Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....
Merhabalar,
İste FEROZA ve AV aski bu olsa gerek. soylenecek baska soz bulamıyorum . HELAL olsun sayin baskan Helal olsun Salih abi,
masallah salih abicim Vincti, cikartmaydi ( on kaput ) birde yeni SİS lambasi yapmisin.soylenecek fazla soz...
Ynt: Neden Feroza ?
ismail beycim,
AMAN diyeyim ,,,, zaten az sayida bu araclar yurdumuza girmis. yane bu durumda BULUNMAZ HİNT KUMASİ durumuna giriyor olmayaylim????? ne dersiniz.....?
Tuhaf :o
ama ilk gunki hali de hic fena sayilmaz.... yine ellerinize ve aarastirma ve yayinlama olayina tesekkur ederim ;)
selamlarimla
Turgut
sefer bey merhaba,
Haklisiniz. arka kapi agirlik merkez esitleme ve de sag sinyal gorusu yuzunden tamponlara lamba monte isine diyecek hicbir seyim yok
demek ki japon muhendislerde yanilabilyormus. ben aslinda gunumuz muhendislerin de dusunemiyecegi Offroad...
Sefer bey merhaba,
yapmis oldugunuz etkinlikleri bu guzel karelerle bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim.Dikkatimi ceken bir karede ( on ve arka tampon )
demonte etmisiniz. daha onceki yazimda belirtigim gibi 94 model sonrasi FEROZAlarimizin artik ne...
ismail bey iyi aksamlar,
evet kimilerine gore bizler ayni janti ( suzuki ) kullaniyor olmamiz ..sadece bence farsayim. Gerci Ersan bey daha evvel arastirmisti diye hatirliyorum . birebir ayni degil olculer. o bkimdan NET bir cevap veremiyecem. ama olasi hafif alisimli jant...
Cevdet bey
size onerim, İLAN Panosuna lastiklerin fotolarini cekerek koymaniz olacak. bu arada markasini belirtmemeissiniz..... acaba neydi belki aramizdan bir arkadas alcak talebinde bulunur....
saygilarimla
Tge
Cevdet bey merhaba,
Evet bencede stepnesiz bir baska duruyor. ama aracimiz ( FEROZA ) kisa sase ve tek kapili olmasi nedeni ile stepne lastigi monte edecek yer olmamasi sebebi ile arka bagaj kapagina monte edilmis olmasi elbette jeep gurubuna yakisir nitelkte .Bu arada...
ismail bey,
cok hos FEROZA resimleri ile susulediniz burayi...evet neden FEROZA? bende bir kac resim ekleyeyim.
ama eklemeden once belirtmek isterim ki 90 / 91 / 92 / 93 modellerde arka tampon uzunlugu biz 94 / 95/ 96 modellere gore daha kisa ve dik egilimli yamac ve...
Ferdane hanim,
Aramiza hosgeldiniz. Terios modeli FEROZA lara nazaran daha estetik . Hem konfor hem ses yalitimi hem 5 kapili ayriyetten de surekli 4 cekerin yani sira difflook olusu Teriosu cazip hale getirmekte.ama FEROZA lar cok daha agir arazi kosullarina gore zamaninda...
merhaba Cevdet bey,
evet ismal beyin yapmis oldugu hesap dogru. ama ufak bir ayrinti. İstanbul trafigi FEROZAlarimiz ne yaziktir ki motor sogukken ve trafikte bu hesaplananin biraz uzerinde yakit yakmakta . ne yapalim artik buyuk sehirlerde yasamanin bir bedeli olarak deyip...
cevdet bey, :D :D :D
tabi saglik sorunu olunca is degisiyor elbet. yinede kis gelmeden ACS olayina el atacagim . ;)
sevgilerimle
Turgut
cevdet bey merhaba,
Bu hartop olan kismi demonte edince arazide yol alirken kasininiz, gozunuz, koltuklar .. yer dosemeleri toz toprak olmuyor mu?
ben 3 yildir FEROZA mi kullanmaktayim ama inanin arka hartop kismini , sunroof umu bile demonte etmeden . sadece...
Merhaba İsmail bey,
Evet Mesut beyinde dedigi gibi herzaman bekleriz. ( ben geldim deyin yeter )
hele eylul - ekim aylari bir gelsin soyle guzelce ve bolca yagislar bir baslasin .hem hava bu kadar bunaltici olmaz hemde off road tadi yaz aylara gore daha da...