Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Mercedes G Almak Üzereyim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim bu arada sahibindendeki çok beğenilen bordo 1996 model G350TD geçen hafta satıldı alana hayırlı olsun

2. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim bu aracı sahibi resmi görevden almış 2 ay önce 30000TL ye sahibinden de ilanı vardı sonra bir akıl(?) veren mi oldu ne olduysa aynı araca 40000TL istedi mesaj attım ne yapmak istiyorsunuz diye cevap vermedi DOD'a 28000'in altına vermiş Bu fiyat politikasına uyuz...
  3. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim çook haklısınız insanları kandırmayı kabiliyetmiş gibi görüyorlar bunlara tepki göstermek lazım

4. doktoribrahim

Mercedes G Serisi Araçlarım

Ynt: Mercedes G Serisi Araçlarım hayırlı olsun gerçekten çok doğru bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın evet resim istiyoruz
  5. doktoribrahim

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım motor değişimi durumunda son kanunlara göre dizele dizel benzine benzin takılabiliyor peki silindir adedi konusunda sınırlandırma var mıdır? W460'ta mesela 300DT veya 270CDI için yeterince yer var mıdır?

6. doktoribrahim

Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım

Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım valla elinize sağlık 8. sanat da bu olsa gerek

7. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim abi yakın tarihte ilanlar verilmiş. aynı olsa daha kötü zaten 20000euro fark nasıl oluyor anlamıyorum birçok araçta olan 2. eldeki üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlandırma ne yazık ki hayalini kurduğum bu araçta yok tabi benim için uçuk fiyatlar bunlara alıcı...
  8. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim G serisinin 2. el fiyatlandırılmasındaki sıkıntıları paylaşmak isterim iki ilan arasındaki 7 farkı bulalım Hangi kriterler kullanılarak fiyatlandırıldığını merak ediyorum...
  9. doktoribrahim

İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :) fikir ve uygulanma harika tabi bu aracın kabinsiz de olsa off-road kabiliyeti hafifcene azalmış da olsa unimoga hayran olmamak elde değil[attachment=1]

10. doktoribrahim

Mercedes - Benz Unimog

Ynt: Mercedes - Benz Unimog selam bu motorları çıkma mı buluyorsunuz? güvenli oluyor mu? sıfırsa nereden temin ediyorsunuz?

11. doktoribrahim

İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :) valla hayırlı uğurlu olsun tuncay bey bol çamurlu günler dilerim allah kaza bela vermesin benim şimdiki rotam G serisi yıllar sonra her gezenbilir üyesi gibi (bazıları kabul etmese de :) ) unimogu hayal ediyorum darısı hepimize
  12. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim abi bu araç daha önceden konu oldu forumda gidip bakılmış sorunları varmış bahsini geçiren kişi vazgeçmişti hangi konu başlığı altında olduğunu bulamadım ama sağolasın benim şimdilik bazı ödemelerim oldu askıdayım ama araştırıyorum kaçmayacak bir makine bulursam...

13. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim Arkadaşlar bu araç için ne düşünürsünüz? fiyatı hayli fazla ama http://www.arabam.com:80/ikinciEl/Ilan/Detay/1661834?yeniResimNo=3&MarkaModel=1992-MERCEDES-G-300#detail
  14. doktoribrahim

Mercedes G Teknik Veriler

Ynt: Mercedes G Teknik Veriler gerçekten çok güzel oluyor ilgiyle izliyorum
  15. doktoribrahim

Yurtdışından "G" Getirmenin Yolu

Yurtdışından "G" getirmenin yolu var mı? Ulaşabildiğim yanıt budur. Paylaşmak istedim. Saygılarımla BEDELSİZ İTHALAT NEDİR? Bedelsiz ithalat; bedeli için döviz transferi yapılmadan yurt dışında elde edilen ve yurda getirilmesi mecburi olmayan dış kazanç ve tasarruflarla satın alınan bazı şahsi...

16. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Teknik Veriler eline sağlık abi
  17. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Teknik Veriler teşekkürler nadir abi W463 G300 TD gerçekten 2296cc mi? ve W463 250GD ile W460 GD250 motorları aynı mıdır?
  18. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim benim bildiğim de böyle bir aracı direk alamayacağımız yönünde yani getiren kişi kesin dönüş yapıp Türk vatandaşlığına geçerse olabiliyormuş ama 1 sene aracı satamıyor diye biliyorum ama kulaktan duyma herhangi bir yeri okumuşluğum yok atıp tutuyorum yani :) Nadir...

19. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim bir yabancı(TC vatandaşı olmayan, yani çift pasaport değil) Türkiyeye geldiği taşıtı burada satmak isterse biz buna talip olabiliyor muyuz bunu alırken vergi ödüyorsak bu vergi miktarı ne kadar oluyor? saygılar
  20. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim bu öyküyü hiç duymamıştım çok güzelmiş :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri