Arama sonuçlarınız

1. oziiron

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları defender taze taze

2. oziiron

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz sonunda bitti artık yollarda
  3. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz çok teşekkürler

4. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz tşkr ederim sağolun araç bitmek üzere bu ahfta sonu bi aksilik öıkmaz ise yola çıkıcak
  5. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz tşkrlr

6. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz devam

7. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz fotolar
  8. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz döşeme işleride bitti yükseltme kiti ve jant lastik üstüne takıldı artık elektirikçide işler kaldı
  9. oziiron

Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler Ozan Türedi -- same deutz-fahr marmara bölge servis teknisyeni Bursa

10. oziiron

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) allah kolaylık versin baya yeri bitmiş son halini merakla bekliyoruz

11. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz resimlere devam
  12. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz aracın boya ve kaportacıda işi bitti ve alt zemin komple mebran kaplandı ve ardından döşemecide tavan komple izole edilerek döşemeleri takılmaya başladı

13. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz aracı ihaleden almadım ziirat bankasından aldık diye yazmıştım yanlışlıkla bursadan merinos fabrikasından almıştık aracı araç o yüzden diri bizide fazla ugraştırmıyor birde cj7 var şimdik başka bi arkadaşımızın defenderınıda toplamaya başladık bakalım onasıl...
  14. oziiron

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi ben karar verdim cj nin orjnal dısk lerii alıp ona uygun kaliperi bulup araya bağlantı filanşını yapmaya öteki türlü porya ve arka akıstan ok fazla almak gerekiyor buda büyük lastikte tehllike yaratır hiç gerek yok cjnin orjinal dısk aynaları 65tl...
  15. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz sağolun bugün arac boyadan çıktı ve elektirikçiye gitti biyandanda koltuk kılıfları değiştiriliyor

16. oziiron

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi kia olabilir
  17. oziiron

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi önlü arkalı suzuki taksak daha uygun olur ama suzuki nin dıskın porya çapını bilmiyorum onun için bir tane bulup örçmek gerek ama uydugunu jeep forumda söylüyorlardı
  18. oziiron

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi bijonlara çok yakın geliyor tornalama işlemi ben denedim korktum yeni aldığım akısları tornalatmaya 35leri taşımaz diye ama suzuki vitaraların dısk lerine bakıcam birde ladalarınki olmadı

19. oziiron

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) bilginiz için çok teşekkür ederim
  20. oziiron

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz teşekkür ederim sağolun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd