Arama sonuçlarınız

1. recep_altay

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Tek Kamp atesi yakilacak denmisti, oyle olmadigini ogrenene kadar getirilen yakacak agaclar zaten bitmisti, Toyotacilardan Erkan ve Burak arkadaslara yanastik bizde, sonra Haldun Abilerden bir kac parca agac caldik ama...

2. recep_altay

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Cayiri, cimeni, agaci, deresi, goluyle cok guzel bir kamp alaniydi Emegi gecenlere tesekkurler
  3. recep_altay

TüvTürk Muayene Kabusu (Landcruiser BJ60) !..

Ynt: TüvTürk Muayene Kabusu (Landcruiser BJ60) !.. Arkadaslar muayene işkencesini bende iki kez yaşadım 86 bj75 imi herşeyini tamamlayıp, randevumu alıp muayene istasyonuna goturdum buna ragmen 2 saat fazladan bekledim. Muayeneyi yapan cocuk toyota hayranı ımıs 94 Hıluxu varmıs malı sıkıntı...

4. recep_altay

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor Faruk Abi Soyle bisey yapsaydin sanki senin namina daha uygun duserdi
  5. recep_altay

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1 Ömer Günay 1992 4 RUNNER Ankara 2 Umut Çelikel 1987 LandCruiser BJ60 Ankara 3 Uğur İNAN 1985 HİLUX...

6. recep_altay

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Resimler cok net olmamakla birlikte arsivde bulunmasi gerekir diye dusundum

7. recep_altay

Toyota Hidrolik Direksyon Pompası

Ynt: Toyota Hidrolik Direksyon Pompası Erkan bey, Bende 1 ay kadar once 86 model bj75 aldim. Hidrolik direksiyon konusunda ilerleme kaydettiyseniz yardimci olmanizi rica edecegim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri