Arama sonuçlarınız

1. tge

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... sevgili İsmail bey, cok hos kareleri paylasmisinnnn.... ama her bir karene ( ilk baktigim ) an aman ALLAHİM ismail bey nelerde yapmis oyle diyorkennn.bir bakiyom senin aracin muadili olan yurtdisindan bir baska FEROZA sever . bu harika etiknlikleri karelemis...

2. tge

Okumaktan Usanmayanlara Sanayi Deneyimi :)

Ynt: Okumaktan Usanmayanlara Sanayi Deneyimi :) FEROZA nizi gule oynaya dag tepe bayrida kumda her yerde kullanin artik. Ben de Ridvan ustaya hem sizleri yakindan tanirim niyetiyle geldim ama malesef karsilasamadik.olsun FEROZA li gunler bizim nede olsa selamlarimla Turgut
  3. tge

Satılık 1993 Daihatsu FEROZA

Ynt: Satılık 1993 Daihatsu FEROZA Noyan bey, Araciniz hayirli olsun Feridun kardesimiz oldukca iyi bakmistir araca. Tekrar gule gule kullaninin. Turgut

4. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Bircan hanim, Tebrik ediyorum helal olsun verdiginiz mucadeleye...ve FEROZAniza.... İsmail beycim, Evet ben bu siralar oldukca yogunum hatta birakin FEROZA mla etkinlik yapmaya marsina dahi basamazzz oldum.... Ersanim Ersanim, sen beni bilirsin....baya yogunum ve bu...
  5. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Alican bey kardesim, Aramiza hosgeldin. Yeni FEROZAN hayirli ugurlu olsun lastiklarin yola hep duuuuuzzzzz basssssssin. Bu arada lastiklerin o guzelim camurlu ortama acikcasi pek de musait degil. en yakin zamanda MTR yada MT serisi laman gerek...

6. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? ismail bey,,, İki teker mi??? oooffff diyom.....amma adrenalin olmustur ha

7. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?
  8. tge

" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " <İsmail bey > OK kayitlarima aldim nazik davetinizi....Umuyorum benimde o tarihte extram cikmaz ve sizinle birlikte olurum.tabiii burdanda istanbuldaki dostlarimida unutmus sayilmam. heyyy duyun sesimi......bakiniz İsmail beyimiz bizleri davet...
  9. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? ismail beycim, Walla gornunen o.. hatta arkadasimiz ( yeni tanismis ) Tufan bey, in aracinin gerek on gerekse arka makaslar iyice salmis ve bitmek uzereler.... ve halen ( ki benim FEROZAM yuksek ) olmasina ragmen yaninda ufacik kaliverdi. eee bosuna FEROZANİN...

10. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Cemal baskanim, Masallah masallah.... Avin daim olsun. bu arada FEROZA nda cok hos durmus. iyi ve bol avli gunlerde kullan. Turgut

11. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? birkac kare BABA VE OGUL :o ::)
  12. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Merhabalar, Bugun Ramazan bayramin 1 ci gunu herkez gibi bizde asli gorevlerimiz yerine getirdik. daha nice bayramlara insallah :) aksamin ilerleyen saatlerinde FEROZAma bir LPG dolumu gerceklestirmek üzere benzinligin yolunu tutum. Benzinlikte ne goreyim...

13. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Basta FEROZA severler ve tüm islam aleminin RAMAZAN Bayramini kutlarim.
  14. tge

" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz " Ersan & ismail beyler, Harika bir gezi olmus ellerinize kollariniza herseyden öte FEROZA lariniza SAGLİK olsun.İnanin izlerken bile heyecan duydum. en kisa zamanda bir araya gelme önerisiyle... Bu arada FEROZA nin ustu iyiki acik degilmis ;D ;D ;D...
  15. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? ((((((((((((((( UYUYORUZ YİNEEEEE )))))))))))))))))))))))) ;D ;D

16. tge

Feroza Vinç Tampon Montajı

Ynt: Feroza Vinç Tampon Montajı Merhabalar, FEROZA oyle kolay kolay verilecek ( satilacak ) bir arac degildir. Bir kere alistin mi performansina off diyom. ama yine cok tuhaftir ki Feroza e ve Tekne ayni genleri tasimakta.İste ben bunu cok seviyorummm. sevgilerimle Tge
  17. tge

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Salih Dalci abim, Masallah nazar degmesin süüppperrrr olmus...( TAM DONANİMLİ FEROZA ) tge
  18. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Alican bey, kesinlikle baktir. sonra ah vah durmlari olmasin. Tge

19. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersanim, Bilgilerin icin cok tesekkur ederim. Evet dedigin mantikli. hem rüzgar sesini minumize etmis olacak. Sis lambalarimdan bu tecrubeye sahibim. hele borularin yan taraflarindaki bosluk ( delik ) islik sesi cikarircasina bir sesle seyhat etme durumu...
  20. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Himmm, Peki hakan bey, sabahtan olcuyu alirim. aslinda bu haliyle rahat giriyor garaja ( sislambalar ile ) Bende arabayi delik desik etmeyi sevmem. hatta buradaki arkadaslarin bir kismi arka cam hizasinda bagajlik yerler oldugunu ve ( Z )bir paslanmaz ayakla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR