Arama sonuçlarınız

1. tge

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Tayfun beycim, Burda onemli olan takim ruhu... Ayrica resim istemisin ama maalesef bir kac kare saglam cikmis hemen ekliyorum sevgilerimle

2. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Ersan beycim, Reca ederim, mazeretini bilmekteyim. nasildi ? tek resim koymusun ... börtü böcek kurbag yılan .... Turgut
  3. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 merhaba degerli FEROZA sevenler ve kullaniiclari, altta ekleyecegim resim zannediyorum herseyi aciklamaktadir, Katilimiminiz icin tesekkur ederim.

4. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 herkeze merhaba, bu kasik olayi baya iiyidi bee.... Tayfun beycim, ben Buradan Cagri yapmak istiyorum müsadeniz olursa DEGERLİ FEROZA KULLANİCİLARİ CUMARTESİ OLMASADA PAZAR OGLEN SAATLERİNDE KEMERBURGAZ GİRİSİNDE OLUCAM . 12.00 DA HAMİDİYE...
  5. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Tayfun beycim, Evet bu durumda program erteleme durumu ortaya cikmakta, Cemal beyin bir alternatifi varsa ben yinede goruslere acikim. oyle ya, yagmur yagdi (gelme) gunes var (cok sicak) , kar yagdi ( soguk) olaylari hep olacaktir. ;D ;D ;D...

6. tge

Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Cemal baskanim, 22 krs yakmasi bence cok normal.Biliyosun benim aracim klimali ;D yane bu durumda bende uzun yolda ortalama ayni LPG yakmatayim. Hararet durumun nasil di? inan bu son zamanlarda istanbulda inanilmaz bir sicaklik ve beraberinde % 60 in...

7. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Cemal baskanim, cok cok güzel kareler . ellerine saglik.bence super bir tatil yapmisin,hep hayalimde dir FEROZAmla bir karadeniz turu ama sen yaptin ve bu guzel anilarini karelere sigdirabildigin kadarini sigdirip bizlerle paylastin tekrar tekrar ellerine...
  8. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Tayfun beycigim , İnana 1 saat kadar vaktim vardi. ve her nedense o kadar cok konu basligi olusmus ki, Toparlanmasi baya zor . acaba nasil olacak ? bu sekilde gidecek herhalde. Neyse hayirlisi bakalim hele bir cuma gunu olsunda hava ve yol...
  9. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Bir söz vardır. ''' Plavdan Dönenin Kaşığı Kırılsın'' Tayfun beycim,,, suppperrsssinnnn ;D ;D ;D

10. tge

Feroza Vinç Montaji Resimli.

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. İsmailcim, Bensiz neden cikarsin araziye >:( >:( >:( bu arada saka bir yana buyuk gecmis olsun kardes, Cumartesi veya pazar bizimlemisin ? listede adini goremedim de Turgut

11. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Tayfun bey, Cemal baskan , Haklisiniz. Bende az evvel meteoloji durumuna göz attim. yagis bilgisi var . Bu durumda en iyisi kemerburgaz off road sampiyonasina ugrayip soylece bir gezindikten sonra hava ve saat durumuna gore müsait bir gol...
  12. tge

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Cemal baskan Hosgeldin, Bana her yer uyar . Hareket veya bulusma yeri ile ilgili bir nokta belirlenirse eminin katilimcilar acisindan cok iyi olacaktir. İki kamista yanimda getireyim bakarsin kiyidan birseyler yakalama sansimiz da olabilir. bu...

13. tge

Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi Merhabalar, 26 Haziran icin kampli gezi ( ?? gunu birlik mi yoksa konaklamali mi olacak ?? ) muhtemel o gun ben calismiyor olabilirim malumunuz part time gorevde bulundugumdan dolayi birde turizm sezonu acildi. yane her an bir is suprizi ile...
  14. tge

Feroza Vinç Montaji Resimli.

Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli. Salih abi, Hayirli ugurlu olsun vincin. cokta yakismis meret bee....nasipse kisa dogru bende alacam. Bu arada degerli ustadlarim Ersan bey, Mesut Abi emeklerininize ve ellerininize saglik demek isterim. Tayfun beyinde beyan etigi gibi bu foto dostlugun ve...
  15. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ahmet bey, Aramiza hosgeldiniz. Turgut

16. tge

Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım Tayfun beycim, Haklisin baktim ve o bahsetiginiz noktalara rastladim. benim durumum zannediyorsam on cam ile arada olan direnaj borusunun yaprak veya bilumum toz topraktan tikanmis olmasidir. onumuzdeki hafta istanbul disinda olucam ( iş icabi ) dondugumde...
  17. tge

Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım Tayfun bey hakli, Bence suyun esas giris noktasini tespit etmek lazim. kaldi ki benim aracim her nekadar saglam izalasyonlu olsada yagmurlu gunlerde her nedense fren pedallarin arasi hep nemli olmakta. cok ugrastim fakat ana yatagi bulamadim dilerim siz...
  18. tge

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Ali bey Feroza ci olarak aramiza hosgeldiniz. Tge

19. tge

Neden Feroza ?

Ynt: Neden Feroza ? Salih abi, Hayirili ugurlu olsun vincin. Eeeee artik biz bir ekibi yane bu durumda ben ve diger arkadasalarim korusuzca camurla saplanabilirizzz. supperrrsin valla ...ohhhh icim rahatladi.cok sevdigim agabyim arabasina vinc takmis....daha ne olsun :o :o :o Turgut
  20. tge

Ynt: Feroza Hakkında Bilgi - Yardım Murat bey , Gecmis olsun , asagdaki verecegim adres ve telefon biz GEZENBİLİR ve benim dostum olan kisidir umuyorum parca konusunda size faydali olur. serkan kara eksperoto email:skara@eksperoto.com 532 4756856-- 212 5496340-41 www.eksperoto.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri