Arama sonuçlarınız

1. berk_arda

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Resimdeki led 17x2 cm ölçüsünde yükseklikse 2 yada 3 mm görüldüğü üzere ölçüler çok ufak yer kaplamayan ufak ve gayet kibar bir lamba görevi görecek.ama yandığında içine bakarsanız kısa Süreli körlük yaşarsınız çünkü verdiği ışık inanılmaz derecede...

2. berk_arda

Uzun bir aradan sonra demeyeceğim çünkü gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.ama bu aralar gece 11 lerde eve gelince ne yazacak hal kalıyor nede fotoğraf paylaşacak hal.oturumdu dolaptı banyoydu derken aslında Incik boncuk işlere geldik.aracımız komple camlı otobüsten çevirmeye çalıştığımız için...
  3. berk_arda

Forumda ticari amaçla yapılan paylaşımlar

Farkındamısınız bilmiyorum ama atilla abim iki gündür siteye girmesine rağmen hiçbir şeye cevap vermiyor...!!! Bakalım gönlünü nasıl alacaksınız çok merak ediyorum...!!! Herkese abi diye hitap ediyorum çünkü yaşım daha 30.herkese saygım sonsuzdur ama hayat yaşam imkan hobi para araba karavan...

4. berk_arda

Bende şöyle ufak bir not düşeyim abilerim.atilla abimle yazıştığım bir gün kendisinden pop up tavan için bilgi istedim.hatta ve hatta yaparmısınız fiyat ne olur gibi sorularda sordum.lakin kendisi kesinlikle yapamayacağını söyledi.bana yardımcı olmak için malzemeler ve detaylı fotoğraflar verip...
  5. berk_arda

Aracınızın içini bitirdikten sonra gerekli evrakları yaptırmanız proje gibi,daha doğru olur.çünkü projeler için zaman sınırı var.o zaman içinde bitirip muayeneye sokmazsanız projeniz yanabilir yada cezalı duruma düşer daha çok para ödeyebilirsiniz diye biliyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı...

6. berk_arda

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) Hidraforuda araç altına alın.izoleli bir çanta içine koyun.sorununuz çözülür.yeni hidrafora gerek kalmaz.böyle bişeyi bi arkadaşımız yapmıştı sanırsam :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. berk_arda

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) Arka kapıların içlerinide izocam türü bir malzemeyle doldurabilirsiniz.ben aracımda belkide komle camda dahil kapıları komple kaplamayı düşünüyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. berk_arda

Yükselir Tavan Vw T5 Karavan

Ynt: Yükselir Tavan Vw T5 Karavan Baktığınız model wolsvagen california modeli.bu araç bildiğim kadarı bu şekilde yurt dışında var.türkiyede yapabilecek bir firma varmıdır yokmudur çokta emin değilim ama yinede zannetmiyorum.inşallah vardır ama :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan iyi günler kolay gelsin herkese.yine bir akıl danışmak ve tecrübelerden faydalanmak istiyorum. Dün abilerimle sohbet esnasında bana neden karavanlarınıZda traksiyoner akü kullanmadığımızı sordu.ben ilk defa duydum bu aküyü. Sohbetin devamında bu akünün...

10. berk_arda

Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu

Ynt: Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu Kızınız eşiniz ve siz için ideali bence 12 m3.şimdilik kızınız allah bağışlasın ufak olduğundan iki buçuk kişi denebilir yatma yeri açısından :) Standartlar içinde sabit arka yatak iki kişilik,yatak önü bir taraf banyo bir taraf...

11. berk_arda

Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu

Ynt: Panelvandan Motokaravan Dönüşümü İçin Yeni Kanun Durumu Tse projesi çizildiğinde aracınızda abs zorunluluğu yok.bende şuan 98 model ducato dönüşümü yapıyorum. M3 sorunuzun cevabıda sizde.nasıl bir araç dizaynı istediğinize göre herşey değişebilir.örneğin 3 yada 4 kişilik bir araç...
  12. berk_arda

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Teknik bölümde izalasyon malzemeleri hakkında bir çok bilgi paylaşımı var.bu sizin tercihinize kalmış bişey.lakin aracın içinden tavanını izole ettiğinizde dışarıdaki çadır kısmının içini izole etmenize gerek kalacağını...

13. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Nazar değmez inşallah :) Atilla abim faceden yazıp soracaktım ama wallaha utanıyorum sana yazıp rahatsız edeceğim diye.bende burdan yazayım dedim. Ama yine derdimize sen çare oldun :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Biz bu ara mola verdik diyebiliriz.ama mutfak ve banyonun malzemelerini hazırlıyoruz.bu arada banyoda duvarları mineflo ile kaplayacağız.fakat merak edilen konu şudur ki minefloyu ne ile yapıştıracağımığız? Tecrübeli abilerim bir yol gösterirlerse...
  15. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Tugay abim hoşgeldiniz tekrardan sitemize :) bizde ufak ufak ilerliyoruz.bugün banyo kısmının yan duvarlarının yerlerini alıştırdık.aracımız komple camlı olduğundan farklı sistemlerle ilerliyoruz.bazı değişik işlerlede uğraşıyoruz.biraz müzik hastası...

16. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bugün araç müzik sistemi için teyp bağladım anfi kablolarını çektim.hoparlör için kabin yaptım ve subwofer için yer yapıldı.güçlü bir müzik sistemi olacak :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Araçlarımızda yemek masası olan bölüm geceleri yatağa dönüşeceği için masa ayaklarımız seyyar olmalı.bende kendimce değişik bir çözüm yarattım.masa ayaklarının çapı 6 cm gelmekte.bende 10x10 cm mdf parçasının içinden 6 cm yuvarlak kesim cncde çıkarttım.18 mm...
  18. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Çok belli olmasada aşşağıda baraj var ve bu akşam bitmemişte olsa aracımızı aldık çıktık tepeye çayımız çekirdeğimiz meyve suyumuz muhabbet takılıyoruz :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

19. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Aaa şimdi gördüm yazınızı.tabiki her daim bekleriz bu taraflara :) hatta şuan da oylatta bir yer vardı bursa büyükşehir belediye yeri almış.ormanlık alan temizlenmiş toparlanmış ve bugün sosyal tesislerin müdürü ile görüşmemde karavanlar için konaklama yeri...
  20. berk_arda

Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan Bu taraflarda kamp yapmak isteyen karavanla konaklamak isteyen abilerime her türlü yardımda bulunurum bilgilerinize :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri