Arama sonuçlarınız

1. Y

Kaçkar Dağları'nda Trekking

Ynt: Kaçkar Dağları'nda Trekking hep merak etmişimdir bu güzergahı ama etkinlik için çok geç kalmışız :)

2. Y

Kastamonu'da Trekking Grubu Oluşturmak

Ynt: Kastamonu'da Trekking Grubu Oluşturmak askerliğimi bu bölgede yaptım..çoğu ilçesine gittimişimdir..trekking için süper alanlar mevcut..
  3. Y

Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012)

Ynt: Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012) Ayrıcaönceki iftarda süper olmuş organizasyonda emeği geçenlerin yüreğine sağlık....

4. Y

Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012)

Ynt: Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012) iftarımı şimdi yaptım... keşke sizinle beraber olma imkanım olsaydı ama uzağım..iyi eğlenceler iszlere...
  5. Y

Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri

Ynt: Doğa ve Extreme Sporlarla İlgili Film Tavsiyeleri Arkadaşlar Across Canada With Lars Monsen adlı belgesel tarzı bir yapım. tamamen doğada geçen bir belgesel. hoş olmuş izlemek isteyenlere beğendiğimi söyleyebilirim..

6. Y

Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ceranus ile 2. Kirmir Kanyonu Yürüyüşü (8 Temmuz 2012) Çok eğlenmiş olmalısınız.... ;)

7. Y

Yürüyüşe Hazırlık

Ynt: Yürüyüşe Hazırlık Tabi varsa başka tavsiyeleriniz sevinirim..
  8. Y

Yürüyüşe Hazırlık

Ynt: Yürüyüşe Hazırlık Arkadaşlar ayakkabı almayı düşünüyorumda tavsiyeniz ne yönde olur marka olarak? ben şahsen Chameleon Thermo 6 almayı düşünüyorum yada aynı tarz olan Salomon pro mid gtx olabilir diyorum ne dersiniz..
  9. Y

Gezenbilir Malatya Grubu

Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu İsmim Mesut Malatyalıyım. doğum tar: 1983 ikamet: şeyhbayram mah. fotoğrafçılık, trekking, amatör balıkçılık ilgi alanları..

10. Y

Malatya bisiklet turun

Ynt: Malatya bisiklet turun arkadaşım gezini yaptınmı? yapmadıysan ortak bi plan yapabiliriz..

11. Y

Malatya’da 78 Milyon Yıllık Deniz Canlısı

Ynt: Malatya’da 78 Milyon Yıllık Deniz Canlısı ilginç.. malatyalıyım ama bu haberi ilk kez duyuyorum...
  12. Y

Malatya

Ynt: Malatya Canım memleketimi nede güzel anlatmışsınız.. Dilinize elinize yüreğinize sağlık...

13. Y

Malatya'da Doğa Yürüyüş Parkurları Hakkında

Arkadaşlar malatyada amatör veya profesyonel olarak trekkingle uğraşan ekip, grup veya arkadaşlar varmı? varsa apaylaşımlarını bekliyorum..
  14. Y

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri ilbeğ ey paylaşım için teşekkürler..
  15. Y

Trekking Grupları (Doğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Doğu Anadolu) Doğu anadolu bölgesinde bu kadar az sayıda olacağımıza ihtimal dahi vermek istemiyorum :))

16. Y

Trekking Grupları (Doğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Doğu Anadolu) sinan bey mesaj attım ama görmemişsinizdir diye burdan yazıyorum..erzincanda bi kamp yeri varmış sanırım erkent diye bir yer..biliyorsan tavsiye edermisin diye sorcaktım iyi günler dilerim...
  17. Y

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) Az önce gördüm doğu anadolu başlığını özür dilerim..:))
  18. Y

Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (Güneydoğu Anadolu) Arkadaşlar MALATYA güneydoğuda değil ama doğuanadolu başlığı göremeyince yazayım dedim..Malatya'da trekking yapan arkadaşlar varmı? Varsa hangi güzergahlarda ve hangi zamanlarda yapıyorlar bilgi verirseniz memnun olurum...

19. Y

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri En güzel seçenek ok almak sanırım :))
  20. Y

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta bu işe yeni başladım outdoors alpıne pro 60 aldım fiyatından dolayı.. bazı arkadaşlar outdoors markasını yere vurmuşla ama ben gayet memnun kaldım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri