Arama sonuçlarınız

1. oziiron

CJ Temizleme İşlemi Başladı

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı ön frenlerin montajı bitmiş halleri

2. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı resimlere devam
  3. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı ön denge kolları yatakları gelene kadar bizde aracın ön ve arka defransiyellerin martı bilyalarını degiştirdik ve sonrasındanda aracın kabus olan frenlerini dısk yaptık artık fren problemi kalmadı işler biraz yavaş gittigi için fazla resim yükleye miyorum kusura...

4. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı bekliyorum mustafa abi çok sevinirim cj biraz ugraştırıyor yeni fotoları en kısa zamada yüklüycem çok zahmetliymiş helezon işi
  5. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı Birkac foto

6. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı herkeze teşeşkkür ederim çok sağolun bilgisayarım arızalı oldugu için resim koyamıyorum telefondanda yükleme yapamıyorum kısmet ise pazartesi yada salı resimleri koyucam işalllah

7. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı mustafa abi çok iyi olur bi göndersen resimleri adresim ozturedi@hotmail.com bekliyorum abi
  8. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı bilgisayarım arızalandı işlerden bitürlü baktıramadım yaptırdıgım gibi koyuyorum resimleri yayların tablolarını bitirdik defransiyelin üstüne montajı bitti şimdide yan denge kollarını yapıyoruz
  9. oziiron

1977 Cj-5 (kkurtagic)

Ynt: 1977 Cj-5 (kkurtagic) Cok tesekkurler bende takmayi dusunuyordum ama helezon yapmaya calisiyoruz bakalim helezon ile randiman alamaz isek yukseltme kitini mecbur alicaz size tekrardan kolay gelsin iyi calismalar diliyorum

10. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı benimde aklımda o var işallah onuda takarız kısmet ise kendi üstündekiler çok kötü duruyor zaten

11. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı iki günden beri şaseyi temizlemekle geçti ömrüm amma zormuş kumlama olmayınca iş tel fircaya kalıyor şaseyi temizledik artık defransiyellerin temizlenmesi ve helezon takmaya sıra geliyor yavaş havaş
  12. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı teşekkür ederim yusuf bey çok sağolun

13. oziiron

1977 Cj-5 (kkurtagic)

Ynt: 1977 Cj-5 (kkurtagic) kaan bey aracınız gerçekten çok güzel olmus maşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasipetsin birde yükseltme kitini yeni takmışsınız es nemede herhan gibi problem varmı azda olsa konfor sağlıyormu
  14. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı tabiyki kolay değil canım bir surü ince detayları var bakalım kısmetse yapıcaz işallah
  15. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı daha oraya sıra gelmedi ama geldigi zaman hangi aracın kaliperi oldugunu yazıcam şuan sadece helezona cevirmeye odaklandık onu çözdükten sonra dısklere başlamayı düşünüyoruz ozaman size yardımcı ola bilirim işallah

16. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı çok teşekkür ederim sağolun işallah güzel olucak kısmet ise
  17. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı 70tl disklerin tanesi kaliperlerde tutacagı 200 desek filanşla birlikte en fazla 400 tutar ama bunları ben yapıyorum size nekadar derler bilmem belki az bi fark isterler helezona gelince kendim yapıcam işlemi arayıp sorsam soylemezler ama yapılan bikaç aracın...
  18. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı frenleri sadece dısklerini orjinal alıcam kaliperleri başka aracın kileri uydurucaz orjinlin çıkmasına bile dunya fiyat istiyorlar ama ilk olarak helezon işini bitirmem gerek araştıryorum bakalım güzel birşeyler yapmaya çalışıcaz işallah dodikler benimde...

19. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı sagol mustafa abi girdik bakalım hayırlısıyla bitiricez kısmet ise
  20. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı teşekkür ederim sağolun hepimizin yardımcısı olsun işallah bugünlük bukadar artık dinlenme vakti geldi yarina devam işallah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri