Arama sonuçlarınız

1. oziiron

defender Detroit diff.

Ynt: defender Detroit diff. teşekkür ederim human otoya sordum şuan ellerinde sadece ön varmış bir iki hafta içinde arkada gelicekmiş gelince alıcaz kısmetse

2. oziiron

defender Detroit diff.

Ynt: defender Detroit diff. acaba nerden aldığınızı ve ne marka olduğunu söyler misiniz bende allayım
  3. oziiron

defender Detroit diff.

Ynt: defender Detroit diff. Ertuğrul bey çok teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için her zaman dediğiniz gibi çok kişi araziye gidilmiyor tek başımıza çıktığımızda bizi yolda bırak maması için mecbur taktır malıyım onun için mekanik yani akıllı kilit sistemi olan bir dif kilidi almak istiyorum

4. oziiron

defender Detroit diff.

Ynt: defender Detroit diff. havalı düşünmüyorum problem cıkartır diye otomatik kilit sistemi olsa daha iyi olurmu acaba
  5. oziiron

defender Detroit diff.

aracımıza ön ve arkaya diff lock kilit takmayı düşünüyoruz acaba kullanan arkadaşlarımız hangi markayı tavsiye edersiniz birde sadece öne yada arkaya takılsa nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum

6. oziiron

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 sami bey gene süper iş çıkartıyorsunuz imreniyorum yaptıklarınıza kolaylık diliyorum

7. oziiron

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları elbetteki canım son nokta yoktur
  8. oziiron

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları gerçekten süper olmuş defenderda son noktayı koymuşsunuz tebrik ederim allah kaza bela vermesin maşşallah
  9. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz teşekkürler sağolun

10. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz taktırmayı düşünüyorum ama nerden bulacagımı araştırmadım daha bakalım biraz zaman geçsin böyle düyünüm olduğu için vakit ayıramıyoruz düğün bittiktn sonra kısmetse artık

11. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz teşekkürler sağolun
  12. oziiron

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) göktug bey aracınız hayırlı ugurlu olsun sabırsızlıkla bekliyorum aracınızın son halini

13. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz bence başlangıç için lada niva kırılsada çatlasada 2bin tl gibi bi masrafla adam olur
  14. oziiron

"BİR CJ7 HİKAYESİ / İSMAİL DURSUN"

Ynt: "BİR CJ7 HİKAYESİ / İSMAİL DURSUN" hasan bey geçekten çok güzel hayalleriniz olmuş işallah bu hayalleriniz hiçbir zaman bozulmaz
  15. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz teşekkürler

16. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz herkeze teşekkür ederim çok sağolun darısı öteki arkadaşlarımızın başına iyi bir secim yaptık ve bir buçuk ay içinde gece gündüz demeden bitirdik artık sıra 300 tdi almaya kaldı
  17. oziiron

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları bir defender bir cj
  18. oziiron

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları teşekkürler araç tdi degil ama yakında onuda yapıcam kısmetse motor arıyorum

19. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz devam
  20. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız