Arama sonuçlarınız

1. UFUKK

Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010)

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) yarın 2 de buluşalımmı bayram,bayrampaşa akvaryumun önündeki caminin önünde,sadece gazı bıraktımı stop ediyor başka sorun yok ama buda beni deli ediyor. ???

2. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) DUBLESS lastikleri taktım akşam ve şimdiye kadar hiç inmedi şambele gerek kalmadı işte resimler fakat gazdan elimi çektimi stop ediyor buda beni deli ediyor tek sorun o ,o zaman saat 2 de bayrampaşa akvaryumun oradaki caminin önüne gel bayram benim eve...
  3. UFUKK

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Buradan paylaşabilirsiniz,her türlü etkinliğinizi arkadaşlar. :)

4. UFUKK

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 Aynen dediğin gibi murat. :)
  5. UFUKK

Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!.

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. inanılmaz derecede inanılır gerçekleri yazmışlar kopy yaptım çoğaltıp şirkete dağıtacağım teşekkürler.

6. UFUKK

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Sağol kardeşi ALLAH hepimizi korusun. :)

7. UFUKK

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. Teşekkür edrim ahmet hocam. :)
  8. UFUKK

Ynt: Yaşanan Bir Kaza; Ölümden Dönüşüm!. teşekkür ederim malesef bunlar oluyor önemli olan bunu ucuz atlatabilmek malum kaporta biziz.soldan son anda karar verip sağa hızlı dalan araclar artık bende klasik davranışlar arasında yer alıyor her kavşak her sapak benim için hep kabus olmuştur iyi...
  9. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Bayram lastiği taktım perşembe akşamı dubless olarak akşam üzeri,ama motosikletin üzerine daha koymadım havası inecekmi bakalım şayet inerse şambel alırım,lastik sorununu hallettim cumartesi günü ne zaman boşsun ona göre çağırayım seni., :)birde şu trafik...

10. UFUKK

Yeni Çantalarım

Ynt: Yeni Çantalarım Hayırlı olsun güle güle kullanın. :D

11. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Teşekkür ederim öznur inşallah. ;)
  12. UFUKK

Burada Buluşalım; MotoPlus 2010

Ynt: Burada Buluşalım; MotoPlus 2010 bekleriz arkadaşım. ;)kuşadasında ümmet pertikan vardır GEZGİN ona selamımı söyle ,oradaysan.

13. UFUKK

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Yok yahu ne krosu bunla yapılmaz sadece onların gittiği yere kadar gidebilmek sadece benim öteki makina ile zaten giremiyorsun mangal falan işte anlarsın en zor noktaya kadar gideyim kuros yapacağımdan değil yoksa bu makina ile yemez bayramın yaptıklarını yapmak. ;D
  14. UFUKK

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? gel cumartesi atölyede yok yok bütün malzemeler var neresini istersen orasını keseriz yükseltiriz alçaltırız hiç sorun değil torna atölyesi bizim zaten motosikletimde orada zaten dükkan bize ait malzeme sıkıntısı yok varsa işlerin kendi işinide hallet. :D
  15. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Gel cumartesi günü bana yardımcı ol motoru halledelim pazar günüde gideriz tecrübene ihtiyacım var,pazar gelirim bu esnada yarın trafik sigortasını yaptırayım.hem benim celik cant dubless lastik takacam olacakmı bilmem olmassa jambel koyarız cumartesi gel...

16. UFUKK

Biz Büyük Bir Aileyiz

Ynt: Biz Büyük Bir Aileyiz Adaşım ufuk hoşgeldin site site gezmek ayrı sitedeki ciddiyet ve birlik ap ayrı :)burada her türlü sosyallik bulunduğu gibi aktif ve faal olarak uygulanmakta yurdun her yerinden GEZENBİLİR ailesi birbirine kucak açıp faliyetleri ortak olarak paylaşırlar.kalıcı olman...
  17. UFUKK

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? mitas lastik evet süper,ondan seçtim,ama motosikletim 34 bin km,de hafta sonu araziye girmek için gerek duydum zaten honda,m var ama asfalt motoru çamura gelmiyor
  18. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) mitas lastik evet süper,ondan seçtim,ama motosikletim 34 bin km,de hafta sonu araziye girmek için gerek duydum zaten honda,m var ama asfalt motoru çamura gelmiyor.

19. UFUKK

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Arazi koşullarında yol alabilecek bir motosiklete kısa sürede sahip olacağım,şimdiden lastikleri aldım amaç çamurlara dalamassada toprak ve arazide rahat yol alabilmak,yedek motoruma modifiye çalışmalarına başladım ;D ;D :o evvela araziya uyumlu lastiklerden başlayacağım...
  20. UFUKK

Ynt: Çiftalan'da Bu Gün (31 Ocak 2010) Arazi koşullarında yol alabilecek bir motosiklete kısa sürede sahip olacağım,şimdiden lastikleri aldım amaç çamurlara dalamassada toprak ve arazide rahat yol alabilmak,yedek motoruma modifiye çalışmalarına başladım ;D ;D :o evvela araziya uyumlu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri