Arama sonuçlarınız

1. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 cj'nin özelliklerini yazmayı unutmuşum kusurabakmayın 1977 Model Jeep cj7 Hidrolik direksyon / 3800 cc Motor /Manuel Vites/ 4x4 /Benzinli /Rekaro koltuk/35 x 16,5 15 Lastik/Özel 10,5 genişletilmiş jantlar /metalik boya Elektronik ateşleme/Otomatik benzin çekici...

2. oziiron

Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu Arkadaşlar aracımı üzülerek satmak zorundayım daha hevesimizi bile alamadan satıyorum hesapta yok iken yanımızdaki dükannı almak için satıyorum işallah ileride gene bir cjye binmek nasip olur
  3. oziiron

Acil satılık jeep cj7

Arkadaşlar yeni aldığım cjmi yanımızdaki dukanı alıcagımız için üzülerek satmak zorundayım daha hevesimizi almadan satmak zorunda kaldım ilğilenen arkadaşlar var ise aldığım fiyata vericegim aracı çok açil nakit ihtiyacım oldugu için satıyorum fiyatı 18500e aldım azda olsa pazarlık payı bıraka...

4. oziiron

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
  5. oziiron

Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri stop durumunda direksiyon çok ağır dönme yapar ama araç stop vaziyette yürütüldüğünde kara direksiyon gibi dönmeye başlar elektirikli ponpaya gelince pistonu döndürecek kadar basınc üretemez otomobillerde kullanılanlar...

6. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşekkür edrim sağollun

7. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu yok fırat bey istanbuldan bursaya geldim yanlış anlaşılma oldu sanırım 87tl lik gaz almıştım fulendi ve oyakıtla geldim
  8. oziiron

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri fazla bir ugraşta istemiyor öndefransiyele baglantı mesneti birde danfozu baglamak için ara parca ponpa ya gelicek olursak kasnaktan kayışlı cjnin kendi ponpasının basıncını örçtürüp 100ila 150 bar arası bir ponpa...
  9. oziiron

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri orkun bey fotoları buldum yoluyorum resimlerde anlatılıyor

10. oziiron

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri tek sadece cj ye uydurma kalıyor bir sitede montajını yaptıklarını görmüştüm adresi vereyim bakın geçen bende aradım bulamadım birde siz bakarsanız daha iyi olur http://www.jeepforum.com/forum/f8/ burda villse montaj...

11. oziiron

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri orkun bey direksiyon sistemi için cjye uyacak ford hema traktörlerin ön direksiyon lifti uyar rotları ile birlikte satılıyor fiyatı da okadar pahalı değilhem birde 150 cc ponpa ve dirkeksiyon danfozu resimlerde gösteriyorum
  12. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşkkürler

13. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşekkür edrim sağolun aracı bende çok uğraşarak aldım raci beyden fiyatı 19 liraya aldım ama iyiki almışım allah bi aksilik vermez ise kulanmaya devam ederim
  14. oziiron

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları buda bizim minik
  15. oziiron

76-83 Cj 5-6-8 için Makas Takımı

Ynt: 76-83 Cj 5-6-8 için Makas Takımı teşekkürler

16. oziiron

76-83 Cj 5-6-8 için Makas Takımı

Ynt: 76-83 Cj 5-6-8 için Makas Takımı banada 4 adet ön ve arkaya uyacak disk fren tertibatı lazım komple nerden bulabilirim yardımcı olabirimisiniz
  17. oziiron

Kilis Yedek Parça Merkezi

Ynt: Kilis Yedek Parça Merkezi halil bey bana 4 adet ön ve arkaya uyabiliecek cj7 komple disk fren tertibatı lazım acaba elinizde varmı birde fren vestenizörü lazım varise fiyatı ne olur bilgi verir seniz sevinirim
  18. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşekkürederim sağolun

19. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşekkür ederim sizede hayırlı olsun
  20. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşekkür ederim sağolun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd