Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010)

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) valla motoru çamurda itmekten pek resim çekemedim omu beni taşıdı benmi onu bak işte orasını karıştırma ünalcım :-\ :Dama yağan yağmurlar ve karlar zemini çok ağırlaştırmışlar.süper zevk aldım ben.abone olurum artık ormana. ;D

2. UFUKK

Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010)

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) ünalllllllllllllllllllllllllll ;) ::)
  3. UFUKK

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. yahu ünalcım birazda şu motosiklet bölümüne bak sevaptır.buldum ondan araziye gittim bugün resimleride attık.buyur gel kayvemi iç bir. ;D ;D

4. UFUKK

Diyarbakır'a Mutlaka Gidin Ama Bu Lokantaya Sakın Uğramayın...

Ynt: Diyarbakır'a Mutlaka Gidin Ama Bu Lokantaya Sakın Uğramayın... tabiki birde o yörelerde yaşayıp istanbula yolu düşen vatandaşların haline bakmak lazım 40 dercede ceketle dolaşıpta 2 derecede bunalıp bayılıyorlardır atletlen.vucud biyolojimiz yaşadığımız yöreye göre kimyasını güncelliyor...
  5. UFUKK

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. teşekkür ederim zaten bende akıllı olduğumu her motorcu arkadaş gibi pek kabul etmiyorum şeytan işi ama şeytana uymadanda yaşanmazki bakalım nereye kadar devam edeceğiz böyle ;D ;D ??? :o

6. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) ok bu hafta içinde haber veririm,motorla gelirsin hava kuru olsun,hafif giyin çok terletir buz pisti.ok 3 gün evvelinden buradanda gelmek isteyen olabilir okuyan arkadaşlar isterse katılsın,ilk eğitimi ben veririm,sonra galeriada devam ederiz. :D

7. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) murat oralara ağustosun 2 sinden sonra gidebiliyorum,yıllık izin nedeni ile,ama bu sene ege sahillerini düşünüyorum kısmet tabiki. :D
  8. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) aha işte bugün bizimde öle oldu derede yıkadım parlattımm cilaladım kuros sonrası kelek yaptı çalışmadı neyse inadı fazla sürmedi yola devam ettim.
  9. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) aynen itmeye son ne bileyim 4 yıldır kullanmadığım yedekte duram motordu,sorunu halletim çin malı olunca ucuza mal oluyor yaşasın madein çin. ;D ;D

10. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) hehehhe yorulmasın diye ara sıra yer değişiyorum sen anlamazsın murat aramızdaki ilişkiyi. :D

11. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) evet o cesarete sahiptim ama lastikler çok önemli kros lastiği taktım sorun olmadı zaten arazide motorunus krosta olsa lastikler düz olursa trışka olursunuz bende mitas kros lastiği taktım valla süperdi. :D
  12. UFUKK

Diyarbakır'a Mutlaka Gidin Ama Bu Lokantaya Sakın Uğramayın...

Ynt: Diyarbakır'a Mutlaka Gidin Ama Bu Lokantaya Sakın Uğramayın... Diyarbakırda askerdim bir istanbulda yetişmiş biri olarak,25 yıl evvel tabiki,tenya kurdu ile tanıştım bağırsaklarımda ama kabak çekirdeği ve süt,ü beraberinde içmemi önerdi yöre halkı ve tenyaları hemn döktüm,her yörenin...

13. UFUKK

2010 Ucı Mtb Türkiye Takvimi

Ynt: 2010 Ucı Mtb Türkiye Takvimi Bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.Umarız başarılı ve güzel bir organizasyona imza atarsınız,tabi buna bağlı olarak resimlerinizi buradada bekleriz. ;)
  14. UFUKK

Ynt: Ufukk ve Kroscu'yla Mağlova Kemeri (13 Şubat 2010) Bayramın tecrübeleri bayağı bir işime yaradı sağolasın. :D
  15. UFUKK

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) murat,çım bugün dağ kır bayır gittik kurosçu ile,akşamda İstanbulun en zirvesinde çay keyfi yaptık bayram atacak resimleri.yook asfalta yol almadım karadenizde yaylalara çıktımda buradan resimler çok süper göründü bana,bayram bugün eve...

16. UFUKK

Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM )

Ynt: Çamlıyayla'dan Mersin yaylalarına gezi.( BMW--KTM ) offffffffffff be bu güzellikler ne yarabbim valla içim kıpır kıpır oldu yahu git muratın götürdüğü yere git kardeşim bu güzelliklere daynamıyorum vallahi. :D
  17. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Tamam hafta içinde bir gün gidelim boş olup hemde 10 tl oluyor ilk dımı atarsın,hem tenha olur,
  18. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) hafta içi 10 tl hafta sonu 15 tl ben sana ders veririm ücret almam kıyağım olsun orada alışırsın sonra galeriada kayarız senle sen sportmen birisin hemen kavrayacaksın inan bana tamam yarın 2 de minik akvaryuma gelönünde cami tarafında iyi geceler.

19. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) sadece şu benim motorun stop durumuna bakalım,başka bir durum yok belki 2 miz bir tamirciye gitme gereği duyarız,belkide akü dolyormu diye bir gezi yaparız senin ve benim motorla,senin o tarafa doğru dolmassa şayet senin bildiğin bir ustaya...
  20. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) sen akvaryumu karıştırdın orası forum istanbul,orada değil bayrampaşa,merkezindeki akvaryumun orada belediyenin orası yani. ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri