Arama sonuçlarınız

1. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Cemal baskanim, Hoca konusu cok onemli ....Hocasiz asla diyom baska bisey demiyom. cok yasa HOCA . ;D ;D ;D Tge

2. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Baskanim, baskanim, ah baskanim..... lezzetmi lezzet heycanmi heyecan.... ortammi ortam.... daha ne diyeyim...... umuyorum Gezen ferozacilar olarak sabahin hayli iddali erken saatlerinde bir araya gelir ve bizlerde sansimizi denemis oluruz. Tayfun bey, Ersan...
  3. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Herkeze merhaba, Ben bu basligi neden farkedemedim anlamis degilim. her neyse Tayfun beycigim hakikaten ARGE super olmus. FEROZA ancak bu kadar anlatilabilr. isin tuhaf yani ise FEROZA larindan soguyan arkadaslar icinde bir bypass olur. ASK tazelemek buna denir iste...

4. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tayfun bey, Ersan bey, Evet Turna baligi budur. gerci İsmail beyin belirtigi gıbı benimki turnanin bir alt versiyonu ;D ;D ;D elbet bende cok ozledim walla insallah en yakin zamanda Turna avina gideriz. Feridun kardesim Bu islerin piri oldugundan...
  5. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi ohhhh ozlemisim sizleri be yaw ;D İsmailim haklisin ilk acilisim bu capta oldu ve siftah bu ufakliktan dedim ama islerimin yogunlugu sebebiyle Turna avimi askiya almak zorunda kaldim. sevgili Ceyhun, o bahsi gecen goletcikler ( kumbag dan biliyom )...

6. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

7. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Gezen FEROZA cilar Nerdesiniz ????? neden 2 gundur kimse birsey paylasmiyor.?? hayir tutulacak bir konu yoksa ET ithalatindan bahsedelim ;D ;D :D Gerci Feridun ve cemal baskanimi Allah nazarlardan korusun hep Turna Hep Turna tutuveriyorlar :D :D. Turna...
  8. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? OOooo Tayfun bey, Bune siklik? onumuzdeki FEROZA toplantisini Balo esliginde mi yapsak acaba ;D ;D ;D muthis olmus ::) Turgut
  9. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Co Pilot hem aracin hemde pilotun demirbasidir. selamlar Turgut

10. tge

Feroza Mudurnu Gurubu..

Ynt: Feroza Mudurnu Gurubu.. Merhabalar, Cok hos kareler ellerinize saglik , İstanbulumuzda boylesine sehir merkezini tepeden bakacak dag veya yayla maalesef yok malumunuz hertaraf istanbul ...dogusu gebzeden basliyor batisi silivride bitiyor. Turgut

11. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Merhaba İsmail bey, Bildigim kadariyla bu FEROZA araclari 1990 yilina kadar 2000 cc 8 valve benzinli ve 4 vites olaraktan ROKY adi altinda uretildi. 1991 de firma degisiklige giderek 1.6 16 valve motor uretip araca uyguladi. on suspansiyonda( torsiyon )...
  12. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Kemal bey, Uzulerek ifade edemeden gecemiyecegim. Ne yazik'ki sizin araci da kullanan onceki sahibi muhtemel cebinde akrep varmis.ucuz far ve panjur a tamamim da bu kadarinda pesss....aynen dediginiz gibi ..TOFAS parcalarini uyarlamis canim gibi japon araca...

13. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhaba Kemal Kayan, Aracin normalde yolladigin 2 ci resimdeki gibi olmamli panjur ve lamba( far ) unutma bu tarz araclari ne maksatla kullanacagimiz. benim 94 SE yesil renkli FEROZA m var. hep dusunurum ufak caplı bir kaza yada herhangi bir sekilde olur ya...
  14. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhaba mdr İsmail bey, FEROZA sevenler ve kullananlar olarak aramiza HOSGELDİNİZ demek istiyorum.Evet ailemiz gunden gune cogalmakta ve bu bana ve eminim tum FEROZA kullanici ve seven dostlari mutlu etmekte.FEROZA araclari ellbet diger araclar gibi...
  15. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tayfun beycim, Helal size walla snrokel projesi harika. :o :o selamlar Turgut

16. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Aramiza hosgeldinizin Kemal kardesim. FEROZA gerek gunluk kullanim gerekse av ve doga gezileri icin bicilmis kaftan. aracini iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanmani dilerim. Turgut
  17. tge

1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?..

Ynt: 1991 Daıhatsu Feroza Aldım; Önerileriniz ?.. merhaba selimseker bey, asagda bir link ekledim. ordaki ferozanin hardtopuna bakarsaniz fena da durmuyor hani.... http://www.sahibinden.com/arazi_canavari_!!!!_10400_km_daihatsu_feroza_lpg_li_acele_satil-76WQQaXQQ19063850WQQpXQQdisplayitem Tge
  18. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi entersan..... yansima mi degilmi ? bence hos.

19. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tum FEROZA kullanici dostlara, Ufak bir ozur atlamak gibi niyetim yoktu .pardon herkezi ortak Turna avi projesine bekleriz. Tge
  20. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tayfun agabey, Bak dostlarimiz TURNA avina baslamis ..bense gecen gun Capak avladim kismet Tayfun agabey erken bir vakit seni TURNA avinda yanimizda gormek isteriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri