Arama sonuçlarınız

1. recep_altay

Toyota 6 bijon flans

Ynt: Toyota 6 bijon flans Kendime flans lazimdi biraz ugrastim teknik resmini cizdim malzemesini aldim sanayide bir yere imalatini yaptirdim Ihtiyaci olan yararlansin diye de resmini yukledim malzemesinide yazdim yoksa yapip satmak gibi derdim yok, malzeme yaklasik 25 tl 6 adet bijon...

2. recep_altay

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Yer gercekten cok guzeldi, tam bir kamp alani suyu deresi ormani yesili camuru Muhabbet her zamanki gibi yine cok guzeldi Organizasyonu yapan Recep adasima cok tesekkurler yalniz bir Recep abimiz daha vardi BJ45 i olan onu son...
  3. recep_altay

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Sogucakta -9 C dereceleri gormustuk Yani korkacak bir sey yok

4. recep_altay

Toyota 6 bijon flans

6 bijon jantlar icin flans cizimi Malzeme 6061 T6 Aluminyum
  5. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo 3b Manifold baglanti flansi ih8mud sitesinde buldum, ilk is orjinal bir manifold contasi ile eslestirip cizimin dogrulugunu kontrol edecegim

6. recep_altay

Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011)

Ynt: Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011) Duzce donusu aracimda muthis balans vardi, birde ne goreyim jantlarin ici camur dolmus Dedim ki kendi kendime iyiki Toyotam varmis sanziman tas, motor tas, difransiyel tas

7. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Ben kardesiyim abi, Altan abimin oyle dertleri yok, Bende simdi hem BJ70 hemde BJ75 var, AXT yi bende arastirdim, fiyatlarida almistim daha once, Ama benim derdim hazir kit almaktansa kendim bir seyler yapmak, dediginiz gibi ih8mud sitesinde bu konu ile igili belki...
  8. recep_altay

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Tipkisinin aynisi
  9. recep_altay

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Ahmet Bey, 3bye turbo konusunda neler yaptiniz, Ben de BJ75 aracima turbo takmak istiyorum tecrubelerinizden yararlanmak isterim

10. recep_altay

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Metin Bey, BEn kesinlikle tavsiye ederim, diger ilandaki aracta benim zaten 70 serisi kisa saseler kanada ve avustralyada 5-6 bin dolar civarindayken kamyonet tipleri 10-12 bin dolar civarinda rakamlara satiliyor Bu araclarin kiymeti memleketimizde maalesef...

11. recep_altay

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) 1- rahmetli FARUK ABİMİZ gonlumuzde 2- redline mucahit hdj 80 3- altay 41 -altan altay hdj 80 4- fissek Recep hdj 80 5- bakkan Burak...
  12. recep_altay

Ynt: Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011) Suat horultu dedigin sey vebastoydu yoksa ben hic duymadim horladigimi

13. recep_altay

Ynt: Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011) Metin hocam, hani birlaf etmistinya boyle kayinco varken dusmana ne gerek var diye, abi sizin gibi dostlar varken asil dusmana ne gerek, bizim toyotayi camura batmisken, onden cekilirken, arkadan cekilirken butun...
  14. recep_altay

Ynt: Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011) Gokhanin cektigi videoyu izledimde cok yavas girmisim cukura, camura saplandiktan sonrada debelendikce daha da battik sen parkurda gorecektin benim araci, parkur agladi be Ama en buyuk bombayi Suat patlatti iki...
  15. recep_altay

Ynt: Ankara Grubu; Düzce Yörükler Yaylası Offroad Oyunlarında (17 - 18 Eylül 2011) Ben hala Murat hocanin mitsubishiyi ceken ekibe kizginim Kurtarma resimlerine bakin ne demek istedigimi anlarsiniz onun haricinde super bir hafta sonu oldu Ankara grubu ve istanbullu arkadaslara sonsuz...

16. recep_altay

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Cok iyiydi
  17. recep_altay

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Havuzun klorunu cok atmislardir da defender a dokunmustur kokusu
  18. recep_altay

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Murat Balci arkadasimiza cok tesekkur ederim

19. recep_altay

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Ankaradan gelecek olan bir arkadasim var araci musait olan varmidir acaba Simdiden tesekkurler
  20. recep_altay

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) Katılımcı Adı Kişi Sayısı İli Gezenbilir niki 1- Serkan 2 kişi Düzce Düzce offroad...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri