Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) Ünal kardeşim çağırırda ben gelmemmi nasıl hayır derim.Eşimlen beraber oradayız. ;)

2. UFUKK

Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)

Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010) 1. Ünal Çelik (ulusotomotiv) 2. Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3. Can Uzunefe (c@n) + co-pilotum Akif 4. Hakan Bulu 5. Tayfun,Mukaddes Sözer(Tayfunsozer) 6. Seval Duban 7. Ufuk sarıgül.İlknur sarıgül. (UFUKK)
  3. UFUKK

Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010) Umarım adaya uğramaz yağmur,resimleri beklerim. ;) :D

4. UFUKK

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) zaten 2 gün boyunca orada olacağım,resim olmassa olmazlar arasında.,
  5. UFUKK

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Girişte davetiye satışı bulunmaktadır, :)

6. UFUKK

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu arkadaşlar hoşgeldiniz işte sporcu ruh budur ,burada her türlü etkinliğe iştirak edebilir kişisel etkinlik resimlerinizi paylaşabilirsiniz. ;)

7. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) Neyse geçmiş olsun sana başka zamana sana diyorum birileri sana nazar etti nazarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bayram.sen anlarsın artık kim olduğunu.... ??? ::)
  8. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) önce emekliyeceksin sonra yürüyeceksin sonra koşacaksın,ben sana yürümeyi ve koşmayı öğreteceğim,emeklemene gerek kalmayacak, 17 şubat çarşamba akşamı saat 8 de,forum istanbul buz pistinde buluşalım o zaman gelen olursa buyursun.
  9. UFUKK

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. mustafa hocam harika yazmışın ama kendi sorunu gene kendin yanıtlamışsın davacı ol,3 yıl sürsün,sonra hafif bir para cezası ve özgür,hocam günler,ayları,aylar yıllları kovalayacak zaten tkanan bir bürokrasimiz var uğraş dur işin gücün yoksa,sistem hızlı...

10. UFUKK

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi hocam 250 cc 125 cc olarak bakıldığında pek fazla olduğu düşünülemez sanırım tabi gerçek bilgiye ancak kullanan verebilir.

11. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) ah be bayram hanımla bugün forum istanbuldaydım malum sevgililer günüydü,hediye falan aldım anla işte bilsem senide çağırırdım ben araziye gideceğini biliyordum tüh,ana sayfada yaklaşanetkinliklere fuar ile ilgili konu yazdım bir göz atın...
  12. UFUKK

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 27 şubat ve 28 şubat tarihlerinde saat 14,ten sonra fuar alanında bulunacağım,gerçek buluşma 28 şubat pazar günü saat 14 te,fuar girişinde buluşulacak,ben 27 sindede orada olacağım.Eski dostlarımı görmek için gelen olursa görüşürüz,Fakat asıl buluşma 28...

13. UFUKK

Motosiklet Ve Ölüm.

Ynt: Motosiklet Ve Ölüm. Her insanın hayatı kendine değerlidir,önce kendimizi düşünelim,sonra sevdiklerimizi,bu kurallara uyalım 2 tarafıda mutlu edelim kendimizi ve bizi sevenleri. ;)
  14. UFUKK

Motosiklet Ve Ölüm.

15. UFUKK

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Teşekkür ederim murat hocam evet bende kendimi çok şanslı gördüm sadece bir sinyal kırıldı bende bir sorun olmadı çok şükür. :)

16. UFUKK

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu murat kardeş aramıza hoşgeldiniz. :)
  17. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) zorluklarla mücadele eden insan daha güçlü olur ibrahim,valla ilk defa daldım böyle yerlere çokta zevk aldım,aynen devam artık. ;D
  18. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) bu süper işte,tasarruf dönemi malum. ;D

19. UFUKK

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi Atv ilk olarak hangi ülke tarafından çıkarılmışsa o ülkenin malı kullanım açısından yaygın oluyor,mesela hollanda tv de iyi ama cep telefonunda çok kötü sadece örnek :)
  20. UFUKK

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Halk dilindeki bir deyimi ifade ettim abim,önce tedbir sonra tevekkül derler biz bunu yerine getirelim gerisi ilahi takdir diyelim. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri