Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012)
iftarımı şimdi yaptım... keşke sizinle beraber olma imkanım olsaydı ama uzağım..iyi eğlenceler iszlere...
Ynt: Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri
Arkadaşlar Across Canada With Lars Monsen adlı belgesel tarzı bir yapım. tamamen doğada geçen bir belgesel. hoş olmuş izlemek isteyenlere beğendiğimi söyleyebilirim..
Ynt: Yürüyüşe Hazırlık
Arkadaşlar ayakkabı almayı düşünüyorumda tavsiyeniz ne yönde olur marka olarak? ben şahsen Chameleon Thermo 6 almayı düşünüyorum yada aynı tarz olan Salomon pro mid gtx olabilir diyorum ne dersiniz..
Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu
İsmim Mesut Malatyalıyım.
doğum tar: 1983
ikamet: şeyhbayram mah.
fotoğrafçılık, trekking, amatör balıkçılık ilgi alanları..
Ynt: Trekking Grupları (Doğu Anadolu)
sinan bey mesaj attım ama görmemişsinizdir diye burdan yazıyorum..erzincanda bi kamp yeri varmış sanırım erkent diye bir yer..biliyorsan tavsiye edermisin diye sorcaktım iyi günler dilerim...
Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)
Arkadaşlar MALATYA güneydoğuda değil ama doğuanadolu başlığı göremeyince yazayım dedim..Malatya'da trekking yapan arkadaşlar varmı? Varsa hangi güzergahlarda ve hangi zamanlarda yapıyorlar bilgi verirseniz memnun olurum...
Ynt: Nasıl Bir Çanta
bu işe yeni başladım outdoors alpıne pro 60 aldım fiyatından dolayı.. bazı arkadaşlar outdoors markasını yere vurmuşla ama ben gayet memnun kaldım...