Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı
arka defransiyelinde montajını bitirdik sonunda sadece dısk kaliperlerinin montajı kaldı esnemeyle olucak yamulma yada burğma olucakmı görmek için 3tonluk malzeme ile denedik herhangibir yamulma kırılma olmadı şükür
tabi sami bey kaliperlerin montajını yaparken resimleri yayınlarım şuanda sadece diskleri bagladım resimlerini çekip anlatırım sizlere en kısa zamanda
benim örnek aldıgım en son iki resim
işlerimin yoğunluğundan cj nin işlerine ara vermiştik epey uzun aradan sonra arka difransiyelin de helezon işlemine ve dıske çevirme işlemine başladık ve sıkı çalışma ile montajı bitirdik artık sadece ufak tefek rutuslar kaldı
herkeze iyi dilekleri için tşkrlr arka tarafıda bitirdikten sonra artık esneme açıları nasıl olucak onu bende merakla bekliyorum
mustafa abi denge kollarını yaptım onların rotlarını bklemekle geç kaldım bukadar zaten yoksa şimdiye kadar biterdi bursaya gelicegin zaman msj atarsın haberleşiriz
Ynt: 1977 Jeep CJ7
sami bey arac çok güzel oldu elleriize sağlık benim cj ye de sizin taktığınız mafsallı istavrozdan lazımdı acaba nerden temin ettiniz yada hangi aracınki uyuyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor
çok güzel oluyor ellerinize sağlık direksiyon ponpası ve devirdaymı ne ile kapladınız boyamı acaba yoksa galvenize mi yolladınız çok güzel olmuşlar
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)
göktug bey ellerinize sağlık çok güzel oluyor
birde lastikler biraz ufak gibi fotolarda normal dede oylemi duruyor acaba