Arama sonuçlarınız

1. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ?

2. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? sizede iyi aksamlar ismail beycim, Cok hossunuz valla ;D ;D evet gerek aracimin rengi gerkse ortamin da uygun olusu baya bir Timsah olasiligini artirdi. Hele hele İLK RESİM aman diyeyim aldanipta burada kimse yok deme hhhoppp kapiverirrr FEROZAM alim allah :D :D :D...
  3. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Merhabalar, Malumun 2010 / 2011 AV sezonu bugun itibariyle baslamis bulunmakta. Gerci ben prof degilim. sadece silah, ruhsat, ve av tezkeresi ile temiz havada dolasan bir avciyim. bugune kadar vurdugum bir hayvan olmadida.Vurmayada acikcasi hic niyetim...

4. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Neden FEROZA ? Cünki o bir TİMSAH nerde ve hangi ormanda oldugu belirsizzzz..... Hele hele etrafta sulaklik varsa ;D ;D ;D
  5. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? HAHhahahhah ..Baskanin guldurdun beni Allah seni de boyle guldursun emi ;D saka bir yana hakikaten alisana cok zor be ....hele hele bu sicak vede cok nemli gunlerde. Baskanim ne yaptin tamponu? resimlerini bekliyom. Bu arada Salih Dalci agabeyimizde pek...

6. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Aramiza hosgeldinizi ismail Aksu Roky aslinda Ferozalarin agabeyidir. ve dediginiz gibi oldukca saglamdir. ANAP doneminde orman bakanligina bolca bu araclardan alinmisti. gule gule kullanin Nigdeye selamlar Tge

7. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersanim Ersanim, Bu arada O Guzelim uyku halini acaba hangi koordinatlar dogrultusunda yaptin ? Birde su sepet isi benim canimi fena cektiriyor. malumun.... onumuzdeki hafta sonu AV sezonu aclisi var. ve ben cadirdi kamp malzemeleriydi portatif masa ve...
  8. tge

Rölanti Klima ilişkisi

Ynt: Rölanti Klima ilişkisi Ersanim Ersanim, cok hos sun walla . bak İsmail bey klima unitesini hemen sokup veresi gelmis. sag olsun ;) Turgut
  9. tge

Rölanti Klima ilişkisi

Ynt: Rölanti Klima ilişkisi tesekkur ederim İsmail bey, size de hayirli ramazanlar Turgut

10. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ersanim Ersanim,,,, Ne o bakiyomda yorgunlugunu cok guzel atiyorsun. İmrendim walla ;) ;) ;) Bu arada benim aracimin klima sorunu cikti teknik bolumde yazimi ve yorumlarimi yazdim fotolarimida ekledim . ayrica klimacida benim eski mahalle arkadasimla...

11. tge

Rölanti Klima ilişkisi

Ynt: Rölanti Klima ilişkisi Metin usta ellerine ve emegine saglik verdigim para helal olsun. son resimde rekorun tamir edilmis halidir. selamlarim Turgut
  12. tge

Rölanti Klima ilişkisi

Ynt: Rölanti Klima ilişkisi Merhaba tekrar, asagda resimlerimi ekliyorum . bu arada unutmadan sizlere bir sey hatirlatmak isterim. on panjurun icerisinde sagda klima unitesininin bir parcasi mevcut bu unite hem radyatör hemde gidis ve donusum rekorlarin gectigi bir parca. ve bu parcada...

13. tge

Rölanti Klima ilişkisi

Ynt: Rölanti Klima ilişkisi Merhaba tüm FEROZA kullanici dostlar, Hani derler ya aksilik geldimi hep üst üste gelir diye . Evet bende aynen oyle oldu. malum bu aralar havalar oldukca bunaltici gecmekte tabi bu bunaltici havalrda birde trafikte arac kullanma zorunlulugu oldumu daha da vahim...
  14. tge

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... sefer bey merhaba, Arac Muayeneden gecti dediniz. Türk TÜV den mi yoksa eski ( karayollari ) fenni muayene istasyonlrindan mi? pek anlamadim. Malumunuz avrupa standarlari uygun sekilde yeni Türk Tüv araclari kontrol etmekte. bu durumda aracin onunde sag ve...
  15. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Baris bey, Oncelikle FEROZAnin hayirli olsun iyigunlerde kazasiz belasiz lastikleriniz hep yola duz bassin. Bu arada ayaginizi vahim bir netice sonucu kirmisiniz. cok cok buyuk gecmis olsun umuyorum en kisa zamanda eski halinze ulasir vede FEROZANİzla...

16. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? FEROZA kullanicisi olarak aramiza hosgeldiniz. Turgut
  17. tge

Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) İsmail bey, döktürmüsünüz.kiskanmamak elde degil hele hele profesyonel anlamda kamp , gezi , ve ekip. ellerinize ve bu guzel kareleri bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim. Unutmadan : İc İşleri bakanlara ve...
  18. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? İsmail bey, bir an sizin arac sandim ;D ;D ;D hem kirmizi hem Jantlar aman allahim dedim. :D :D :o sevgiler Tge

19. tge

Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım Bu TOPİKTE Masallah yerinde aylardir duruyor. hic hareket yok.
  20. tge

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... sefer bey, bence cok hos bir video olmus. emeginize saglik. Bu arada on tamponun aynisindan ( offroad ) vardi sonra aracini muayneye goturecek diye kendi orjinal tamponunu takmisti ve bana dedigi offraod tampon orjinale gore daha agir olduguydu. tabi bu kisiye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri