büyüklüğüne göre mi seçiliyor, Evet, motor hacmine gore seciliyor, motor hacmi...
  3. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo 2H motorlara da turbo takiyorlar, hazir kit olarak satildigini biliyorum ama kendi imkanlariyla turbo takanlar nasil yapiyor bilmiyorum Ben sadece 3b motorla ilgili arastirma yaptim, ih8mud.com sitesinde birisi "3b motorlu araca yapacaginiz en guzel modifikasyon bir an once...

4. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Aslini isterseniz oyle cokda gozde buyutulecek kadar zor bir is degil turbo takmak isin basinda turbo nedir nasil calisir bilmedigimizden bayaa bir arastirma yapmak zorunda kaldim Isin aci tarafi turbo isi yapanlar dahi turbo secimi konusunda cok bilgisizler Ben turbo...
  5. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Usta izmit sanayisinde de sen nerdesin, ne zamadir ugradigin yok, toyota buslusmasina da gelmedin

6. recep_altay

Toyota Land Cruiser 70 turbo dizel arıyorum

Ynt: Toyota Land Cruiser 70 turbo dizel arıyorum LJ70 2l motorlu araclara turbo kiti saglikli olmuyor, h55f sanziman 3b, 2h, benzinli motorlara uyuyor Izmitte satilik bj70 var, ben sahibini tanimiyorum ama izmitte surekli goruyorum orjinal 13B-T (3400 cc turbo dizel ) motorlu, tam senin...

7. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Turboyu taktiktan sonra pompa ayari yaptirmistim, aracta guc artisi vardi ama istenilen duzeyde degildi, 2 hafta kadar once baska bir pompaciya gittim, ayakustu bir ayar yapti, arabanin karakteri degisti. Iste o ustanin ellerine saglik, Simdi sonbahar yagmurlarinin...
  8. recep_altay

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

Gecen seneki harikaydi, bu senede insallah oralardayiz
  9. recep_altay

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi ----------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 3.Heytem Dağıstanlı 1984 Land Cruiser FJ 40 İstanbul 4.Ali ilkbahar 1978 Land Cruiser FJ 40 Mersin...

10. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Hala bir sikinti yok, 4 veya 5 sefer oldukca zorlu araziye girdik su an gorunen bir sikinti yok, bir turbo yag cikisinda hafif bir yag kacagi var, ama motor yag seviyesinde herhangi eksilme yok, sac conta kestirmistim, herhalde baska bir sey denemem gerek. 35...

11. recep_altay

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Benim gibi makasli araci olupta portal aks dusunmeyecek insan yoktur herhalde, Bizde dusunuyorduk nasil yapabiliriz diye, gonderdiginiz resimler cok faydali olacak, Bence gezenbilirde acilan en onemli konu basliklarindan biri, emeginize ve...
  12. recep_altay

SATILIK 35" MAXXIS BIGHORN MT LASTİK.

Ynt: SATILIK 35" MAXXIS BIGHORN MT LASTİK. Mustafa bey, latiklere ihtiyacim yok ama anladigim kadariyla araciniz BJ70 yan tarafinda da turbo intercooler yaziyor, turbo kismini hallettim ama intercooleri onde koyacak bir yer bulamadim. Mumkunse bir resim gonderebilirmisiniz

13. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Ben memnunum, GT2052 turbo kullandim, toyota CT20 ayarinda bir turbo Hakan Ataman uc dort motora turbo takmis, hepsi blok patlatmis, bu yuzden ufak turbo taktim, Asfaltta gidisi cok keyifli oldu, arazide zaten cok bariz bir sekilde ekstra gucu hissediyorsunuz. Soyle bir...
  14. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Valla ne diyim Ziya abi bana olan guvenin icin tesekkur ederim Gavur yaptiysa bende yaparim dedim, oldu. Hani gercekten gule gule kullaniyorum. Oyle hayvan gibi guclenmedi araba ama cok daha keyifli bisey oldu,
  15. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Devir saati, turbo basinc saati, egt, yag basinc saati http://www.youtube.com/watch?v=SRxSyASEK2U

16. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Ben yaptim oldu, 3 haftadir kullaniyorum, problemlesiz
  17. recep_altay

Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!!

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! VX 80 bu isin dunyaca kabul edilmis efsane aracidir hem arazi kabiliyeti hemde saglamligi en ust duzeydedir yakiti biraz fazladir, ama bu sitede bir yerlerde okumustum "cok yakan cip yoktur az kazanan sahibi vardir". Turbo...
  18. recep_altay

Toyota 6 bijon flans

Ynt: Toyota 6 bijon flans [attachment=1] Bijon somunu bir kac dis eksik kaliyordu somunun girdigi kanali 5 mm daha derinlestirdim boylece montajda hic bir problem cikmiyor

19. recep_altay

Toyota 6 bijon flans

Ynt: Toyota 6 bijon flans Mucahit, arabanin gorulecek bir tarafi yok, standart haliyle duruyor yanlizca 4 adet cooper taktik. Abi hic acelem yok once saglikli bir yukseltme 35 lastikler, sonra turbo, intercooler, kilit, vinc ... yolumuz uzun ve mesakkatli Bijonlar Kent marka yerli uretim ama...
  20. recep_altay

Toyota 6 bijon flans

Ynt: Toyota 6 bijon flans Adet maliyet fiyati abi,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı