Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Satılık Tertemiz BMW 316i

Ynt: Satılık Tertemiz BMW 316i

2. doktoribrahim

Satılık Tertemiz BMW 316i

Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım...
  3. doktoribrahim

Satılık BMW 3,16i

Aracımı bir yıl önce ilk sahibinden aldım ve kapalı garajda muhafaza ettim bütün kış kar suyu görmedi. Yazları da güneşten etkilenmemiştir. Sadece uzun yolda kullanıldı. Şehir içinde bin km yapmamıştır. Şu an 37000kmdedir. Aldığımda sol arka çamurlukta çizikten dolayı lokal boya vardı. Kullanım...

4. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

Ynt: G-Wagen 6x6 tabi istiap haddinin artması için eklenmiştir Günlük kullanımda artısı yok
  5. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

Ynt: G-Wagen 6x6 Alt takımdan da bir görünüm

6. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

Ynt: G-Wagen 6x6 G ye herşey yakışıyor ama GL konusunda şüpheliyim Beğeninize sunuyorum

7. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

Ynt: G-Wagen 6x6
  8. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

Ynt: G-Wagen 6x6
  9. doktoribrahim

G-Wagen 6x6

10. doktoribrahim

Hangi Renge Boyatsam ?

Ynt: Hangi Renge Boyatsam ? benim naciz gönlüm griden yanadır

11. doktoribrahim

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? abi bazı insanlar senin gibidir malı kıymetlidir bunda bir anormallik yok almazsan alma kardeşim diyorlar Ama birçoğu "Ooo abi senin aracın piyasası çok yüksek, bunun sıfırı 150000euro valla! Bizim biraderin işyerinde patronunda vardı bu cipten. Adam 50000euroya almış...
  12. doktoribrahim

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? Abi ben nasıl araba alayım http://www.sahibinden.com/satilik_mercedes_ge230-63WQQaXQQ16705841WQQpXQQdisplayitem Satıcı kime sormuş da böyle bir fiyat istiyor bazen komik geliyor

13. doktoribrahim

Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Sağol Cenk bey Ben de bir araç edinebilirsem Ankaranın G kolu oluruz Biz de kendi çağımızda 3G oluruz (G)ye (G)urban (G)ençler=3G :)
  14. doktoribrahim

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Bu resimler Aralık 2008'e ait Araçla ilgili son 9 aydaki olası değişiklikleri yansıtabilir mesela aküyü yeni değiştirmişler :)
  15. doktoribrahim

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB

16. doktoribrahim

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Sizde de bulunmuş olur İstemezseniz silebilirsiniz
  17. doktoribrahim

Ynt: Yeni Aracım: 1989 Mercedes GE 230 LWB Abi sizin aracın Kocaeli'nden önce İzmir'deki fotolarını yolluyorum
  18. doktoribrahim

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? abi bi görüşmek lazim ama buradaki galeriler sattıkları araç altından yapılma aldıkları araç tenekeymiş gibi davranıyorlar Benim araç da 36000km'de bal dök yala bakalım hayırlısı gidip bakmak lazım ama benim işler akıllı adamın yapacağı işler değil ne gecem var ne...

19. doktoribrahim

G-anavar Bitti.

Ynt: G-anavar Bitti. cenk bey hayırlı uğurlu olsun Kocaelindeki araç galiba iyi günlerde kullanın
  20. doktoribrahim

G Konusunda Yardım?

Ynt: G Konusunda Yardım? sağol abi bu araç dah aönceden de aynı firmada satılıktı 40000eurodan başladılar yaklaışk 3 ay 50000TL'den satılmasını beklediler ama satılmadı sonra birgün satıldı dediler o zaman ön panjur orijinaliydi(yani modele göre) yaklaşık iki aydı piyasada yoktu şimdi ön panjur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri