Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor
aracınız gerçekten çok güzel oluyor allah sabır versin ankarada olupta izmirde aracınızı toplatmak çok zordur sanırım hergün acaba bugün neyaptılar aracıma nasıl olduğunu merak etmek bence insanı öldürür işallah en kısazamanda araçınız biter
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
motor .şanzıman defransiyel yağlarını fillitrelerini fren hortumlarını ve borularını değiştirdim komple yağlamasını yaptım ve yıkayıp yerine çektim ve en önemlisi insanın bir cj si olması onunla ufak tefek dahi olsa uğraşması bambaşka bişey olduğunu öğrendim
Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu
çok teşekkür ederim bilgilendir diğiniz için bir şey daha sora bilirimiyim aracı dix frene nasıl geçirebilirim
arac 77 model 35x15x135 lastik şapkalı akıs ön defransyel kilidi 3 ileri lpg falan filan başka bilmediğim özellikleri vardır kulana kulana öğrenicez bakalım
çok teşekkürler sagolun valla ben aldgıma şuan çok memnunum yakıta gelince 80tl gaz ile istanbuldan geldim ve birde kay boldum acıkcası birde ovar yakıtından oyönden sıkıntımyok bu günde arazide denedim 1.2 saatlik deneme sürüşünde 50 tl lik benzin...
Uzun zamandır aramakta olduğum cj'ye sonunda kavuştum sanırım tanıyacak arkadaşlar içinizde var ve sizlerin sayesinde bu ufaklığıda güzel şeyler yapacağıma eminim birde fenni muhayney girecek ama motor ve şasi nosunu bulamadım nerde acaba yardım ederiseniz çok sevinirim
en kısa...
Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..
kullanıcagınız ilac o catlagın etrafındaki kefekeleri temizleyerek catlagı daha belirgin şekilde acar bundan sonrada mecbur kaynattırmanız gerekir bence bir radyatörcye baktırın ve sonradan kullanın ilacı daha iyi olur
Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..
radyatör temizliginde kesin çözüm istiyorsanız würt'ün radyatör temizleyicileri var 100%100 kesin cözüm veriyor kendim kulandıgım için biliyorum
kullanışıda suya katıp 2 yada 3gün kullandıktan sonra suyu degiştirip bir iki kez suyu değiştirp temiz...
Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım
cj yi alıp kendi emegimi harcamak istiyorum herşyini kendin yapıp bunu ben ayaga kaldırdım demek istiyorum ve ileride sefasını sürmeyi istiyorum
anladımki çok illet bi hastalık adamın rüyalarına dahi giriyor :)
Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım
ya zaten sizlerden ögrenicegimiz cok şey var kendimde zaten tagmirciyim yani sitedigim gibi oynaya bilecegim ve deneyip görebilecegim imaknım varonun içi zaten ucuz olmasını istiyorum