Arama sonuçlarınız

1. oziiron

CJ Temizleme İşlemi Başladı

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı teşekkür ederi sağolun defender dan alışkınız bu seferde cj için uykusuz kalalım :)

2. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı teşekkür ederim ilgilendiginiz için devam ediyoruz
  3. oziiron

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Tesekkur edrim sagolun

4. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı defender'ı da ben kendim topladım şimdi sıra cj ye geldi.... :)
  5. oziiron

Ynt: CJ Temizleme İşlemi Başladı devam

6. oziiron

epey süreden beri aklımda olan şasi kontrol işi ve temizleme işlemini ensonunda başlamaya karar verdim ve kupayı şasiden ayırıp motor ve şanzımnı aşagı aldık hayırlısıyla artık ğeniş geniş çalışma alanıyla rahat bi şekilde çalışıp cjyi kışa hazırlıycaz kısmetse yapıcaklarımız kısmet ise dısk...

7. oziiron

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bugün cjnin kupasını kaldırıp şaside yenileme işlemine başladık hayırlısıyla
  8. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz 235.75.16 aldık fiyatı bizim aldıgımızda 330lirayda şuanki fiyatını bilmiyorum çok memnunuz lastiklerden kumda çamurda asfaltta gayet iyi performansı ama yagışlı havalarda fren mesafesine dikat etmelisin
  9. oziiron

CJ7 Revizyon

Ynt: CJ7 Revizyon süper olmus elinixe emeginize saglık maşallah

10. oziiron

CJ-5 MARŞ MOTORU

Ynt: CJ-5 MARŞ MOTORU başkan jeep murat abide var yenitip marş dinamosu geçen ben aldım tlfnu:2165753838 arayıp sorarsınız

11. oziiron

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 aracınız gerçekten çok güzel oldu ön suspansıyouda değiştirmiş siniz en güzel yanıda bu bence bende helezona geçmeyi düşünüyorum acaba tavsiye ve yardım eder misiniz bana
  12. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ya cjnin suspansıyonunu yaylıya cevirmek zormu arkdaşlar bi yardımcı olurmusunuz bana acaba

13. oziiron

arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar aracı almaktan vaz geçtim bendeki cj yi verip kare kasa almayı düsünüyorum bakalım biraz daha bekliycez vermiş oldugunuz bilgiler için tşkrlr
  14. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz biz teşekkür ederiz çok sağ olun
  15. oziiron

jeep cj makas ıhtıyacı

Ynt: jeep cj makas ıhtıyacı uyarmı birde kaç kat acaba bana takım lazım

16. oziiron

jeep cj makas ıhtıyacı

Ynt: jeep cj makas ıhtıyacı helezona bende geçmeyi istiyorum ama gözümme kestiremedim bitürlü birde siz aracınıza ne düzeni uydurcaksınız onu merak ettim belki yardım ederseniz bende yaparım
  17. oziiron

jeep cj makas ıhtıyacı

arkadaşlar benim cj ye ön arka 4 adet makas lazım eğer kullanmayan deposunda saglam orjinal sıfır yada temiz ikinci el satmak isteyen var ıse talib olabilirim
  18. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri buda defender cj kardeşligi

19. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ........
  20. oziiron

arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum

aracı bi arkadaşımıza almayı düşünüyoruz acaba tanıyan yada bilien arkadaşımız varmı birde nasıl bir araç almalımızyız tav siyelerinizi bekliyorum (sahibinden ilan nosu )22499087 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-off-road-araci/detay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri