Arama sonuçlarınız

1. tge

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail bey, emeginize , zamaniniza saglik. bence super olmus. arada sizin araci hafif camurlu mu gordum ??? eeee bu işler boyle baslar ...once yavas yavas alistirma turlari ve herseyden onemlisi camura alismak ...hele bir alsistin mi offff diyom zaten...

2. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? İsmail bey, Flash bellek dediniz .. fotolarinizi bekliyoruz..... Turgut
  3. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun beycim, İyi tatiller diliyorum ;) Tge

4. tge

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail bey iyi geceler, su an saat 02 .14 ..malumunuz isim ancak bitti ve evime vardim ve Bolu ( Gezenbilir ) 3 cu etkinligine her nekadar cok istesemde işlerim mani oldu. olsun varsin canlarimiz sag olsun baska bir etkinlikte bir araya gelme umuduyla...
  5. tge

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhaba İsmail bey, Tevecühünüz...... evet ben FEROZAmi oldukdca dolu dolu kulllanmayi calisiyorum. 50 lt tankatan vazgecmek benim ilk dogru kararim oldu. olsun varsın 30 lt tankla 200 bilemedin 220 km bir yanasir bir benzinlige gonlumce tika basa depomu...

6. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tüm FEROZA kullanicilarina merhabalar daha oncede belrtigim gibi aman sen hakliydın yook ben hakliydım dememek icin ne olur DİKKAT diyorum. hepinizi cok seviyorum Turgut

7. tge

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... taze taze FEROZA min resimleri ( bagaj ve LPG )
  8. tge

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İsmail bey, Yardimci olabildiysem ne mutlu :D :D LPG tankina gelecek olursak bence yane ben oyle yaptım hicte fena olmadi. buyuk tanki demonte etirdim yerine hafifce eski borulari etkilenmeyecek sekilde sag tarafa kaydirarak 32 Litrelik bir Tank koydurdum ve...
  9. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Murat bey , Tekrar gecmis olsun , anlasilan araciniz onden hasar almis. ön panjur un NET fiyati nedir? benim araciminda sag alt ayagini elektrikci usta kirdi ( isi bilen birisi olsaydi bu olay asla ve asla olmazdi ) Aman DİKKAT arkadaslar ne olursa olsun aman...

10. tge

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Merhabalar, Bundan 12 yil evvel cok kisa sureligine satin aldigim suzuki 3 kp hartop lu beyaz renkli 1.6 8 siboplu aracimla epey bir yol yapmistim. kullanim ve konfor FEROZA ya mukaese edecekse daha sessiz ve gürültüsüz. ama arazideki performans ve arka...

11. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Merhaba Mdr , Federal 30.9.5 15 Ebatli lastikleriniz yola hep duz bassin. iyi gunlerde kullanin. bence cok uygun bir bedele almisiniz. Feroza ya da cok yakisacak ;D ;D Selamlarimla Turgut
  12. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Evet var efendim, Bekleriz sohpetlerimizi burada devam ederiz sevgilerimle Turgut

13. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhaba Cevdet bey, Reca ederim konuya sadece objektiften baktigimda ( uye olarak degil ) hakikaten bircok konu basligi acilmis ve her konu basligin altinda hep baska konular yazilmis. o sebeten sagduyulu davranarak vede dostluklarimizin daha da pekismesi...
  14. tge

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun bey, İyiaksamlar dileyerek bahsetiginiz konnuya bende bir iki cumle eklmek isterim.Evet daha evvel defalarca yazmamiza ragmen her nedense hep farkli topiklerin altinda sohpet koseleri olusmaya basladi hatta bu konuyu İsoff kampindada dile...
  15. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Tayfun beycim, Benim işler malum part time oldugundan umuyorum o tarihte extra bir vazife cikmaz . gecen konustugumuz gibi bende planlamaktayim.gitmeyi,hayirllisi bakalim. Turgut

16. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Bircan hanim , sizede gecmis olsun,Bakalim eger extra bir is cikmaz ise bende katilmayi planliyorum Turgut
  17. tge

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Tayfun beycim, Hafiz ve Saim ( bacanagi ) ile orta bir yerde bulusmaniz ve o guzelim kamp alanina intikaliniz oldukca hos ve guzel olmus.Resimler bunu anlatiyor. Bu arada sayin Cemal baskanim, nice saatler sonra ( ben ve cocuklarim isoffun )...
  18. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 iSOFF Yaris sonrasi cocuklarimla birlikte

19. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Ahmet Bey Link ve paylaşım için teşekkürler.Tekrar görüşmek dileği ile. Turgut GERCİN
  20. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 DEVAM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd