Arama sonuçlarınız

1. doktoribrahim

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı çok teşekkür ederim yüklemek için baya zaman ve emek harcanmış. Faydalı bilgiler edindik İşte bilgi böyle paylaştıkça güzel Ayrıca umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ama ilk yardım bölümünde kalp masajı hakkındaki bilgi o yıllarda öyleydi. Şimdi gerek kalp masajı gerek de...

2. doktoribrahim

Mercedes G Almak Üzereyim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim Teşekkür ederim Alper Bey Hoşbulduk Şu an satıcı ile görüşme aşamasındayım Umraım aracı alabilirim Ama olmazsa da canımız sağolsun Önemli olan bu kararı vermek bu araç olmazsa bir başkası olur G olsun da Bi de iyi bir makina alalım da
  3. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim Teşekkür ederim Nadir bey Sizin de geçenlerde bir G aldığınızı biliyorum Size de gecikmeli olarak hayırlı olsun dilerim

4. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim ne demek şişirmek! Estağfurullah teşekkür ederim hüseyin bey çoğu konuda yazılarınızı hep takip ediyorum sizden baya birşey öğrendim diyebilirim Bu aracı almak için baya şeyden feragat etmek gerekecek Ama değer mi? DEĞER! Şimdiden ilginize teşekkür ederim Saygılar...
  5. doktoribrahim

Ynt: Mercedes G Almak Üzereyim İlginiz ve karşılamanız için teşekkür ederim Bir de araç İzmir'de Orada aracı gösterebileceğim bir usta var mıdır? Tanıyan varsa teşekkür ederim Saygılar

6. doktoribrahim

merhabalar bir süredir siteyi ve son zamanlarda da G forumlarını(doğru yolu buldum :)) ilgiyle takip ediyorum Off-Road'a çocukluğumdan beri ilgili olmama karşın ne yazık ki maddi imkansızlıktan aracımız olmadığından bilgi ve tecrübe konusnda yetersizim Ancak burayı takip ettiğimden beri...

7. doktoribrahim

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhabalar 27 yaşındayım Ankarada oturuyorum Göğüs Hastalıkları alanında uzmanlık eğitimi alan bir doktorum Ben de küçüklüğümden beri Off-Road'a ilgisi olan biriyim Ancak maddi anlamda bu işlere başlayamak biraz zor olmuştu Şu an bir araç almak için araştırmalar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri