Arama sonuçlarınız

1. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri çamurlu çamurlu maşallah çok güzelmiş

2. oziiron

Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu teşekkür ederim sağolun
  3. oziiron

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor aracınız gerçekten çok güzel oluyor allah sabır versin ankarada olupta izmirde aracınızı toplatmak çok zordur sanırım hergün acaba bugün neyaptılar aracıma nasıl olduğunu merak etmek bence insanı öldürür işallah en kısazamanda araçınız biter

4. oziiron

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? motor .şanzıman defransiyel yağlarını fillitrelerini fren hortumlarını ve borularını değiştirdim komple yağlamasını yaptım ve yıkayıp yerine çektim ve en önemlisi insanın bir cj si olması onunla ufak tefek dahi olsa uğraşması bambaşka bişey olduğunu öğrendim
  5. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri teşekkürederim sağolun

6. oziiron

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri buda benim yeni aldığım minik acemiyiz biraz

7. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu sağollun bir telefonla görüşeyim bakalım
  8. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu çok teşekkür ederim bilgilendir diğiniz için bir şey daha sora bilirimiyim aracı dix frene nasıl geçirebilirim
  9. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu evet dogru diyorsunuz birde ben aracın motor ve şase numaralarını bulamadım acaba gösterebilirmisiniz

10. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu birazda çamurlu fotolar acemiyiz biraz

11. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu arac 77 model 35x15x135 lastik şapkalı akıs ön defransyel kilidi 3 ileri lpg falan filan başka bilmediğim özellikleri vardır kulana kulana öğrenicez bakalım
  12. oziiron

Ynt: Ensonunda benimde bir jeep cj7'm oldu çok teşekkürler sagolun valla ben aldgıma şuan çok memnunum yakıta gelince 80tl gaz ile istanbuldan geldim ve birde kay boldum acıkcası birde ovar yakıtından oyönden sıkıntımyok bu günde arazide denedim 1.2 saatlik deneme sürüşünde 50 tl lik benzin...

13. oziiron

Uzun zamandır aramakta olduğum cj'ye sonunda kavuştum sanırım tanıyacak arkadaşlar içinizde var ve sizlerin sayesinde bu ufaklığıda güzel şeyler yapacağıma eminim birde fenni muhayney girecek ama motor ve şasi nosunu bulamadım nerde acaba yardım ederiseniz çok sevinirim en kısa...
  14. oziiron

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı teşekkürler
  15. oziiron

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı suzuki samurai içinde yapabilirmi acaba yada lada niva için

16. oziiron

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. kullanıcagınız ilac o catlagın etrafındaki kefekeleri temizleyerek catlagı daha belirgin şekilde acar bundan sonrada mecbur kaynattırmanız gerekir bence bir radyatörcye baktırın ve sonradan kullanın ilacı daha iyi olur
  17. oziiron

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. radyatör temizliginde kesin çözüm istiyorsanız würt'ün radyatör temizleyicileri var 100%100 kesin cözüm veriyor kendim kulandıgım için biliyorum kullanışıda suya katıp 2 yada 3gün kullandıktan sonra suyu degiştirip bir iki kez suyu değiştirp temiz...
  18. oziiron

Yeni Cj Alıyorum/Aldım

Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım cj yi alıp kendi emegimi harcamak istiyorum herşyini kendin yapıp bunu ben ayaga kaldırdım demek istiyorum ve ileride sefasını sürmeyi istiyorum anladımki çok illet bi hastalık adamın rüyalarına dahi giriyor :)

19. oziiron

Yeni Cj Alıyorum/Aldım

Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım onun farkındayım ama komple yeniden topluyacagım aracada fazladan para vermek isteiyorum
  20. oziiron

Yeni Cj Alıyorum/Aldım

Ynt: Yeni Cj Alıyorum/Aldım ya zaten sizlerden ögrenicegimiz cok şey var kendimde zaten tagmirciyim yani sitedigim gibi oynaya bilecegim ve deneyip görebilecegim imaknım varonun içi zaten ucuz olmasını istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri