Arama sonuçlarınız

1. lokosit

Satılık - İnci Beyazı Renault - Koleos

2011 30 mayıs trafik çıkışlı, herşeyiyle orijinal, alındığı günkü gibi 7500km de sigara içilmemiş servis bakımlı çiziksiz. Bu aracın en büyük özelliği hem 4x2,hemde 4x4 gidebilmesi ve arazide 4x4 lock tuşunun bulunmasıdır. Diğer birçok krossoverda bu özellik yoktur, sürrekli 4x4 giderler ve...

2. lokosit

Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Araç tamamen orijinaldir, değişeni, boya, rötuş vs yoktur 2008 model ralliartlı, rdlock lu model. sahibindendeki ilanım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2008-l200-4x4-ralliart-snorkel-vs-doktordan-63094312/detay/?source=directSearch
  3. lokosit

2008 Mitsubishi L200 4x4 RDLOCK 'lu model orijinal ralliart takılı 167 hp

Üzülerek de olsa artık sadece şehir içinde kullanmak zorunda olduğum aracımı satıyorum. Aracım 75000km de ve İLK SAHİBİYİM, şehir içinde çok az kullanıldı. Bu kilometrenin %95 i uzun yolda yapıldı.Stepne hiç takılmadı. SİGARA HİÇ İÇİLMEDİ, TÜM BAKIMLARI YETKİLİ SERVİSTE YAPILDI Fiyat :40000tl...

4. lokosit

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

:D :D :DTÜM ARKADAŞLARIN YENİ YILLARI MUTLU, SAĞLIKLI, KAZASIZ, ARIZASIZ, BOL MAZOTLU, BOL PARALI, BOL AKSESUARLI, AYRICA BOL ÇAMURLU OLSUN :D :D :D
  5. lokosit

L200 romörk

Çok beğendim ve paylaşmak istedim :D

6. lokosit

L200 Kabin Üstü Roof Rack

Bugün monte ettirdiğim kabin üstü roof rack Yaptırmayı düşünenlere fikir olsun diye paylaşıyorum.

7. lokosit

Camlı Kabin Kapağım Kırıldı

Camlı kabin kapağım kırıldı ve üretici firma bir türlü temin edemiyor.Yaklaşık 1 aydır kapaksız geziyorum. Haftaya tekrar aramam söylendi. İş uzayacağa benziyor. Bu çamı temin edebileceğim yada yaptırabileceğim bir yer bilen varmı? Akdenizfibersan hariç.
  8. lokosit

Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Dün Sabah ben Bandırmadan, Feeling (Çağatay) ve yerbezi (sertan) Balıkesirden yola çıktılar ve Susurlukta meşhur Çiçek lokantasında etli çorbamızı içtikten sonra Susurluktan bir arkadaşla, Çataldağ göletine doğru yola çıktık. Yola çıkarken rakım 150 görünüyordu. Gölete yaklaştıkça rakım 650...
  9. lokosit

Kamyonetlerde K 2 belgesi

K 2 belgesi ile ilgili kafasında soru işareti olanlar. ruhsatta hususi yazıyorsa K-2 ve src belgesi almanıza gerek yok http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/02/20080221.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/02/20080221.htm...

10. lokosit

Yeni L200 alt koruma

Yeni L200 alt koruma yaptıran arkadaş varsa fotoğraf ve nasıl yaptırdığını paylaşabilirmi? 3mm alümünyuma nasıl ve kim şekil verebilir?

11. lokosit

Site Üzerinden Yüklenen Fotoğrafları Göremiyorum

Herkese selamlar Herşey pc e format atmamla başladı. Formattan önce siteye site üzerinden yüklediğim ve site üzerinden başkalarının yüklediği tüm fotografları görebiliyordum, ama maalesef her iki bilgisayarımdada göremez oldum. Cep telefonu ile bağlanınca tüm fotolar görülüyor. İmageshack türü...
  12. lokosit

YeniL200 Kasa kapağını merkezi kilite bağlamak

Bir adet Doğan slx yada Broadway merkezi kilit motoru alıyorsunuz (10 tl) iki adet sac levha, birine motor vidalanacak, diğerine 2 adet yani 1 ve 2 numaralı somunlar kaynak yapılacak ve levha resimdeki gibi tutturulacak. bir adet uygun ebatta çelik cubuk gerekiyor. 3nolu somunda açma kolunu...

13. lokosit

245/70R/16 Michelin Latitude Tour HP lastik ve 16' yeniL200 jantı

Selamlar Bir arkadaşım lastik ve jantlarını satıyor ilgilenen olursa diye sizlerle paylaşıyorum fotoğraflar en kısa zamanda geliyor
  14. lokosit

Bandırma Offroad Gezisi

Selamlar 6 araç olarak planlanan ve son anda 3 standart araçla çıkabildiğimiz, benim için ilk olan offroad gezimizden fotoğraflar sunuyorum. Öbür arkadaşlardan fotoğraf ve videolar geldikçe sizlere sunacağım. Hepimizin aracında ne vinç ne yükseltme ve nede offroad lastiği olmadığı halde gezimiz...
  15. lokosit

4 adet 16' yeniL200 jantı

4 adet 16' yeniL200 jantını satıyorum hepsi 700tl

16. lokosit

Yeni L200 Güç - Tork Eğrisi Arıyorum

arkadaşlar yeni L200 lerin ralliartlı ve ralliartsız motorun güç - tork grafiğini nasıl bulabiriz? yardımcı olursanız sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri