Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road

Ynt: Satılık 93 Cherokee 4.0 Off-road yine attığı ilk ileti, ilanı olmuş bir daha döner mi bilmem

2. doktoribrahim

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları Türkiye'dekilerle karşılaştırınca bedava abi Araba değil heryere yerleştirebileceğin tam teşekküllü bir ev bunlar Al nereye gidersen git bence ucuz daha yüksek beklerdim
  3. doktoribrahim

Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları G280CDI muhteşem ya Unicat'te Off-road ve ekspedisyon gezileri için tasarlanmış moglar bildiğim kadarıyla >400000euro gibi fiyatlarla alıcı buluyor Bunlar için fiyatla ne kadarbiliyor musunuz?

4. doktoribrahim

Mercedes G Arıyorum

Ynt: Mercedes G Arıyorum ihale işi zor iş bizim gibi bireysel alımlarda zorluk çıkarıyorlar genelde botaş'tan çıkanlarda diferansiyel kilidi olmuyor arada üst düzey yöneticiler için alınanlar varsa belki onlar uygun olabilir ama dediğim gibi ihalelerde birseyel yaklaşım zor olabiliyor teşekkür...
  5. doktoribrahim

Mercedes G Arıyorum

Ynt: Mercedes G Arıyorum onların diferansiyel kilitleri yok galiba botaştan çıkma motorları para edebilr ama nezaketinize teşekkür ederim

6. doktoribrahim

Mercedes G Arıyorum

Ynt: Mercedes G Arıyorum bu yavruyu bir defa alıp ömrü billah sürersin zaten ona o parayı verdin mi ömrü billah evin yolunu bulamazsın ama neyse zaten evin yolunu boşver :) dağlar güzeldir ankara kötüdür göller güzeldir ankara kötüdür doğa güzeldir ankara kötüdür gezmek güzeldir ankara kötüdür :)

7. doktoribrahim

Mercedes G Arıyorum

Arkadaşlar Mercedes G serisi (W463 öncelikli) araç arıyorum 1990-94 arası G300L tercihimdir yani 5 kapılı olanı Saygılarımla...
  8. doktoribrahim

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım Cem bey hayranlıkla izliyorum çok güzel oldu ellerinize sağlık çok büyük emekler bunlar çok... Bu araca 605 kodlu motor takacağınızı belirtmiştiniz. 605 motoru kaç liraya aldınız?
  9. doktoribrahim

2009 Model G Serisi.

Ynt: 2009 Model G Serisi. aslında Türkiye'deki fiyatlarıyla yurtdışındaki fiyat farkını vergiyle açıklayamayız Bu ikinci el piyasasıyla ilgili Bu araçların ikinci el fiyatları almanya'da 15-25000euro arasında değişiyor (1996-2000 model araçlardan bahsediyorum, özellikle 300DT) (Almanya'da temiz...

10. doktoribrahim

G Serisi ?..

Ynt: G Serisi ?.. konuyu başlatan arkadaşın bahsettiği G320 satılmış görünüyor G-Wagen, siz mi aldınız aracı?

11. doktoribrahim

K5 Blazer' ımı Satıyorum

Ynt: K5 Blazer' ımı Satıyorum garip olmuş
  12. doktoribrahim

2008 Model Karavan

Ynt: 2008 Model Karavan 750kg altındadır. çeki demiri ve ruhsatı olan her araç çekebilir.

13. doktoribrahim

Kamufle Unimog

Ynt: Kamufle Unimog valla bilemiyorum satıcı ile konuşmadım unimog arayanlar için dikkat çekmek istedim
  14. doktoribrahim

Kamufle Unimog

Gezerken şu ilanı gördüm Unimog konusunda çok yetersizimdir Durumunu bilemiyorum ama sahibinin belirttiğine göre telekomdan çıkma 84 model 44000km'de görünümü temiz duruyor ilgilenenlerin dikkatine http://www.sahibinden.com/avci_jeep_i-90WQQaXQQ13582075WQQpXQQdisplayitem
  15. doktoribrahim

G Serisi ?..

Ynt: G Serisi ?.. bu araç için 40000 eurodan başladı fiyatlandırma 30000 euroya düştü şimdi de 50000TL istiyorlar aracın temiz olduğunu söylüyorlar bi de eski ilanlarda LPG'sinin olduğunu belirtmişlerdi ama bunda yok gibi görünüyor far ve sinyal korumaları vardı çıkarmışlar modelinin...

16. doktoribrahim

G Serisi ?..

Ynt: G Serisi ?.. Ne yazık ki ülkemizde G300DT bulabilmek çok zor! galiba sahibinden.com'da 1 tane var 55000 euro'ya düştü fiyatı geçenlerde. Temiz görünümlü, 20 inch brabus jantları ve ince yanaklı asfalt lastikleri var tek masrafı bu gibi duruyor araziye çıkmadan önce ama masraf dediğin bu...
  17. doktoribrahim

1986 Model GD 300

Ynt: 1986 Model GD 300 [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5] (eski halinin görülmesini iztemezseniz mesajı silebiliriz)
  18. doktoribrahim

1986 Model GD 300

Ynt: 1986 Model GD 300 serkan bey hayırlı olsun bu sitede hrekesin(özellikle jeepçilerin ve landcıların :)--şaka şaka) hayalidir G serisi almak için çok hayal kurmak lazım benim hayal puanım henüz yeterli değil bu araç için ama pusudayım gerçekten çok güzel bir araç almışsınız güzel günlerde...

19. doktoribrahim

G Cabrio, Modifiyeler Başladı

Ynt: G Cabrio, Modifiyeler Başladı yakınlara hoşgeldin hüseyin abi cabrio hakkında bol resim isteriz kolay gelsin
  20. doktoribrahim

Mercedes G ve Peougeot 307 Takas

Ynt: Mercedes G ve Peougeot 307 Takas ercan bey çok isabetli bir karar vermişsiniz G serisine merak saldığımdan beri her gece internete girip araştırma yapmadan duramıyorum ben de sizin gibi bir G serisi arayışı içindeyim Türkiyede ilgileneceğiniz modellerde linkini verdiğiniz G'ler gibi resmi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri