Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010) 1- Esra Akeroğlu ( Renault) 2- Murat VURAL ( HONDA Enduro Motosiklet ) Kocaeli 3- Berk Gemicioğlu (VW Transporter T3) 4- Can Uğurlular (Range Rover) 5- Nadir Uğurlular (Mercedes G/Acmat) 6- Umut Kaptan LR Defender Sancak Gemisi...

2. UFUKK

İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı

Ynt: İstanbul Maltepe Sahil Yolu Tanışma Toplantısı Ne kadar karavancı olmayıp,motorcu,ve dalışçı,da olsam geçen yıl sizlerle bostancıda olmak çok güzeldi o yağmura rağmen,çiğköfteler benden ;D ;D ;D
  3. UFUKK

Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Rica ederim ne mutlu yardımcı olabildiysem saygılr görüşmek umudu ile ;)

4. UFUKK

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Mükemmel 2 gün yaşadım,Başta seval olmak üzere orada bulunan tüm güel insanlara teşekkür ederim,Kuzenler sizlerede candan teşekkürler,serbest dalışta limitleri zorlamanız çok memnun etti beni sağolun bana...
  5. UFUKK

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) iyi temennilerin için teşekkür ederim,bende sizleri çok sevdim 2 kuzen olarak,gönlüm sizinlen her zaman ;)bağını koparma GEZENBİLİRLEN tekrar bir araya geliriz inşallah...

6. UFUKK

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Mrb evet karavanlarda bulunmakta,ister cumartesi akşamı dönün isterseniz pazar akşamı dönün,referandum mazereti ile cumartesi isteyenler dönüş yapabilir isteyenler kalabilir...

7. UFUKK

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) verdim ismini onunki EMİNEM haberi var yalnızlık çekmesin benim için değerlidir. ;)ünalcım teşekkürler... ;)
  8. UFUKK

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Benim şirketten 3 kişi geliyor isimlerini yazdılar,belki kavuşuruz ünalcım seninlen ;)
  9. UFUKK

Vurgun Tartışması

Ynt: Vurgun Tartışması Dekodan nefret ederim,direk iniş ve çıkış,yaşasın dekosuz dalış yaşasın vurgunsuz serbest dalış ;D ;D ;D

10. UFUKK

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) 1. Seval Duban 2. Fulya Arabacı (başlangıç) 3. Süleyman Pelit (başlangıç) 4. Hidoki (başlangıç) 5. Yunus Aydemir (başlangıç) 6. Ahmet KARAGÖZ (başlangıç) 7. Merter ONAR (2 * ) 8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)(Ergün onur) (Seçkin...

11. UFUKK

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) 1. Seval Duban 2. Fulya Arabacı (başlangıç) 3. Süleyman Pelit (başlangıç) 4. Hidoki (başlangıç) 5. Yunus Aydemir (başlangıç) 6. Ahmet KARAGÖZ (başlangıç) 7. Merter ONAR (2 * ) 8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)(Ergün onur) (Seçkin öner)
  12. UFUKK

Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010) Sevalcim Merhaba,Merhaba arkadaşlar,her gün bu anı gözledim sadece seval ne zaman bu konuyu açacak diye şükürler olsun,seninle olmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum,ve herkeze tavsiye ediyorum,sevalcim ben çarşamba akşamı...

13. UFUKK

Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş Ne istediğini bil yeter,ulaşamayacağın erişemeyeceğin hiç bir şey insanoğluna engel değildir,hayal ettiğin her şey ulaşabildiğindir...iş yerindekiler senin başarına gölge düşürmek istemişler ama malesef çünkü onlar sadece konuşuyorlar eylem ve hareket içinde...
  14. UFUKK

Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş Harikasın dostum süpersin,yolda kalacaksın patates düşecek yağmur yağacak,polis çevirecekki anlatacağın çok güzel anıların olsun 150 cc güzel makinadır çinde olsa tın tında olsa hayalindeki hedefine ulaşırsın ama tuzu biberide olacak tabiki, ;)
  15. UFUKK

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

16. UFUKK

Gezenbilir Üyelerine Ücretsiz Yelkenle Tanışma Seyri (13 Temmuz 2010)

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Ücretsiz Yelkenle Tanışma Seyri (13 Temmuz 2010) Ya emine aynı şirkette çalışıyoruz sen tek başına gidiyorsun,toplasana diğer kızlarımızıda,Seval, inanki haberim yoktu emine şirkette söyledi senin açmış olduğun bu konuyu,emine çok mutlu olmuş,dalışa çok meraklı dört...
  17. UFUKK

Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri

Ynt: Motosikletlerin Köprü ve Otoban geçiş ücretleri Günde 2 defa geçiyorum iş yerim itibari ile 6 tl günlük ayda 150 tl ayda para veriyorum,Deli dumrula sırf köprüden gelip geçenden para alıyor diye deli ismi takmışlardı peki modern çağdaki halkın paralarıyla ile yapılan köprüden geçen...
  18. UFUKK

Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010)

Ynt: Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010) Geçen yıl oradaydım,bu yıl kısmet. ;)

19. UFUKK

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Oralarda oturupta gitmemeniz ayıp olur murat gidin tabiki. ;)
  20. UFUKK

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Yüreği güzel kendi güzel dostum. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri